currently crushing: the scrunchie

Jeg er vel ikke alene om å huske the big scrunchie-discussion mellom Carrie og Berger i  Sex-& Singelliv? «No women who works at W-magazine and lives on Perry Street would be caught dead at a hip downtown restaurant wearing a scrunchie» Og litt senere på kvelden «Okay. I’m sorry to have to do this, but I do believe we are in the presence of a scrunchie and I also do believe – and correct me if I’m wrong – that we are in New York City proper» Haha! Dama med the scrunchie var riktignok ikke fra New York 😉 

Uansett – in the presence of a scrunchie er vi i dag også. Det har gått noen år siden denne scenen i SATC og jeg er helt sikkert én av mange som elsker en fin scrunchie. Sånn har det blitt! It is hot 😉 .. og dermed en av mine currently crushings! Her er min samling – enn så lenge: 


– happy friday – 

25 kommentarer

 1. Åå du må se ingrid sine! Hun ingrid bergtun, hun syr dem selv og de er superfine! 😀

 2. Gud, kan du please slutte med de «jeg tror jeg bor i USA»-innleggene dine? Hvem i all verden som vokste opp i Norge har noen gang kalt det der en scrunchie..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt vanlig å kalle det scrunchie, selv om man er oppvokst i Norge. Norske nettbutikker kaller det scrunchie, VG kaller det scrunchie, side2.no kaller det scrunchie og jeg opplever selv at svært mange andre også kaller det for scrunchie. Det er helt sikkert norske ord for det også 🙂

  2. Er det et norsk ord for scrunchie? Haha, jeg har aldri kalt det for noe annet..

  3. Cathrine

   Hi hi, vittig at du da skriver «please»…! :/

 3. Dear Caroline, I think scrunchies are absolutely trendy! I bouht also already one scrunchie again 🙂 You look great with this hairstyle!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Elisabeth L

  Haha, Carrie og Berger var de første som slo meg da jeg leste overskriften! Så gøy at disse er inn igjen:) god helg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet! De er så praktiske 🙂

 5. Hahaha, den scenen var det første som slo meg da jeg leste overskriften!

 6. Kaller dem posestrikk, jeg… hi-hi… Gøy å lage selv også forresten. Funker fint å lage dem både med og uten symaskin.

 7. Flotte Caroline, hvor har du kjøpt disse strikkene? Så utrolig fine! 😀 Ha en nydelig kveld videre! Stor klem <3

 8. brand…???

 9. Ragnhild :)

  Elsker scrunchier <3 Har så mye hår på hodet så det er greit med store strikker som holder håret på plass 🙂
  Hvor er den vinrøde og den aller mest lilla fra?

 10. Så fin du var på håret på det øverste bildet! Jeg lurer på om du har noen tips for å unngå at småhår og sånn tyter ut når du har håret sånn? Jeg vil også gjerne ha håret i en liten hestehale øverst på hodet, men den blir alltid så pjuskete og slapp, og småhår titter fram..

 11. Som ungdom på 90-tallet så var disse helt vanlige 🙂 Artig å se at moten kommer tilbake igjen, og at min fjortisjente bruker disse som var så populære da jeg var ung!

 12. Carrie hadde helt rett -det er så stygt! Hvert fall for oss som var tenåringer på tidlig 90-tall… Veldig harry!

 13. De sliter ikke på håret.. Som ved strikk 🙂 samme hva de blir kalt 🙂

 14. Jaaa, jeg tenker på den scenen HVER gang jeg ser en scrunchie 🙂

 15. Ser fleire er begynt å gå med det, men for min del blir det nok heller kjøpt til små jenter enn å bruke det sjølv 😉 Det får helde at eg brukte det ein gong på 90-talet som lita jente. Smaken er som baken 🙂

 16. Hvor får man tak i strikkene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse er fra glitter + nelly 🙂

 17. blouse brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Nelly 🙂

 18. Helt fantastisk at disse er tilbake:) Mye finere enn disse tynne strikkene, mye bedre for håret og gode minner fra ungdommen min:) Alt i alt en stor tommel opp 🙂

 19. Scrunchie brand?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *