wedding on the wall

Flere grønne planter til soverommet er kjøpt inn og endelig fikk vi opp bildene på veggen også – skal ikke være så kjappe alltid 😉 Men nå er… nå er soverommet vårt ferdig! Helt ferdig! Ok, kanskje skal vi ha noen gardiner etter hvert, i det vinduet ved sengen, men enn så lenge er jeg fornøyd uten. Vi har gått for fargen dempet sort og det naturlige lyset som kommer inn gjennom de store vinduene når vi ikke har gardiner, er så fint. Dempet sort er kanskje det lureste valget vi har gjort hva gjelder farger – jeg sover så godt i dette rommet! For ikke å snakke om sengen og sengtøyet – mmm! Gleder meg til å vise dere!

Ikke spør meg hvor mange av disse vi har i huset – både store og små! Jeg elsker dem! De er akkurat passe grønne og så stilrene i forhold til mange andre grønnplanter som jeg ofte synes er så voldsomme og buskete. Drysser – det gjør de! Men det er liksom greit 😉 De er fra Plantasjen, bonsaifiken heter den. 

Jeg synes disse passer så fint inn på soverommet – de er romantiske, fra en av de fineste dagene i livet vårt og de representerer kjærlighet og oss. Jeg er også veldig glad i fotokunst, men akkurat på soverommet synes jeg det er ekstra fint at det er personlig. 


I dag har jeg bare sett på regnet fra kontoret og nå har vi altså fått alt på plass på soverommet, så da tror jeg faktisk vi rekker litt sofakos 🙂 SUITS NEXT! 

30 kommentarer

 1. Merethe

  Lekkert! Gleder meg til flere bilder av soverommet!

 2. Charlotte

  Så fin du var på håret her! 🙂

 3. Så fine bilder regnes nesten som fotokunst – lekkert! Gleder meg til å se flere bilder. Alltid inspirerende hos deg, Caroline 🙂

 4. Christine

  Vi holder på å skulle velge ut farger til det nye huset vårt vi også,det er under bygging nå. Men jeg elsker å ha blått på soverommet,så hvis jeg får viljen min blir det gustaviansk blå der. Falt helt for den fargen da jeg så den i litt større format. Jeg er veldig glad i blå farge generelt,så vi ender opp med forskjellige blåfarger. Og med litt gråtoner ved siden av der det trengs. Men jenterommet blir rosa og lilla,delightfull pink og dusty Purple.

 5. Hehe. Lærte i dag at man visstnok ikke skal ha planter på soverommet, da de tar all oksygenen som man trenger Det ble veldig fint da

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Da tror jeg vedkommende som fortalte deg dette lurte deg 😉 Grønne plantet lager oksygen! Google fotosyntese 😉

   1. Astrid

    Plantene lager oksygen ved hjelp av sollys. Om natten får du «omvendt fotosyntese» og forbruker oksygen. Google celleånding…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er sant det 😉 Men det har uansett ingen betydning. En plante produserer/forbruker sikkert like mye CO2/O2 som det et menneske gjør på noen sekunder.

   3. Vidalill

    Hva mener du med svare forbruker sikkert like mye CO2 /02 som mennesker på sekunder ?
    Noen lurt Ida M?

   4. Sandra

    Jeg tror at man ikke skal ha /mange/ planter på soverommet 🙂 Da blir det som om mange sover i samme rom, og lufta kan bli veldig tett 🙂 Men noen planter gjør jo ikke noe.

 6. Åhh, det ser veldig fint ut av det lille jeg så. Gleder meg til å se mer!! Men du, jeg har akkurat den planten der på badet mitt, og som du nevner så drysser den noe helt vanvittig. Hvor ofte vanner du den? Det faller av så mye blader at jeg er redd den kommer til å dø :-/

 7. Jeg må ærlig innrømme at det er en stund siden jeg sist tittet inn på bloggen din, men nå fikk jeg lyst og klikket meg innpå, og så positivt overrasket jeg ble. Det er en mer, av mangel på et bedre ord, upolert versjon av deg og omgivelsene dine jeg ser nå, og jeg elsker det. Minst like vakker, om ikke mer, men definitivt mer ekte. Helt herlig, Caroline. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin tilbakemelding! Virkelig! Tusen takk 🙂 Koselig om du finner glede i bloggen igjen 🙂

 8. Det er riktig at man ikke skal ha planter på soverommet. De produserer karbondioksid på natten( når det et mørkt)!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den produserer sikkert like mye karbondioksid i løpet av en hel natt som det vi gjør i løpet av noen sekunder 🙂 Planter på soverommet er helt trygt så lenge du ikke har en jungel av dem, er allergisk eller de lukter vondt. Om noen er redd for planter og CO2 om natten ville jeg heller vært mer redd for å bringe inn en eventuell partner på det soverommet.

 9. Virkeligheten kaller

  Bloggen din handler jo bare om materielle goder.. «vi har kjøpt ditt, vi har endelig kjøpt datt og tilslutt fikk vi tak det vi har ønsket oss så lenge… «kjøpe kjøpe kjøpe kjøpe….
  Du er jo dritdyktig og du har blitt Steinrik av bloggen, men det triste er at du påvirker så mange unge.. unge som tror at du lever et normalt liv..
  Hva tenker du om den innvirkningen du har på mennesker som sliter, som føler at de ikke når opp til idealet som du har skapt?
  Jeg tror jo at du er et godt menneske, men du har bare surra deg inn i en tyllverden hvor det meste handler om meterielle ting. Du har skapt en uvirkelig virkelighet som det er umulig å leve opp til.

  Nå tar du sikkert dette ille opp, og også mange sv dine disipler.. Men jeg syns det er greit at noen sier fra innimellom. Om ikke for annet enn at de unge og lett påvirkelige våkner og skjønner at de ikke trenger alt du har for å være lykkelig.

 10. High five på kommentaren til Mari ang. blomster! Alt hva man skal henge seg opp i. Personlig er mer bekymret for å ha vinduet oppe når det er mye trafikk forbi her enn jeg er for å ha blomster på soverommet. Er forresten også veldig glad i de plantene, passe grønne, passe freshe og ikke for mye busskassgreier som tar mye plass.

 11. Blouse brand?

 12. jeans?:)

 13. Ser ut som soverommet deres blir helt nydelig! (Som resten av huset). Dere er flinke! Kan jeg spørre hva slags dyner dere har? Ser ut som de er skikkelig store og myke, og jeg er på jakt etter noe liknende selv!
  Ha en fin dag!

 14. Så fine bilder! Kan jeg spørre hvor du har forstørret de opp?

 15. Hvor er buksen fra? 😀

 16. Man må nærmest ha en jungel på soverommet om det skal påvirke CO2 konsentrasjonen. Det er enkelt å google seg frem til det..

 17. Hvor er bildene fra? Hva er størrelsen og er de printet på lerret?

 18. Gleder meg til å se resten av soverommet. Det spørsmom ikke ficusen står for mørkt. Vi har hatt vår ute i sommer og den er tjukk og fin, ikke mistet er blad. Husk at det er et tre og bladene kan komme igjen om den blir stellet riktig 🙂

 19. Elin J.

  Hei! Tips til vanning av planten. Skal bare vannes 1 gang pr uke, men liker godt å bli dusja på bladene med vannflaske oftere. Slik fikk eg tips (på Plantasjen) den skulle stelles, og mine mister ikke bladene sine. Håper du ble glad for tipset 🙂 God helg!

 20. Hvor er den fine toppen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly.no 🙂

 21. Hei Caroline!Husker du hvor du fremkalte de store bildene?Har noen bilder jeg gjerne vil forstørre og henge på veggen selv:)Mvh Monica

  1. Caroline Berg Eriksen

   Via fotoknudsen 🙂 Det er noen år siden, men de har helt sikkert tjenesten fortsatt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *