just another rainy day

– reklamelink – 

Høsten er virkelig over oss, kan du kjenne det? Her har løvet startet å ta stadig mer plass i hagen, vinden er surere enn den var for bare et par uker siden og de grå morgentimene har tatt over for klar, blå himmel. Slik har det i hvert fall vært her i snart et par dager nå, og dersom jeg skal tro værmeldingene, vil det vare en god stund fremover. På en måte skulle jeg ønske vi kunne hoppe rett til desember, jeg begynner jo å glede meg til jul så snart august er over (jeg har absolutt IKKE startet å handle julepynt til huset, altså..) men samtidig er høsten litt god å ha. Da får vi landet litt etter sommeren og kommet på plass før juletiden starter. Jeg har en hel haug å styre med før desember er velkommen, tro det eller ei 😉

(reklamelinker) genser HER / bukse HER 


Dessuten elsker jeg å kombinere skjørt og bare legger med tykke gensere – det er faktisk mulig en stund til! Så ja – kjølige høstdager er mer enn velkommen denne veien. Da er det ekstra godt å krype opp i godstolen med en varm kopp kakao eller kaffe også. Uten et snev av dårlig samvittighet for at jeg heller burde luke i hagen 😉 Håper tirsdag behandler deg bra! 

26 kommentarer

 1. 21.desmber har jeg termin og ei lita jente ventes sin ankomst. Så desember er mer enn noensinne velkommen her også, selv om jeg samtidig er glad for at det er en stund til mtp alt som må på plass før hun kommer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig, M! Masse lykke og glede deres vei! <3

 2. Fant ikke genseren Vet du om den er utsolgt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da er den nok det, dessverre :/

 3. Helene Einlien

  Har den blå stua blitt hvit?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje det :p

   1. Helene Einlien

    Skulle være en emoji der også, men den ble visst borte. Haha. Så var ikke meningen at det skulle se så «bryskt» ut. Ser kjempe flott ut!!!:)

   2. hahaha visste dere kom til å gå lei noen av de fargene. Altfor stort stilskifte på en gang. Den mintgrønne har også blitt malt om kanskje?

 4. Dear Caroline,
  you look also on a rainy day very beautiful! You are right, Christmas will be here sooner than expected …
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie!

 5. Pernille

  Hei! Jeg minnes at du hadde et par jeans med malingsflekker på. Kan det stemme? 🙂 Dersom jeg husker rett, hvilken blogpost og hvilket merke var det? 🙂

   1. Pernille

    Jeg minnes at flekkene var i flere farger, og at du hadde bloggposten i våres/tidlig sommer. Ikke lett å huske.
    Men takk for svar uansett!

 6. Hei! Hvorfor har du politisk reklame på bloggen? Hvis du er såpass engasjert og åpen om hva du stemmer, kan du ikke skrive litt om det også? 🙂 hadde vært et gøy og interessant avbrekk fra det du vanlig blogger om

 7. Artig du nevner jul – vi handlet julegaver i går:)

 8. Jeg har lik genser, den er så fin Men rart hvordan alt blir så finere på deg

 9. Den blå stua kledde hvit.

 10. Har dere malt? Var dere ikke fornøyd med deco blue, likevel?

 11. Kjære Caroline. Takk for inspirasjon i hverdagen! Du har tidligere nevnt at du har slitt med pigmentering, spesielt under graviditet. Hvilke produkter har du brukt i etterkant for en jevnere hudtone? Huden din gløder jo Ha en fin kveld!

 12. Er imponert over din evne til å se og finne og beskrive det positive i møte med livets ulike fasetter. Jeg er et sommer-menneske, men den beskrivelsen av høstens goder, så må jeg jo bare nyte den!

 13. Kariann

  Høsten er deilig, og selv om jeg og gleder meg til jul er jeg ikke helt klar enda. Men har begynt på pakkekalenderen til våre to små. Det er jo så gøy, men er glad jeg er tidlig ute, snart halvveis med prinsessa på 3. Prinsen på 1 trenger ikke så voldsomt, men merker han og vil ha pakke når hun får. Men ikke like nøye med hva som er oppi. He he. Håper denne onsdagen er snill med dere. Her er det overskyet og barnehagefri, så vi får ha en bakedag. 🙂 Men kunne ikke du ha kommet med tips til aktivitetern men kan gjøre med de små. Alt fra Leos lekeland, til nabbiperler? Tror du har gjort noe lignende før hvis jeg ikke husker feil. Her går det mye i lek på lekeplass, duplo, male og play doh. He he. Så alltid greit med litt ny inspirasjon. 🙂
  Igjen, fin fin onsdag ønsker jeg dere. 🙂

 14. Jeg liker egentlig ikke høsten men du får det til å høre ut kjempekoselig! Tykke gensere og kakao er jo faktisk det beste som finns! 🙂 Takk for påminnelsen <3

 15. Jeg har bursdag i oktober, og så FORT bursdagen min er over er det jul, sånn ser jeg det 😉 I tillegg har jeg termin i januar, så gleder meg til desember er ferdig også 😀 Er baaare godtid fremover. Deilig høst med regn og innekvelder, og voksende mage og juleforberedelser! 😀

 16. Ååå.. får vi se bilder av stuen(e)? Elsker høsten og enda mer jul <3 Fin tid fremover <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi skal bare bli ferdig først 😀 Det er det! Gleder meg 😀 <3

 17. Hei Caroline, har du tatt juvaderm eller Restylane i leppene på nytt? Har sett litt på dine bilder fra før bryllupet deres …
  Jeg har juvaderm og den holder mye bedre og lenger en Restylane i hvert fall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *