en helg for minneboka

Det er så mange vakre bilder fra lørdagen, men her kommer et lite utvalg som jeg gjerne vil dele her  Som jeg allerede har nevnt, var denne helgen helt spesiell på så mange måter – jeg er så glad for at jeg fikk dele den med Elise, akkurat som vi drømte om da vi var små jenter. Allerede den gangen ble vi enige om å være hverandres forlovere, men hvem skulle tro at det faktisk ble akkurat sånn? Jeg synes det er så rørende å tenke på og jeg føler meg veldig heldig som fortsatt har henne i livet mitt Og selvfølgelig alle mine andre fantastiske venninner fra både barneskolen og ungdomsskolen Denne helgen kommer vi til å snakke om i årevis, det er alltid så gøy når alle samles igjen og spesielt til anledninger som denne! Vi danset til føttene ble såre og skravlet helt til tunge øyelokk falt igjen av seg selv – all night long! 


Brudeparet ble foreviget på Rui med en av de vakreste utsiktene jeg noen gang har sett! Vi måtte gå et stykke, så joggeskoa var på 😉 

♥ 

Godgjengen – for alltid ♥ 

Det skulle ikke stå på lydanlegget under middagen – en mygg har jeg vel ikke hatt siden teatertiden, og det passet egentlig situasjonen veldig bra 😉 

Tusen takk for alle lykkeønskinger i forbindelse med talen, jeg fikk så mange snapper denne dagen! For å være ærlig, så tror jeg aldri hjertet mitt har slått så fort før –  helt fra vi satt oss til bords og frem til det var min tur galopperte det i vill fart, jeg kan sverge for at perlene på kjolen min ristet så høyt at sidemannen ved siden av sidemannen hørte det. Men det gikk så fint når jeg først hadde kommet i gang! I utgangspunktet var jeg nervøs fordi jeg visste at jeg kom til å bli så rørt. 

Å prate foran mange har jeg gjort veldig mange ganger før, jeg elsket det da jeg var yngre. Likevel er det mange år siden nå og denne settingen var noe helt annet. Elise betyr så mye for meg og det er så mange følelser og minner involvert når jeg tenker på oss to, jeg visste derfor på forhånd at det ville bli tøft på et følelsesmessig plan. Likevel gikk det så fint! Litt skjelving i stemmen og tårer hører tross alt med Jeg fikk i hvert fall fortalt Elise det jeg ønsket og jeg trooor også at de andre bryllupsgjestene fikk noen nye opplysninger 😉 ♥ ♥ ♥

40 kommentarer

 1. Har aldri kommentert hos deg. Men. Å hjelpes meg Caroline. Du ser smashing ut alltid, men altså Har ikke ord for hvor vakker du var her, også DEN nydeligste kjolen jeg har sett på lenge

 2. Ellinor

  Så fin du var 😀 Jeg skal også være forlover, vi har vært venner siden barnehagen <3 Gruer meg ekstremt til talen min, men går vel bra, må bare øve mye. Jeg hater oppmerksomhet, hater å snakke foran folk så er derfor jeg gruer meg. Er enda et år til. Hadde vært gøy om du skrev hva som var viktig å ta med og sånn, jeg er redd jeg skal glemme å gratulere brudeparet for eksempel 😛 På dagen som forlover, var det noe du følte du glemte eller noe du følte var bra du husket? 🙂 Tenker i alle fall at jeg ikke må glemme å få i henne mat haha. Og hva gav du i gave? 🙂

 3. Altså, den bakgrunnen er så overnaturlig fin at det nesten får en til å tro det er et lerret! For en location! Hvor er dette egentlig?
  Brud og forlover var begge nydelige x

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rui het det der 🙂 Tusen takk, Stine!

 4. Hun i den kongeblå kjolen helt til høyre må være det vakreste mennesket jeg noen gang har sett på bilde!

  :-D<3 hva heter hun?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Henriette <3 Jeg har bare vakre venninner 🙂

 5. For en god venninne du er, Caroline <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er heldige som har hverandre 🙂

 6. Hei, syntes alltid bildene er så freshe og detaljerte. Jeg er interessert i fotografi selv, og er ute etter et nytt kamera selvom jeg har min Olympus EPL-7. Men tenker jeg vil gå videre til noe litt mer profesjonelt. Spørsmålet er vel, kan Lars-Kristian fortelle litt om hvilket objektiv(er) og kamera han bruker? Noen tips før jeg bruker penger på noe jeg ikke har hørt om. Viktigste for meg er at det er bra i svakt lys, og ute i mørket samtidig som bokeh.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, miki!

 7. Fantastisk flott kjole Caroline Tror jammen det er noe av det peneste jeg har sett!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, jeg falt helt for kjolen jeg også 🙂

 8. Henriette

  For noen bilder! Og for en vakker kjole! Du stråler <3
  Kan du publisere talen din til Elise? Eller blir det for privat? Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den ønsker jeg å holde for meg selv / mellom oss og de som var tilstede <3

   1. Godt å høre egentlig 🙂 Enig med alle her, du ser fantastisk ut! Dere er heldige som har ett så godt vennskap som du har med bruden, det er en gave <3

 9. Fantastiske bilder 🙂 Gratulerer med vel overstått tale! Godt å høre det gikk så bra. Det gjør jo som regel det men deilig å ha fullført etter en dag med mye følelser!
  Jeg skal bestille en kjole fra Lace and Beads! Vet du har flere derfra. Vil du si de er normale, små eller store i str? Blir utrolig gla for svar!!! Please svar 🙂 På forhånd takk snille deg!

 10. Katrine

  Fått en mygg, hva mener du med det? Aldri hørt om før

  1. En mic?

   1. Caroline Berg Eriksen

    En mygg er en liten mikrofon 🙂

 11. Elisabeth L

  Dere så så nydelige ut alle sammen! Tenk å ha et så fint vennskap helt siden dere var små, det er virkelig precious <3 kommer det noen antrekksbilder av den gule kjolen du hadde på deg dagen før? Den virka så fin på snap 🙂

 12. Jeg må si at dette bilde med bruden når dere står sammen er så utrolig vakkert!!!!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Vakker utsikt!

 13. Nydelig brud, vakker forlover og utrolig flotte omgivelser. Godt å høre at bryllupet ble så vellykket og at det gikk fint med talen. En viss beven i stemmen og tårer hører med, det er bare sjarmerende. Alt ligger i forberedelsene og kjenner jeg deg rett (dog utelukkende via nettet) ligger du ikke på latsida der. Ellers, du ser alltid smashing ut, men på disse bildene var du ekstra fin på håret! Synes frisyren passet veldig godt til den nydelige kjolen. Kan jeg spørre; fikset du håret selv eller var det en frisør som gjorde det? Ved hjelp av rettetang? Uansett, knallfin var du!

  Vil ellers benytte anledningen til å skryte av en fin blogg med mye bra innhold. Lekre bilder, gode tekster, mange fine oppskrifter -ispedd en passe stor dose interiør/klær/sminketips og litt reise. Jeg leser ingen andre blogger og har null tid til ukeblader, så dette blir mitt lille pustehull når jeg har behov for litt «gloss» i en travel hverdag med krevende jobb og tre tenåringer. Må også berømme deg for at du er så tålmodig i kommentarfeltet. Det er noen ganger sjokkerende å lese hva folk får seg til å skrive. det vris og vrenges på den minste ting og mange ser ut til å glemme at det faktisk fins et menneske bak bloggen. Et menneske med familie og venner som er glad i en og vil en vel, med tanker, følelser og den samme sårbarheten som vi alle har når det gjelder å bli kritisert. Tenker mange ganger at det må være tøft for flere enn deg å se hvor hardt du får gjennomgå. Keep up the good work og ha en fortsatt fin (om enn grå og regnfylt) dag!

 14. Jeanette

  Utrolig fine bilder! Kjempefin kjole du hadde!

 15. Nydelig kjole! Du er veldig flott i blekrosa

 16. Utrolig fine bilder, og nydelig kjole! <3

 17. Ville bare si at du er så utrolig dyktig til å sette ord på situasjoner som er viktig for deg, sånn som denne dagen. Og jeg husker enda hvordan du beskrev døgnet rundt- og under fødslene dine, det er så utrooolig god lesning, om man kan si det sånn. Hilsen takknemlig leser:)

 18. Tar LK fotograf oppdrag? Var det han som fikk ta bryllupsbildende denne gangen? Helt nydelig!

 19. Så vakre bilder!! 🙂

 20. For en nydelig brud!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 verdens vakreste!

 21. Kommer det flere bilder fra bryllupet? 😀

 22. Hei! Vet du hvor den kongeblå kjolen kommer fra? Den var nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra sherri hill 🙂

 23. Sara Maria

  Nydelig kjole du hadde!
  Kan man kjøpe den på nett eller må man i butikk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du må i butikk 🙂 Og tusen takk, Sara Maria!

   1. Andrea-Rebecca

    Fantastisk inlegg, den kjolen var helt magisk, hva var merken? Den er veldig detaljert og vakkert.

 24. Hvis dette er Rui i Telemark så er det her min far er fra. 🙂 Har hytte der, og det er utrolig vakkert 🙂

 25. Charlotte

  For en utrolig fin kjole du hadde på deg! Så koselig å lese. Fikk nesten tårer i øynene selv, gleder meg til min bestevenninne skal gifte seg en dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *