next: my best friend’s wedding

Klokken halv ett kjørte vi fra Sarpsborg, og nå nesten 7 timer senere, er vi endelig på plass i Dalen! Det tok ikke så lang tid forrige gang vi skulle hit, men det har vært en del hindringer underveis og kø som følge av det, i tillegg til at vi havnet midt i rushen inne i Skien 😉 Men det spiller jo ingen rolle, nå er vi her og jeg har gledet meg sånn til å komme hit! Her skal vi feire kjærligheten med Elise og Øyvind og i morgen går startskuddet for det jeg vet kommer til å bli blant de beste bryllupshelgene noensinne – min beste venns bryllup ♥ 

32 kommentarer

 1. For en vakker kjole du skal ha på deg! Fikk du bestemme helt selv? 🙂

 2. Dear Caroline,
  I see you will look wonderful in this look! All the best to the young couple!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Charlotte

  Herlighet for en vakker kjole!!

 4. Vakker kjole og vakre ord!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 5. Åhh så fin kjole? Hvor kan man få tak i den?

 6. Jeg håper så inderlig at du kan la blogg og snap ligge denne helgen og bare fokusere på alt det fine som skal skje.
  Bilder av kjole og sminke kan vi se senere, nyt din venninnes store helg og gi forloveroppgaven din full oppmerksomhet.

  Ønsker dere lykke til og en magisk opplevelse.

 7. Så utrolig fin kjole! Hvor er den fra?

 8. Kjolen! Elsker den og gleder meg til å se den på <3

 9. Guri malla for en fin kjole. Du kommer nesten til å bli vakrere enn bruden i den kreasjonen. En annen ting. Nå har jeg laget frokosten du serverte her om dagen. Den med avocado, egg og cottage cheese. Skamgod var den, og jeg har publisert et blogginnlegg om den på min blogg og linket til deg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 10. For en helt nydelig kjole! Du kommer til å se fantastisk ut. Skoene vet jeg ikke helt om jeg likte, men nydelig farge på de. De var noe helt for seg selv, men du er flink til å sette sammen antrekk som passer, så blir spennende å se.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Stine <3

 11. Du blir nok vakker som en sommerdrøm i dette

 12. Therese

  For noen fine sko Hvor er de fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

   1. Therese

    Er de nettop kjøpt? Bare må ha de, da de vil passe perfekt til jeg skal gifte meg 😀

 13. madeleine

  Åh, de skoene ga meg skikkelig Carrie i Sex&singelliv vibber! Nydelig kjole! Ha en flott helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I knoow 😀 Takk, snille! Håper helgen din har vært fin! 🙂

 14. Isabell

  Nydelig kjole! Og masse lykke til med talen din, jeg er sikker på at den blir nydelig og vil bety så mye for bruden.

 15. Knallfin kjole. Men stygge sko!!!!

 16. Nydelig kjole! Ha en fin helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Gunn! <3

 17. Hvor er kjolen fra?

 18. Hvor er kjolen fra? Nydelig!

 19. Det der må være en av de nydeligste kjolene jeg noen gang har sett. Wooow.. du kommer til å bli smellvakker i denne. Gleder meg til å se bilde av deg i denne fatastiske kreasjonen. Ha en kjempeflott dag og helg❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone! Den er enda finere i virkeligheten <3

 20. Det heiter på Dalen og ikkje i 🙂 Helsing frå ein lokal

 21. Hvor er kjolen fra?

 22. Herregud SÅ nydelig <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 23. kan jeg spørre hvor kjolen er fra? har kjempe lyst på den 🙂 nydelig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra sherri hill 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *