breakfast for a rainy day

Hei tirsdag, hei regn, hei en fin dag for hjemmekontor! Jeg skal bare være inne i dag, jobbe, få ting litt unna og på plass før vi reiser til Dalen for bryllup – det er bare 2 dager til og det kiiiler i magen min! Jeg gleder meg! Jeg pakker ferdig alt i morgen, kjolen min kommer I DAG og jeg har vært rimelig stresset. Den er sendt fra utlandet og der har det visstnok vært ferieavviklinger i tillegg til at den har vært i tollen… så da går dagene da! I tillegg må jeg til skredder – me oh my! Men alt ordner seg! I morgen er den store alt må fikses-dagen, i dag må jeg bare jobbe på for å få tid til å sette av noen timer til nettopp å ordne opp i ting i morgen. 

Jeg har løpt 30 minutter med svette intervaller på morgenkvisen og etter det mekket jeg meg en superdigg frokost: eggehakk med cottage cheese. Jeg elsker cottage cheese, kanskje litt mer enn snittet – det kan jo brukes til så mye! Og i dag ble det altså i eggehakk – du MÅ prøve! Det er superlett og enda mer digg om du fyller det i en avocado *sikleemoji* 


du trenger 

♥ 2 hardkokte egg ♥ 3 ss. cottage cheese ♥ 1 ts. dijonsennep ♥ salt, pepper + dill ♥ sitronsaft 

Bland sammen cottage cheese, sennep, salt og pepper. Del eggene i små terninger og bland dem inn sammen cottage cheese, smak til med dill og litt sitronsaft. Jeg brukte en liten båt 🙂 Fyll alt sammen i en stor avocado og mums! 


Håper det smaker, ha en deilig tirsdag ♥ 

23 kommentarer

 1. Karoline

  Ser ut som er deilig frokost 🙂 Lykke til med alt som må fikses, det går nok bra! Du har forresten skrevet morgenkvisen, i avsnittet om intervaller xD

 2. Elisabeth L

  Jeg har aldri vært superfan av cottage cheese, riktignok ikke smakt det ordentlig heller, men syns det ser så utrolig godt ut når andre spiser det med havregrøt for eksempel 🙂 så dette skal jeg absolutt prøve meg på 🙂 kan denne blandingen oppbevares i kjøleskapet om man ikke spiser opp?

 3. Ha en fin jobbe tirsdag 🙂

 4. Kan du legge ut middagsoppskrift au

 5. Marianne

  Hei Caroline! Har et par spørsmål om malingen dere har valgt på kjøkkenet 🙂 Det er så fint! Vet dere har fargen Chi på kjøkkenfronter og klassisk hvit på lister og i tak. Hvordan synes du disse harmonerer sammen? Jeg har tenkt det samme på mitt kjøkken, men redd Chi skjærer med klassisk hvit, eller får en grønntone (leser flere steder at har et grønnskjær i seg). Så lurer derfor på om jeg skal gå for klassisk hvit både på fronter, tak og lister. Hmmm, ikke lett det der! Hva var årsaken til at du valgte Chi? Er den i samme glansgrad som klassisk hvit som du har på listene og i tak? Hvilken farge har dere valgt på kjøkkenveggene? Mange spørsmål der altså, beklager.. Men jeg trenger sårt noen råd 😉 Håper du har tid til å svare 🙂

 6. Hvorfor bruker du ikke en av alle de kjolene du allerede har? Du MÅ jo ikke kjøpe ny kjole til hvert bryllup du skal i, fint om du kunne, i dette «bruk og kast samfunnet», fokusert litt på gjenbruk. Til og med de kongelige gjør det;)

 7. Jeanette

  er det ikke veldig unødvendig å kjøpe ny kjole hver gang du skal i bryllup osv? virker jo som om du bare bruker kjolen en gang uansett…

 8. Siden jeg ikke liker egg eller cottage cheese så vrenger det seg i meg.
  Gi meg ei deilig grov brødskive med smør, ost og syltetøy. :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

 9. Marianne

  Hei Caroline:) Det såg skikkelig deilig ut. Har du tips til andre ting å blande i da eg ikkje er glad i sennep. Eller funker det fint å bare droppe det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan droppe det, men mister litt av den gode smaken – som du kanskje ikke liker :p Så da er det jo greit 🙂

 10. Ja takk til deilig digg til frokost. Dette har jeg ikke sett før og tusen takk tipset. Alltid gøy med nye varianter når jeg prøver å unngå for mye karbohydrater til hverdags.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra, Ingrid! Håper det smaker 🙂

 11. Blir det godt å ha selve avocadoen opphakket i blandingen m egg&cottage cheesen ?? Ville du bare hatt den ved siden av kanskje ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir nok godt å blande den inn også, men jeg foretrekker å ha den ved siden av 🙂

 12. Hei fine Caroline!

  Siden du alltid kommer med konstruktiv kritikk så våger jeg meg utpå med fare for å bli hakket ihjel:)

  Jeg er på ingen måte motstander av å fikse litt på skrotten, eller utføre medisinske inngrep som fører til bedring av utseendet. Har selv både vært under kniven og forlenget både hår og vipper, og tatt pmu. I mange tilfeller fører dette til et bedre utseende synes jeg. Og det viktigste er jo at man synes selv at det er pent:)

  Når det gjelder fylling av lepper, så har jeg vært inne på tanken selv, da jeg har en ganske usymmetrisk overleppe. Jeg har sett flotte resultater på både vipper, hår, og plastiske operasjpner, men jeg har til gode å se pene fylte lepper.. Og jeg mener jeg har et ganske normalt syn på hva som er pent og ikke.

  Jeg lurer på, og jeg prøver ikke å være ufin eller noe, hva er det som føles penere med fylte lepper vs uten? For jeg synes ansiktene til alle som gjør det, uten unntak, ser for det første eldre ut, leppene ser såre og hovne ut, og symmetrien i ansiktet blir i mine øyne helt feil.
  Likevel er det så utrolig mange som gjør det, og som åpenbart er fornøyde selv. Og det er jo bra det! Men hva er det jeg ikke ser som er så fint?

  Klem!

 13. Kathrine

  Hei! Enig i at det der så veldig godt ut. Jeg bruker også cottage cheese til en del, både i blant annet omelett og til yoghurt mm. Sikkert mye jeg ikke har kommet på at den kan brukes til, så du kan jo gjerne lage et innlegg på det

  I tillegg er det en ting jeg lurer på om du kan hjelpe meg med. Jeg kan ikke så mye om lavkarbo og ketose, og har ingen å spørre om dette. Så vet jeg at du om Lars Kristian har vært en del opptatt av LCHF. Vet du om det er dumt å være i ketose når man ammer? Bør man unngå det? Da tenker jeg på at det er fettet i kroppen som blir forbrent og avfallsstoffer skal ut, deriblant giftstoffer som er lagret. Vil disse gå over i melka? Er det rett det jeg sier over?

  Mulig det ble litt rotete, men håper du kan hjelpe meg.
  Takk for at du har bloggen din, du inspirerer og sprer glede både her og på Instagram og Snapchat.

  1. https://www.lommelegen.no/legesvar/ketose-og-amming

   Enkelt googlesøk. Svaret er nei! Nå er babyen din viktigst, du har resten av livet på deg til å slanke deg 🙂

 14. Nam! Sitter og gomler i dette øyeblikk og måtte gå inn igjen for å si takk for inspo! Perfekt kombinasjon 🙂 Ha en fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀 Det er kjempegodt! 🙂

 15. Har Naia begynt i barnehagen?:)

 16. Takk for deilig tips! Jeg lagde denne til kveldsmaten i dag- og så tilsatte jeg fetaost og vårløk i tillegg, det ble supergodt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *