vår garderobe: før og etter

– reklame – 

Endelig er alt på plass! Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å vise dere dette – garderoben vår fra Strai! Det er mange leverandører der ute og det var fristende å gå for en kjapp løsning, men jeg er så glad for at vi hadde is i magen og ventet til vi virkelig kjente på magefølelsen at vi hadde landet på riktig avgjørelse. Resultatet ble faktisk enda bedre enn jeg hadde forestilt meg! Dette kler huset så utrolig godt, vi ønsket begge å ivareta den gamle stilen, men med en moderne vri, og det føler jeg virkelig at vi har klart dersom du ser på før-bildene. Vi har vært med på å velge alt av farger, materiale, knotter, flater og innhold selv. Nå mangler vi bare stigen og listen øverst 🙂 


Ettersom vi har valgt bort walk in-closet, var det ekstremt viktig for oss å utnytte plassen til det fulle – det vil si at vi ønsket en garderobe som gikk helt opp til taket med plass der det er mulig med plass. Selv om det fristet veldig med et sminkebord i midten av garderoben, som jeg viste frem i DETTE innlegget, droppet jeg det. I midten har vi i stedet satt opp dobbelt skoskap og det er jeg så glad for! Jeg ønsket i tillegg å utnytte den store gulvplassen og forhørte meg om mulighetene for å lage en øy foran garderoben, og det var ikke noe problem. I stedet for å ha en ottoman eller en puff i front, som i var planen i utgangspunktet, har vi fått ekstra plass som vi virkelig trengte. Vintersko- og klær har vi oppbevaring til et annet sted i huset, så jeg tenker at jeg endrer innhold i garderoben ut fra sesongen – på den måten har jeg lettere oversikten over hva jeg har også, i tillegg til at det blir enklere med garderobedetox. 


Hele garderoben er levert av Strai og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Strai har jobbet med kjøkken, bad og garderobe i snart 90 år og at de har kompetansen på plass er det ingen tvil om. Alt fra kundebehandling og service har vært profesjonelt til fingerspissene og våre ønsker har blitt sett og hørt. Vi var i flere møter før vi landet på en endelig løsning, og bare det gjorde prosessen så mye bedre. Nå gleder jeg meg til å vise dere resten av soverommet, det kommer snart! Innholdet i garderoben vil jeg også gjerne vise, det kommer i et annet innlegg – vi har blant annet utrekkbart helfigurspeil som er helt genialt! Viser det på snap senere i dag: carobergeriksen 🙂 

83 kommentarer

 1. Michelle

  Wow så lekkert! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 😀

 2. Er knotter og alt levert av Strai? Super fint! Inspirerende

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, alt sammen 🙂 Tusen takk 😀

 3. Kjempe fint! Spørsmål: har du blitt spurt om å være med i 71 grader nord noen gang? Tanker?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har jeg blitt spurt om noen ganger og hver gang har jeg hatt lyst til å si ja, men det passer liksom aldri :/ Det hadde vært utrolig gøy å være med og jeg håper jeg får muligheten en annen gang, lenger frem i tid. Akkurat nå ønsker jeg ikke å reise fra barna mine så lenge (forhåpentligvis ville det blitt lenge) og jeg aner ikke hvordan jeg skulle kombinert det med jobb. Sistnevnte ville vi nok funnet en løsning på, men ja.. Barna er det jeg tenker mest på. Savnet <3 Jeg vil jo savne dem uansett, men spesielt Naia er så liten ennå.

   1. Emilie fikk til en avtale hvor hun blogget underveis, også tror jeg produksjonen la ut innleggene for henne 🙂 Hadde vært kjempe gøy å se deg på 71 grader nord, men skjønner godt at timingen ikke er helt på plass enda, håper du blir spurt flere ganger 😀

 4. Det ble utrolig flott og passer godt til huset! Skilleveggen i glass og metall gjorde stor forskjell!

 5. Ingrid G

  Så flott det ble! Sikkert lurt å droppe det sminkebordet, selv om det så veldig lekkert ut i den bloggposten du hadde tidligere med forslag til garderobe osv. En kan aldri få nok skapplass uansett hvor mye eller lite klær man har, så det ekstra skoskapet var nok lurt. Likeså med den flotte øya, ser ut som om det kan oppbevares ting inni den, og så er det jo mulig å legge fra seg ting oppå når du skal ta frem fra skapene og sette sammen antrekk. Veldig flott. Brukervennlig og flott.

  Takk for titten, ha en fin dag. 🙂

  Klem Ingrid

 6. Hanne N

  WOW så NYDELIG! Jeg elsker smaken deres!!! Drømmehuset *emojimedhjerteøyne* 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne 😀

 7. Jeg gikk glipp av den kjøpe-prosessen så jeg lurer på om dere har kjøpt et gammelt internat eller noe? Virker slikt utifra alle disse før-bildene 🙂 og det ble kjempefint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har kjøpt et hus fra 1923, men det har vært pusset opp her siden den tid 🙂 Likevel var / er det en del å gjøre for oss også 🙂

 8. Hei! 🙂

  Hvor store summer er klærne, skoene og veskene i klesskapet ditt verdt tror du?:)

  1. ehm vurderer du å stjele eller? bare litt spess spm..!

   lol

 9. Her hadde det nesten vært gøy å settcen planløsning.
  Er senga på andre siden av glassveggen?
  De gamle skapene står på samme sted?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bilder av hele rommet kommer snart det også 🙂 Men ja, skapet er laget der det gamle stod før. Her er et innlegg hvor vi hadde revet skapet: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/01/31/kaotisk-flyttekaos/

   Sengen er på andre siden av glassveggen, badet også 🙂

 10. Hvor er stolen fra? Hadde de med sølvbein også?
  Lekkert rom!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra eichholtz / sixbondstreet.no 🙂 Finnes kun med gullbein 🙂

 11. Sara Katrin

  Ååå så fint. Superfin garderobe. Elsket smijernsveggen.

  1. Sara Katrin

   Hvilken garderobe har dere gått for?

 12. Så fantastisk fint! 😀 Likte løsningen med den øya i midten! Du vil ikke vise innvendig også? 🙂 Har forståelse for om du synes det er hakket for personlig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg viser innvendig også, men deler det opp litt 🙂

 13. Jeanette

  utrolig fint! Jeg vil også ha det sånn! Veldig fint med de mørke veggene når resten er så lyst,passet så godt!

 14. wow, lekkert. Viser at dere har brukt god tid i planleggingsprosessen i dette rommet, virkelig nydelig. Det tar tid å bo seg inn i et hus. Som jeg har forstått det føler du/dere at enkelte valg ble tatt litt fort. Sånn hadde jeg det også i vårt hus, blant annet gulvet vårt, veldig kjedelig. Men, man lærer så lenge man lever 😉 Heldigvis er jeg fornøyd med kjøkken/bad og typ dyre rom, og man kan alltids male litt her og der 🙂

 15. W-O-W!!!! Nydelig! Du er så flink, Caroline 🙂

 16. Lise-Marie

  Wow!!! Fineste garderobeløsningen eg har sett på veldig lenge! 😀

 17. Fantastisk lekkert, har nesten samme løsning fra samme leverandør. Så fornøyd. har samme type knotter , men med sølv og ikke gull. Smijerns veggen var utrolig fin, sånn fikk jeg lyst på også

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Veggen gjør veldig mye, en utrolig fin måte å dele rommet i to på 🙂

 18. Pernille

  Utrolig fint! Perfekt kombinasjon av gammelt og nytt. Dere er sååå flinke!

 19. Wow virkelig lekkert! Helt enig med deg at det var lurt å gå for mest mulig garderobeskap plass i stedet for sminkebordet i midten. Mye mer praktisk sånn som dere valgte. Så utrolig fint med den smijern døra, drømme garderobe rett og slett 🙂 Ikke rart du ble fornøyd med dette rommet :-)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 😀

 20. Wow! Ble sinnsykt fint!!

 21. Irmelin

  Kjempeflott og sikkert praktisk! Elsker disse innleggene dine om oppussing

 22. Caroline

  WOW, knallfint!!

 23. susanne

  Wow for en forvandling! Dette var så flott! <3 Elsk elsk.. Öya, fargen på veggen, smijernsveggen, knottene…om jeg våger meg å sette fingeren på noe er det lampa.. ville hatt glasskuler ( lignende som dere har på kontoret, alltså samme farge, men glasskupler ) istedefor lampeskjermer. You see.. what I see? 🙂 Hadde blitt råkult!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde sikkert blitt fint det også, men den taklampen der matcher nattlampene våre 🙂 Du får se når jeg viser frem hele rommet.

 24. Rålekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida 🙂

 25. Flott! Hvor er smijernsveggen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra samme leverandør som leverte dusjveggen vår – se her for mer info: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/06/30/bad-nummer-2-ferdig/ 🙂

 26. Mette Kvaløy Rullestad

  Virkelig lekkert !!

 27. Hei! Jeg bare lurer, når du legger ut bilder av crossainter, bakst og denne isen du holder i, spiser du noe av det selv eller er det bare for bildet sin del? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er svak for hveteboller og crossainter, så det spiser jeg gjerne de gangene vi kjøper / bestiller det 🙂 Alt med måte! Is er jeg også glad i, men denne delte vi på alle 4 :p

 28. Åh det var lekkert <3

 29. Wow! ble sykt lekkert! Et liite tips bare: jeg tror det hadde vært enda kulere om du hadde prøvd svarte skjermer i og med at veggen er svart. Blitt et strammere uttrykk tror jeg. Men dere er jo bare flinke altså!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Gina! Og takk for tipset 🙂 Denne lampen falt jeg for pga. det gammeldagse utseende, samtidig som den har stramme linjer. Jeg føler ikke at sorte skjermer hadde gitt meg helt den samme følelsen. I tillegg står den i stil til nattbordslampene våre 😉 Du får se når vi viser frem hele rommet, kanskje du endrer mening! Men jeg er enig i at sort også ville vært kult 🙂

 30. Så utrolig fint ✨
  Jeg lurer på om deg er et spesielt glass i den stilige skilleveggen deres? Ser ut som klart glass på ene siden og speil på andre siden, er det det?
  Litt sånn avhørsrom speil, Hehe 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er glass, ikke speil :p

 31. Fantastisk flott:)

 32. Kathrine

  Hvor er lysekronen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra sixbondstreet.no 🙂

 33. For en flott garderobe, skikkelig staselig. Jeg er enig i at det er greit å holde litt på stilen samtidig som det er moderne. Et slikt gammelt hus forventes å ha en «gammel, men ny» stil innvendig også, synes jeg. Det bør liksom stå i samsvar med hverandre, og det har dere klart.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid! 🙂

 34. Oiii, så fint! Jeg digger innlegg med før og etterbilder av huset deres For en jobb dere har gjort! Jeg får så mye inspirasjon av fargevalgene deres! Hva heter fargen på veggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fargen er dødslekker og dette rommet er fantastisk å sove i, det er noe helt annet enn å sove i et lyst rom som vi gjorde i forrige hus 😀 Dette er dempet sort 🙂

   Tusen takk, Helen! Det er så gøy å høre!

 35. Så lekkert! Hvor er glassveggen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra samme leverandør som leverte dusjveggene våre – sjekk ut dette innlegget: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/06/30/bad-nummer-2-ferdig/ 🙂

 36. Wow, rålekkert!!! Den som venter på noe godt osv.

 37. Så fantastisk fint! 😀 Elsker den smijernsveggen kombinert med den klassiske garderoben. Vakkert! Dere har virkelig gjort et godt valg her 🙂

 38. Fantastisk flott garderobeløsning altså 🙂 Digger fargen på veggene også !! Har selv mørkmalt veggene på soverommet ..syns jeg sover mye bedre etterpå jeg !!

 39. Inger-Helene

  Hands down – det var fantastisk fint 🙂

 40. Å! Skulle det soverommet var mitt <3 Gleder meg til å se resten! Har ikke fått sett sengen og den biten enda, men jeg kjenner jeg får skikkelig lyst til å ligge der. Hele rommet virker så behagelig psykisk sett :'D Aner rett og slett ikke hvordan jeg skal få forklart det!

  1. Skulle ønske*

 41. Så utrolig fint det ble! <3 Dere har virkelig tatt noen gode valg! 🙂

 42. Christine

  Hvor kjøper du de lilla blomstene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   I en blomsterbutikk i Glengsagta i Sarpsborg 🙂

 43. Herregud! Så fint! 😀 Ser ut til at soverommet deres ble like fantastisk som resten 😀

 44. Så utrolig fint, og myyyye mer praktisk enn en lang, tung skyvedørsgarderobe! Likte veldig godt lampen også!

 45. Alexandra

  Sååå lekkert!!!
  Dere fortjener å komme i ett interiørblad.
  Ha en fin dag!

 46. Hvis du hadde tatt før- og etterbildene fra nøyaktig samme sted hadde det vært enda enklere og morsommere å se endringene, synes jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De to første bildene er tatt fra samme vinkel, det er bare litt mindre brennvidde på de nye 🙂

 47. Super fint 🙂
  Hvor mye betalte dere for dette?

 48. Dette ble bare veldig veldig bra!!

 49. Psyco lekker garderobe, for å si det på godt norsk. Alt fra lampen, til stolen, glassveggen og planten… Så fint! Og stilrent.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pia 😀

 50. OMG i really love how you designed it 🙂
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 51. Henrikke

  Dette var såååå lekkert!!!!

 52. Is beautiful. Can you show tv room?

 53. Hei.Likte så godt soveromslampen din, men finner den ikke på sixbondstreet.no. Stemmer denne adressen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂

 54. Charlotte

  Hei 🙂 lurer på hvor mange kvm hele garderoben deres er? Og hvor mange kvm soverommet er tilsammen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *