vår garderobe: før og etter

– reklame – 

Endelig er alt på plass! Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å vise dere dette – garderoben vår fra Strai! Det er mange leverandører der ute og det var fristende å gå for en kjapp løsning, men jeg er så glad for at vi hadde is i magen og ventet til vi virkelig kjente på magefølelsen at vi hadde landet på riktig avgjørelse. Resultatet ble faktisk enda bedre enn jeg hadde forestilt meg! Dette kler huset så utrolig godt, vi ønsket begge å ivareta den gamle stilen, men med en moderne vri, og det føler jeg virkelig at vi har klart dersom du ser på før-bildene. Vi har vært med på å velge alt av farger, materiale, knotter, flater og innhold selv. Nå mangler vi bare stigen og listen øverst 🙂 


Ettersom vi har valgt bort walk in-closet, var det ekstremt viktig for oss å utnytte plassen til det fulle – det vil si at vi ønsket en garderobe som gikk helt opp til taket med plass der det er mulig med plass. Selv om det fristet veldig med et sminkebord i midten av garderoben, som jeg viste frem i DETTE innlegget, droppet jeg det. I midten har vi i stedet satt opp dobbelt skoskap og det er jeg så glad for! Jeg ønsket i tillegg å utnytte den store gulvplassen og forhørte meg om mulighetene for å lage en øy foran garderoben, og det var ikke noe problem. I stedet for å ha en ottoman eller en puff i front, som i var planen i utgangspunktet, har vi fått ekstra plass som vi virkelig trengte. Vintersko- og klær har vi oppbevaring til et annet sted i huset, så jeg tenker at jeg endrer innhold i garderoben ut fra sesongen – på den måten har jeg lettere oversikten over hva jeg har også, i tillegg til at det blir enklere med garderobedetox. 


Hele garderoben er levert av Strai og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Strai har jobbet med kjøkken, bad og garderobe i snart 90 år og at de har kompetansen på plass er det ingen tvil om. Alt fra kundebehandling og service har vært profesjonelt til fingerspissene og våre ønsker har blitt sett og hørt. Vi var i flere møter før vi landet på en endelig løsning, og bare det gjorde prosessen så mye bedre. Nå gleder jeg meg til å vise dere resten av soverommet, det kommer snart! Innholdet i garderoben vil jeg også gjerne vise, det kommer i et annet innlegg – vi har blant annet utrekkbart helfigurspeil som er helt genialt! Viser det på snap senere i dag: carobergeriksen 🙂 

83 kommentarer

 1. OMG i really love how you designed it 🙂
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 2. Henrikke

  Dette var såååå lekkert!!!!

 3. Is beautiful. Can you show tv room?

 4. Hei.Likte så godt soveromslampen din, men finner den ikke på sixbondstreet.no. Stemmer denne adressen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂

 5. Charlotte

  Hei 🙂 lurer på hvor mange kvm hele garderoben deres er? Og hvor mange kvm soverommet er tilsammen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *