tusenfryd: skuffet over meg selv

– reklamelenker –

Altså, for en dag! Vi hadde avtalt playdate med Nelia og Erle i dag, og i går kveld byttet vi ut skogstur til Appelsintoppen med en halv dag på Tusenfryd – angrer ikke ett sekund! Sola skinte for oss, det var over 20 grader og akkurat passe med folk – for en fin søndag! Vi dro med Jesper, Stine og Erle, og i siste øyeblikk kastet Anette seg med også (storesøster) – det var så koselig! Det kjennes som bare noen år siden, men da jeg regnet på det tror jeg faktisk ikke at jeg har kjørt karuseller siden jeg var russ? Jeg husker det egentlig ikke, men jeg husker veldig godt den sommeren jeg var 14 og var på Tusenfryd med Elise – vi fikk ikke nok av kiling i magen og løp i sirkel for å ta Thundercoaster flest mulig ganger på rad. Det var så gøy! 

I dag skremte hele karusellen vettet av meg. Jeg fikk hjertebank og skyhøy puls av å bare se på den høyreiste konstruksjonen i tre og jeg SNUDDE faktisk i køen før jeg ombestemte meg og stod i kø likevel. Da vi endelig var fremme og skulle kjøre, gikk jeg heller rett gjennom vognen i stedet for å sette meg. Ut på andre siden, fullstendig lettet over min egen beslutning. Nå angrer jeg selvfølgelig som en hund, karuseller er jo SÅ gøy! Hva har skjedd med meg? Anette og jeg elsket karuseller da vi var yngre, vi tok alle type berg- og dalbaner du kan tenke deg hver gang vi var i fornøyelsesparker, til mammas store skrekk. Anette elsker det fortsatt, men jeg har tydeligvis lagt igjen min karusellelsk et sted mellom uteksamingering fra videregående og graviditet nummer 2. Og det er så synd! Jeg er så skuffet over meg selv og at jeg backet ut, for jeg hadde liksom sett for meg litt adrenalinrush i dag. Har jeg virkelig blitt så kjip? Jeg blir så oppgitt og tenker at jeg bare er nødt til å ta meg sammen. Jeg får heller bare ha bedre tid og hoppe i det neste gang – som bør bli ganske snart. Jeg stod jo tross alt rett ved vognen til Thundercoaster i dag – haha! Neste steg må jo bli å faktisk ta den. 

(reklamelink) kjolen min finner du HER / sekk HER 

Jeg storkoste meg uansett og det beste er jo å se at barna har det så bra 🙂 Det er heldigvis en del karuseller for dem der også, så vi brukte en del tid på å stå i kø og kjøre med dem – tror 2 timer gikk med til bare det! Men det er jo sånn det skal være 🙂 Nå skal jeg ta meg en dusj og få litt søvn før i morgen – da starter jeg uken min i Oslo på jobbmøter før jeg runder av dagens hos Nikola 🙂 Det betyr tidlig på og en ny uke, så da er det godt å være opplagt! Ha en god natt, dere ♥ 

27 kommentarer

 1. Så fint antrekk 🙂 Hvor er øredobbene fra?

 2. Så fine, fargerike og lekne bilder <3 Naia har blitt så stor <3 Og Nelia tviholder stolt på kjeksen (?) sin 🙂 søte små <3 Neste gang MÅ du. Du lever bare en gang, det kommer til å gå bra 😉 Kommer til å få adrenalinkick og en god følelse etterpå. Dra tilbake før det stenger i vinter :-p Klem!

 3. Jeg elsker berg-og dalbane, og frem til i sommer var det mange år siden sist. Jeg tok thundercoaster med stor forventning, ettersom at den har favoritten min for noen år siden.. jeg ble SÅ skuffa :/ det var ikke noe gøy, den rista så voldsomt, så adrenalinrush og kiling i magen ble bytta ut med ubehag, vet ikke om det er pga nye vogner? :/ Du gikk ikke glipp av så mye med andre ord 🙂 Speed monster er morsom da! 🙂

  1. Enig, den var gøy før men nå er den bare ubehagelig! Men mye annet gøy 🙂

 4. selvfølgelig er det sånn det skal være.
  Når man drar på tusenfryd med barn så er det de som prioriteres og hele dagen bør gå med til å kjøre karusellene barna vil.

 5. Anja Helene

  Så nydelig Naia er <3
  Trygt å holde i hånden til mammaen sin!

 6. Hairband?

 7. Kan jo være fordi du har blitt mamma daMan blir litt mer engstlig da, har jeg hørt!
  Du tørr det neste gang, du er tøff❤️
  Og jeg er veldig glad i å lese bloggen din, og synes du er flink!

  Keep up the good work✌

 8. Elisabeth h

  Jeg elsket karuseller før. Mannen min og jeg pleide dra på Liseberg hvert år, fra vi ble sammen. Men omtrent da yngstemann var 7-8 år, snudde det helt. Vi tok en ganske uskyldig berg-og-dal-bane, og jeg fikk fullstendig skrekk,kvalm, livredd, pusteproblemer…og slik har det vært etterpå, og det er mange år siden. Kan fortsatt ta Tømmerrenna og lignende, og rolige huske-karuseller, men alt som går fort rundt eller opp og ned,gjør meg sinnsykt kvalm og redd. (Vi drar likevel til Liseberg hvert år,da, men det er mest fordi det er så utrolig koselig der, spesielt i desember. Anbefales!)

 9. Kan du lage et innlegg om hverdagssminken din?? 🙂

 10. Julie F.

  Hei!
  Vil bare komme med ett lite tips. Etter Thundercoaster byttet vogner, har den blitt helt grusom. Man får vondt i hele kroppen etter en tur. Dersom du googler Thundercoaster og nye vogner, ser du veldig mange andre som har reagert på dette også. Tenkte bare jeg skulle si ifra, så kanskje du slipper hodeverk resten av dagen om du reiser tilbake 🙂

 11. Jeg lurer rett og slett på om dette er noe som skjer enkelte etter at man får barn. Jeg opplevde det samme som deg, elsket karuseller før jeg fikk barn. Jeg tvang meg oppi en karusell etter graviditetene, men jeg ble skikkelig dårlig rett og slett, jeg har prøvd igjen senere også men til ingen lykke 🙁 Det spørs om det ikke er morsinnstinktet som registrerer karusellene som noe farlig, og setter i gang alle mulige prosesserer for å stanse oss, og sikre at vi holder oss på jorda sammen med barna 😀 Jeg håper så inderlig det går over etterhvert, karuseller er jo som du sier SÅ gøy 😀

 12. Caroline

  Så flott du er! Du kler de adidasskoene. Hva heter modellen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Modellen heter Courtset!

 13. Thundercoaster skal du være glad for at du ikke tok. Til og med min totalt grenseløse mann syntes at den var helt grusom, når han tok den i sommer. Ikke fordi at den er så skummel, men den er blitt utrolig ubehagelig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, så leit! Jeg kan ikke huske den som ubehagelig, men det skrangler jo ganske bra 😉

 14. your dress is amazing 🙂

 15. Kimberly Ann

  det var nok lurt å droppe thundercoaster. Den gir ikke annet enn hodepine etter de bytta ut vognene… utrolig synd! anbefaler deg heller speedmonster, den er både kortere og mye mer behagelig 😉

 16. Haha din pyse, Caroline! Men jeg lover deg- like greit at du ikke tok den. Du får så vondt i kroppen av å kjøre den skranglete berg og dal banen der at det er like greit å stå over. Prøv deg på Speedmonster, Spin spider eller noe annet med skikkelige vogner/seter heller 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mer realistisk med speed monster, spin spider er galskap! Haha :O Tok noe lignende i Liseberg en gang, men den gikk ikke SÅ høyt!

 17. susanne

  Alltså… unnskyld meg men du er RÅfin på håret!! (tenker på tidligere kommentarer)
  Og kjolen var SÅ fin <3

 18. Therese

  Jeg tar ikke karuseller, men ungene digger det! I sommer var i i Tusenfryd og i Djurs Sommerland – fra de åpna til de stengte i begge parkene så ble vel nesten et døgn med karuseller til sammen

 19. Thundercoaster har blitt helt grusom etter de byttet vognene, hadde hodepine resten av dagen etter å ha kjørt den:-) men speedmonster må du prøve, den er sykt morsom 🙂 så ut som dere hadde en strålende dag:-) hilsen ei på over førti som har blitt ei pyse med årene men «tøffer» meg for barna som drar med seg mora opp i alt som er skummelt 🙂 haha:-)

 20. Ser du er inspirert av MuradOsmann og Girleatworld – følger dem på insta jeg og 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aldri hørt om dem, men takk for tips 🙂

  2. Therese

   Du tror vel ikke vi skal tro på at du aldri har hørt om Muradosmann? Om du ikke har hørt om mannen, så har dere hvertfall sett bildene, da han er verdens kjent. Bildet opp rulletrappa og et dere tok i syden er bare dårlig kopi. Tviler på at det liksom var dere som kom på idéen først. Det blir egentlig bare kleint da dere hermer.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Oi, ingen grunn til å være så sint.

    Den type bilder har jeg/vi sett flere steder, vedkommende du sikter til er på ingen måte den eneste som gjør det.

    At vi var først? Nei, det var vi ikke, det har vi heller aldri hevdet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *