søndagsfølelsen – frokost og familietur

Jeg startet dagen med en treningsøkt rett etter klokken syv, så tok jeg meg en dusj og krøp oppi sengen igjen for frokost – den følelsen! Da er det søndag Skal riktignok nevnes at et et kvarter ut i maten ble vi bombet av Nelia og lekene hennes, og så våknet Naia og ville også være med. Den tiden når slike ting kan nytes i fred og ro hjemme er litt forbi enn så lenge, men jeg elsker det akkurat sånn som det er nå ♥ 


Akkurat nå er vi faktisk på vei til Tusenfryd! Der har jeg ikke vært siden vi var på klassetur en gang på ungdomsskolen tror jeg? Eller kanskje det var i russetiden? Jeg har i hvert fall helt glemt det og i mellomtiden har jeg blitt mye mer pysete enn jeg var før. Tidligere kastet jeg meg ut i de fleste karuseller og elsket (og hatet) at det kilte i magen. Jeg tok loopen på Tusenfryd så mange ganger at jeg nesten kastet opp og var først i køen da Liseberg åpnet den sinnsyke berg- og dalbanen i tre. Nå er jeg redd for alt som kan skje mens jeg sitter oppi en. Tenk om jeg faller ut av sete eller om jeg blir slengt av i fart? Tenk om karusellen stopper mens den står opp ned, setter seg fast, må bråbremse så alle blir slengt fremover eller tenk om den følelsen av å være vektløs freaker meg helt ut? Haha! Som du ser, det er mye å bekymre seg for 😉 Vi får se om jeg tør å bli tøff igjen! Gleder meg uansett, været er jo så bra! Klem 🙂 

18 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Kjenner til følelsen. Var på Tusenfryd selv med barndomsvenninna mi og noen jenter for et par år siden. Jeg har jo høydeskrekk herfra til helvete, og var derfor ganske bastant på at jeg ikke skulle ta noen berg og dalbander. Supersplash var eneste unntaket, ellers var alt utelukket. Tok til og med Spaceshot – noe som betyr døden i hvitøyet for meg. Haha. Hadde øynene klemt igjen på alt jeg tok. Var til og med livredd for huskene (jeg husker ikke hva den heter, men du skjønner sikkert hva jeg sikter til). Men det første jentene skulle ta, var den nyeste berg og dalbanen – den blå som du ser ved inngangsporten. Herrreeefred, jeg holdt på å tørne under hele turen. Tenkte bare:» NÅ DØR JEG, NÅ DØR JEG, KJÆRE GUD – FÅ MEG AV!!!». Haha. Fader til styr. Hjelpes. Jeg blir jo redd bare jeg står på en gardintrapp. Jeg er så håpløs. Enda verre med vannskrekken!! Just saying!

 2. Har du kjøpt eller bakt de grove croissantene?:)
  Ha en fin søndag!

 3. Å, så gøy med Tusenfryd! Har ikke vært der på mange år selv, så det må være mye nytt der nå, hehe. Håper dere får det kjempefint! 🙂

 4. Deilig! <3 Hvor er frokosten fra?

  1. Butikken?

  2. Er det ikke normalt å hente frokosten på kjøkkenet?

   Skjønner faktisk ikke spørsmålet.

   1. Caroline har tidligere fått frokost levert på døren, som jeg regner med er bestilt fra nett. Sånn noe ala Adams matkasse, bare at det er frokost (for en morgen tror jeg?)? Hvertfall, kan være Helene trodde det var at Caroline har bestilt frokostservering igjen, og at hun lurte på hva nettsiden het. Skjønner spørsmålet kjempegodt, ikke alt trenger å tolkes lenger enn det er ment.

    (Forresten, Caroline, dette var ikke negativt ment mot deg. Hadde sånn frokostlevering vært tilbudt i min by hadde jeg benyttet meg av det hver helg, haha. Her finnes det bare brødlevering og det utnytter jeg så godt som mulig.)

   2. Beklager lang og rotete kommentar forresten, skulle nok formulert meg litt bedre/kortere 🙂

 5. Vilka ljuvliga morgon bilder <3 Jag bakade precis scones med parmesan, ga in och titta pa min blogg… kram Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 6. Herlige bilder! Jeg er akkurat som deg. Elsket det før, hater karuseller nå, hah! Nei takk 😀

 7. Når tok du Restylane sist ?
  Har du alltid gått hos Petra ? Er hun sykepleier ?

 8. Hvorfor vil du ikke vise ansiktet ditt uten sminke? Tviler på at du har noe å skjemmes over

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg jo vist før 🙂 Skjemmes ikke over det i det hele tatt, selv om jeg trives med sminke 🙂

   1. Du har jo vist ansiktet ditt før også 🙂 sjelden man ser deg uten sminke. Du liker kanskje ikke å vise deg naturlig ?

   2. Det eneste du har vist uten sminke er et Instagrambilde du la ut for 2,5 år siden. Ellers dekker du til ansiktet ditt med avis, hender osv på bloggen og da LK snappet deg hvis du ikke har sminke. Da virker du veldig usikker lå ditt eget ansikt.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det stemmer ikke at det er 2,5 år siden, jeg har tatt bilder uten sminke i forbindelse med swiss bla., i hvert fall uten sminke på huden 🙂 Jeg forstår ikke helt hvorfor du føler for å anta at jeg er usikker, jeg vet selv hva slags forhold jeg har til meg selv. Ingen andre kan si noe om det 🙂 Jeg ser ikke poenget med å vise meg uten sminke heller, jeg gjør det når det føles naturlig og når jeg føler for det. Tidlig en søndag morgen føler jeg altså ikke helt for det 🙂

 9. Så fin sengegavlen din er! Hvor er den fra?

 10. Det finnes jo ikke en mer naturlig situasjon enn søndag morgen å være uten sminke! Hva er du redd for? Kommentarer? Gå ut av komfortsonen. Jeg tror ikke du har noe å tape på det annet enn at folk vil like deg bedre.

  Jeg utfordrer deg 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *