friday morning – oslo bound

– reklamelink –

God morgen! Jeg har faktisk rukket å nyte en kaffekopp på morgenkvisten og akkurat nå når dette publiseres, er jeg på vei inn til Oslo. I dag skal jeg i møter før jeg skal plukke opp noen kremer på veien hjem og deretter håper jeg å rekke ut av Oslo før rushen kicker inn. Den starter alltid så tidlig på fedager! 

 

I dag pøser det ned her hjemme, men jeg håper det er litt bedre i Oslo – mest sannsynlig ikke, så i dag blir det en tykk, rød strikkegenser over høye boots til denne kjolen. Høsten er på vei med stormskritt! Nå er det bare 1 uke til bryllup i Telemark og jeg sjekker værmeldingene konstant. Enn så lenge ser det lovende ut, jeg har troa på en bryllupshelg med solskinn 🙂 

(reklamelink) kjole HER 

Jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin fredag! Jeg gleder meg til å bare være hjemme med familien denne helgen og i kveld får jeg besøk av en venninne 🙂 Klem! 

53 kommentarer

 1. Merethe

  I oslo er det strålende sol, så det er bare å glede seg. Her er det fremdeles sommer:) Ha en strålende fredag.

 2. Linken til kjolen viser til en herrejakke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for at du sa i fra! Har rettet det opp nå 🙂

 3. Camilla

  Jeg kommenterer ikke så ofte, men vil bare si tusen takk for at du sprer så mye glede og positivitet. Vet at du får mye hat, men du skal vite at iallfall for meg, som er har hatt et forferdelig strevsomt år, har det vært et stort lyspunkt å klikke meg inn på bloggen din og hente positivitet og inspirasjon. Tusen takk! Keep up the good work.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Camilla! Så hyggelig å høre <3 Håper du får en fin høst med mange oppturer, jeg krysser i hvert fall fingrene <3

 4. Elisabeth

  Håper du får en flott dag i Oslo! 🙂 Jeg må bare spørre deg hvor den koppen din er i fra!? Jeg MÅ ha en sånn , hehe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Sögne, kjøpte de på http://www.multitrend.no.

 5. I tried to comment on your ridiculous chair for your daughter’s one year bday. It was deleted. Why don’t you acknowledge that some of your readers think that buying a chair just to get a photo shoot is ridiculous?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The way you wrote the comment made me delete it because it was not in a polite manner. Of course some of my readers will think it ridiculous, but as a blogger and photographer we buy props to photo shoots. It’s completely normal, all bloggers and photographers do. The chair is used, it was cheap, and we will use it over and over again for later shoots. If it turns out nice we might even use it regularly 🙂

   1. Calina

    Hva folk skal henge seg opp i! Synes stolen var fin jeg og det er jo bare å selge den igjen ved en senere anledning 🙂

 6. Anja Helene

  Hei Caroline!

  Ville bare si at jeg synes du er så mye finere med litt mindre og mer naturlige lepper! Dette er ikke ment som kritikk, men mer som en påminnelse. Er så mange med Restylane som ser seg blinde og plutselig får «duck lips».
  Ønsker deg en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal du få lov til å mene, Anja 🙂 Ha en fin dag du også <3

   1. Må si meg enig med Anja her altså. Du er jo så vakker som du er – ingen grunn til å «fikse» på naturen. :o) Fikk litt Paradise Hotel-vibber tilbake til 2009 og Negar. He He..

  2. Hanne N

   Hei! Enig med Anja Helene, ikke vondt ment – men ja det ser bare ikke naturlig ut. Og du er en av de få naturlige i denne bloggverdenen så please ikke bli en av de andre. Alle kler seg selv best naturlig synes jeg 🙂

 7. Anni-Elle

  Hvor har du fikset leppene? Fine!

 8. Vi er på båttur i nydelig vær med de beste svigerforeldrene. Pappa og mini kruser i gummibåt mens jeg leser og soler meg – på en fredag:) Lykke:) Deilig start på weekenden:)

 9. Victoria

  Jeg er enig med Anja Helene over her, du har helt perfekte lepper sånn helt naturlig! Ingen grunn til å endre på dem 🙂

 10. Dette m leppene ønsker jeg også å kommentere. Vil jo helst ikke påpeke noe ved utsende hos folk, men på disse bildene så det ikke bra ut. Vet ikke om det er vinkelen eller ikke, men de ser alt for store ut samtidig som resten av ansiktet har for mye sminke. Du er som regel svært vakker, men her ser du sliten og sminken og leppene er etter min smak nesten litt upassende, ikke så pent rett og slett.

 11. Ble vel varmt med strikkegenser i Oslo i dag med tanke på temperaturen 😀 god helg!

 12. Synes leppene er fine jeg! Men syes ikke håret ditt ser bra ut for tiden, hverken på header eller andre bilder. Får du fikset det, blir du nyyydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 hva mener du jeg skal gjøre med håret?

   1. Jeg kommenter så og si aldri, selv om jeg stadig leser bloggen. Men hva er det for en ting å si? Du er ikke noe fin på håret. Få det fikset? Er det mulig! Synes du er fin jeg Caroline! Blir helt målløs av hva folk får seg til å skrive…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Kari <3

   3. Lengre hår i din naturlige hårfarge – slik du hadde tidligere! Men kanskje ikke fullt såå langt, men litt lenger enn skuldrene tror jeg du hadde kledd!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Min naturlige hårfarge har jeg ikke hatt siden 8. klasse tror jeg 😉 Mener du det mørke, lange håret? Jeg kommer ikke til å farge det mørkt igjen, i hvert fall ikke nå, trives kort og blond 🙂

  2. «Syns ikke håret ditt ser bra ut for tiden» den var god. Ville jeg ikke engang sagt til min beste venninne. Caroline, tilgi dem, de vet rett og slett ikke bedre.

   1. nå er det jo Carolines yrke å leve av vise frem sponset hår, så da må det vel være innafor å kommentere det. Søkt å sammenligne med bestevenninna di.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg lever absolutt ikke av å vise frem sponset hår. Bloggen min er inntektskilden min, ikke håret mitt – selv om jeg får sponset frisørbehandlinger og extensions de gangene jeg bruker det 🙂

   3. Hvorfor er det verre å si at jeg ikke liker frisyren, enn at andre kritiserer leppene?

  3. susanne

   Smaken er som baken, det er sikkert! Jeg mener det motsatte.. etter siste besök hos frisören er du kjempefin på håret. Spesiellt fargen liker jeg, ser naturlig ut.. Men min favoritt er litt kortere – det har jeg sagt liiitt for mange ganger nå hahaha .. slik du var på bilde med Lars Erik, tror da du vant årets livstilssblogger. Nyyydelig, og håper å se deg slik igjen… <3

 13. Jeg kommenterer sjelden på det andre skriver i slike kommentarfelt, men nå klarte jeg ikke la være. Jeg håper folk kan tenke seg litt mer om før de skriver kommentarer, og spurt seg selv om de ville gått bort til en person på gata og sagt det samme. Feks. at man forteller dem at håret ikke er så pent, eller at leppene ikke ser bra ut. Rett og slett bare tenke seg om et par ganger. Det er ikke sikkert man mener noe vondt med det man skriver, men det er litt ekkelt å lese noen ganger.

 14. Kunne du som nå har to små barnehagejenter kanskje laget et innlegg med inspirasjon/oppskrifter til matpakker? 🙂 Frukt og grønnsaker er jo enkelt og greit, men sliter litt med å få i mine brødskiver. De elsker sunne bananpannekaker, men det kan man ikke ha hver dag liksom…. Det er et krav i vår bhg at det må kunne spises uten skje da de ofte er på tur, så da ryker grøt etc også. Kanskke noen grove muffins?

 15. Den kjolen, er det en ekte omslagskjole, hvor man stikker beltet inn i et hull i siden og surrer rundt livet, eller er det en sånn «faux wrap dress»? Har bestilt slike før, bare for å oppdage at den ikke er slik den skal være. Vanskelig å se ut i fra bildet på Gina Tricot. Forklarte det kanskje litt klønete, men håper du skjønner hva jeg mener!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke ekte wrap 😉

 16. Naturlig skjønnhet er best! Dropp restylane!

 17. Hei Caroline,jeg lurte på om du kan lage 1 innlegg eller 2 om råd og tips til matpakke for barn?
  Det har ikke noe med dette innlegget å gjøre,men ja hadde blitt veldig glad for litt inspirasjon 🙂

  1. Sjekk fitfoucus bloggen 🙂
   Hun har mange tips 😉

 18. Du er så fin på håret for tiden <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie 🙂

 19. Pernille

  Veldig enig med de over her som mener du bør droppe restylanen. Jeg liker ikke å kommentere på utseende, men jeg skulle så inderlig ønske at du kunne være deg selv fullt og helt. Du er så fantastisk vakker, virkelig helt nydelig, som naturlig, og da blir jeg litt lei meg for at du gjør dette med leppene dine. Jeg har fortsatt tilgode å høre noen som synes slike ducklips er fint. Håper selvfølgelig at dere damer som gjør dette igjen og igjen er fornøyd selv, men det kan virke som det oppstår en avhengighet som gjør blind på en eller annen måte. Ellers vil jeg si at jeg har fått en avhengighet til bloggen din:-) Den treffer meg med vakre bilder, gode oppskrifter og inspirasjon til hjem og trening. Ønsker deg en fin dag:-)

 20. Hvor går du og tar Restylane ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg går hos Petra som jobber på Cocoon i Oslo 🙂

 21. Hvor er potteskjulerene fra ? 🙂

 22. Hei Caroline! Takk for super blogg! En god motivasjon i hverdagen, og noe jeg gleder meg til å lese med en kopp kaffe på kveldstid! Lurer på om du har noen tips til god trenings bh mens man ammer? Jeg mener … aoooo!! Takker for svar!

 23. Synes du ser litt sliten og lei deg ut på de siste bildene. Ser ut som du har grått. Ikke vondt ment altså.
  Ellers storkoser jeg meg som vanlig med å lese bloggen din. Veldig inspirerende. Ha en flott helg videre❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke gjort 🙂 Jeg har det veldig fint 🙂 God helg, Tone!

 24. Finere med egne lepper.

 25. Du er så nydelig som er.. Ikke ødlegg leppene med den giften 🙂

 26. love your dress so much!

 27. Jeg sier det motsatte av de fleste andre, jeg synes leppene dine er kjempe fine og synes absolutt ikke de ser unaturlige ut. 🙂 Bildene dine er virkelig inspirerende nå, og både du og LK gjør en veldig god jobb i bloggen din.

  Ha en fin dag 🙂

 28. Vil ikke kommentere på hvordan du ser ut, men det er trist at det er blitt så mye fiksing på utseendet. Folk er finere uten, men det er ikke poenget. Hvilke forbilder blir vi for barna våre? Du er selvfølgelig et supert forbilde for barna på mange måter, men hvordan skal vi fortelle de når de blir eldre at de er vakre som de er hvis vi selv fikser på utseendet.. Da sier vi jo indirekte at de ikke ser bra nok ut hvis de ligner på oss f.eks. Kunne skrevet mye om dette, syns så mange flere skulle gått foran og vist at naturlig er det beste og naturlige, og at skjønnhet kommer innenfra! Håper og tror at dette med fiksing fortsatt er fjernt for mange av oss

 29. Gunhild

  Hei Caroline
  Jeg skjønner ikke hvor du henter styrken til å motta alt dette. Om jeg daglig skulle mottatt slike kommentarer som jeg leser her, så direkte og så mye fokus på person og utseende – ja så hadde jeg nok blitt innlagt for lengst. Jeg håper jentene er unge og uerfaren og at det er grunnen til at de tillater seg å skrive sånt. Vær snille med hverandre jenter. Å fikse på utseende er opp til hver enkelt, man burde respektere det valget uten kommentarer. Velger du å være 100% naturlig, ja så er det ditt valg og det skal respekteres like mye. Det er dere som fokuserer på det, ikke Caroline. Vær så snill å tenk litt før dere hiver dere på kommentarene og skriver personlig kritikk, tenk heller på hvordan dere kan bidra til å gjøre dagen til noen andre til en god dag. Jeg lover, dere kommer til å føle dere så mye bedre. Respekt til deg som holder ut dette her C.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *