currently crushing: green gate

De av dere som har fulgt bloggen min en stund har garantert fått med dere Green Gate-feberen som herjet i kroppen min da jeg bodde i Siljan? Jeg vet ikke hva jeg ikke har fra Green Gate! Ok, så er det kanskje en del jeg ikke har, de kom jo ut med nytt motiv raskere enn jeg kunne telle, men mye – det har vi! Jeg var en samler og ønsket meg servise ved alle tenkelige anledninger. Nå har jeg blitt lei. Rett og slett. Men så oppdaget jeg plutselig at de har fornyet seg! Det har kommet så mye lekkert som rett og slett er perfekt til det nye huset vårt, så her må jeg bare ta meg sammen for å ikke sikle over tastaturet. Vi snakker gull, sort, sølv, striper, metall, keramikk, mint, rosa og blomstermønster i en helt ny versjon. Rett og slett vakkert! Mine favoritter er sasha black, laurie gold, amanda dark grey, dawn gold, maude dark, alice dark, ella pale pink, elvina gold og også det helt enkle som heter pale pink gold rim eller tekopp i gold og silver er også utrolig fint! Her er noe av det: 


Så ja – litt å velge i der altså! Kjekt å ha noe å ønske seg til jul 😉 

8 kommentarer

 1. these decorations are amazing!!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 2. Ååå, som sukkertøy for øyet. Jeg ønsker meg det sorte med roser. Fantastisk!

 3. Mette Kvaløy Rullestad

  Wow, takk for at du gjorde meg oppmerksom på disse, valgets kval

 4. Hei. Så mye fint. Vet du om «juleservise» (post card) fortsatt selges? Lett etter det, men finner det ikke..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det vet jeg ikke, dessverre :/ Enig i at det er veldig fint, det vil jeg gjerne beholde 🙂

 5. Rebekka

  Åh, så mye fint! Hvor har du kjøpt servicene du har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt her og der, både på nett og i butikk 🙂

 6. Anne Grete

  Skal du selge det serviset som heter Chloe off white? Med mugger og kopper til?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *