lunching in the summer sun

I dag tok vi en lunsj ute her i Sarpsborg, og det må være en stund siden sist, for jeg har helt glemt når det var. Vi var i et møte angående en kjøkkenøy vi skal få på plass i løpet av høsten, og i stedet for å dra hjem og spise lunsj etterpå, tok vi den ute i stedet. Det var så deilig, for sola skinte og ga meg tilbake sommerfølelsen – det brant i ryggen! Må ha vært nærmere 20 grader i dag! Ja, takk – mer av det! 

Disse runde blomstene blir kjempefine i små glassvaser, 3 stykk – 1 i hver! Dekorativ og akkurat passe mye. Jeg er stor fan av roser og nelliker, men noen ganger er det fint å variere litt. Jeg har også startet å plukke inn blomster fra hagen den siste tiden – jeg har alltid gjort det, men ikke så ofte som nå. Det vokser noen helt fantastiske hortensia utenfor huset vårt i en nydelig rosafarge og de vil jeg gjerne nyte før jeg ikke ser dem igjen før neste år. De er også runde, som disse. Så fint! Haha! Mye mulig jeg har vært gartner i et tidligere liv i følge denne entusiasmen 😉 Men blomster gjør jo alt litt vakrere, da 😉 


I kveld skal jeg jobbe litt med noe som ikke har med bloggen å gjøre, til en forandring. Så det setter jeg i gang med nå 🙂 Håper dagen deres har vært fin! 

32 kommentarer

 1. Har du Restylane på Elle fest bildene også?
  Spør siden jeg så at du hadde svart at du hadde det på posten under (fælt sp mye folk legger merke til) :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var rett etter, så jeg var litt hoven 🙂

   1. Vil du dele hvor mye du tok?
    Var kledelig ihvertfall 🙂

 2. Kul veskeHvilket merke er det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 3. Anne Siri

  Så gøy med kjøkkenøy, gleder meg til å se 🙂
  Er det mulig med et eget innlegg om hagen deres? Spesielt nå om sommeren siden du skryter så av alle de fine blomstene og buskene 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har lagt ut en del på snap ang. hagen, men også noe her på bloggen 😀 Jeg hadde tenkt til å lage video, men da vi kom hjem fra Hellas hadde alle rhododendronbuskene tatt kvelden :p Neste år!

 4. Leser du bloggen mammatilmichelle? Og andre blogger? Hvilke hvis det? 🙂

 5. Hvor er skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mango 🙂

 6. Håper du kan legge ut bilder av Naia sitt rom .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg, men vi har ikke startet ennå 😉 Vi gikk litt hardt ut og i ettertid ser vi at vi ønsker å gjøre det annerledes, så nå må vi bare roe litt ned og deretter starte på nytt akkurat der (ikke gulvet da) 🙂

 7. blouse, skirt and bandana brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot, Mango and Zara 😉

 8. Så fin du er! Hvor er toppen og skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Toppen er gina og skjørtet er mango 🙂 Tusen takk <3

 9. Hei.
  De runde lilla kulene er så vakre. Jeg vet ikke hva de heter, men det er en løkplante i alle fall. Nå når du/dere har så stor fin hage, så kan du jo sette ned noen løker av den typen i et bed for å få dem til å vokse opp og blomstre til våren. Tror den har vår/sommerblomsteing utendørs. Jeg så at de selges nå hos MesterGrønn i alle fall. Jeg tror de er villige og lettstelte, for jeg så mengder av dem i kommunens veirabatter i Stavanger i vår.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var lurt! Det vil jeg gjøre 🙂 Skal finene ut av hva de heter 🙂

   1. Mariann

    De heter Allum 🙂 Kjempefine å plante som løker i hagen.

  2. de heter Allium

   1. ..og de blomstrer i juni, men løken må settes om høsten

 10. Elsket antrekket!

 11. Hei, jeg lurte bare på hvorfor du ikke kommer opp på blogglisten? På topplisten til blogg.no? Det er rart mtp at du i seertall burde vært der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Martha 🙂

   Jeg er ikke registrert på blogg.no, men blogger i stedet på eget domene 🙂 På blogglisten kommer jeg opp, http://blogglisten.no/blogg?q=carolinebergeriksen.no

 12. Du er så flink til å finne fine klær i kjedebutikkene! Jeg synes det er kjempebra at du viser folk at ikke alt trenger å være like dyrt. Det er også supert når du blander dyrt og «billig». Tommel opp fra meg!

 13. Disse heter Allium og er en løkplante. De kommer til å lukte løk etter hvert når du har hatt de i noen dager.

 14. Hei! Hvordan var maten der?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pizzaen var god ifølge Lars-Kristian 🙂 Mitt var helt ok, ikke et høydepunkt, men helt greit 🙂

 15. Hvor er støvlettene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Bianco 🙂

 16. Kamilla

  Hvor er skoene fra?
  De var rålekre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Bianco 🙂 Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *