når resultatet av noe så kjedelig blir så fint

… da er det helt greit å bruke en time av kvelden på å få det ferdig! Dette er faktisk den siste lysekronen som skal på plass i huset, vi har montert opp en enorm og vakker versjon i den brede trappen vår – den måtte vi ha montører for å bygge sammen, makan til prosjekt! Hadde tatt et helt halvt år 😉 Men alle de andre her hjemme har vi fikset selv, nesten synd at mamma og pappa ikke kunne hjelpe til denne gangen, det var jo i ferd med å bli tradisjon å ha en aldri så liten monteringskveld en gang hver tredje måned 😉 Nå skal vi ha en siste lampe i vindfanget, der har vi valgt en pendellampe og jeg er redd den også må monteres sammen, har ikke turt å pakke den opp ennå 😉 Men det blir jo så vakkert, så da spiller det ingen rolle! 

pausemat – kesam med bær og frukt *mums*  


Så ja, dette har vi brukt kvelden på etter at barna la seg og nå er det natta her også. Tidligere i dag var jeg på tur i lysløypa – 3 runder! Det skal egentlig bli 15 kilometer, noe det ble da jeg løp der forrige gang, men denne gangen ble det bare litt over 14. Merkelige greier. Uansett var det en overraskende behagelig tur denne gangen, jeg bestemte meg for å ikke presse meg selv, ikke forsøke å sette noen rekord eller løpe så fort jeg kunne, men bare ta det i et behagelig tempo og løpe. Det er del heavy bakker i lysløypa, så pulsen var en smule høy noen ganger, men bortsett fra det holdt jeg meg på et medium nivå. Jeg tror det er der jeg bør ligge på langkjøringer og da tenker jeg spesielt på Oslo Maraton. Jeg hørte på lydbok hele veien, ikke noe musikk, og det var bare så fint! En skikkelig godtur, selv om jeg er virkelig sigen nå. Haha! Så trøtt og sliten! Uansett håper jeg at har DEN dagen på halvmaraton også, noen dager glir bare lettere enn andre og i dag var en sånn dag. Og så håper jeg at fasiten ligger i at jeg ikke må stresse med det, men heller forsøke å kose meg. Ha en god natt, dere ♥ 

31 kommentarer

 1. Skal du vise bilde av den store lysekrona i trappen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kommer 🙂

 2. For en nydelig lysekrone!! <3

 3. Christine

  Hei:-)
  Bare lurte på om du har headset/ørepropper å anbefale til trening/gåtur? Jeg er på utkikk etter noen som ikke detter ut av øret. Gjerne trådløse, som går til iPhone.

 4. Hva synes du om at glade hjem mer eller mindre kopierer innleggene dine ordrett?

  https://gladehjem.wordpress.com/

  http://www.carolinebergeriksen.no/2016/08/07/5-must-haves-til-barnehagestart/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sett det og gitt henne beskjed om å endre innlegget :/

 5. Irmelin

  Du er så sprek halvmaraton går sikkert fint for deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Krysser fingrene 😀

 6. Tror svaret ligger i den siste setningen din! Det er så deilig når man kommer inn i en flow i løpingen og nyter det. Regner med at du kommer til å gjennomføre med glans.

  Lysekronene er vakre, gleder meg til flere bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper det 😀

 7. Kristin

  Hei Caroline! Synes du har en helt fantastisk blogg og er virkelig imponert over all den jobben du legger inn i den, men det er en ringjer synes er litt dumt. På noen bilder er det tydelig at du har retusjert bort alle rynker rundt øynene. Synes det blir litt rart med en bloggpost en dag meg rynker også en bloggpost neste dag uten noen. Husk at alle kvinner over 30 har rynker, det er helt naturlig og ikke mot du trenger å viske bort. Denne kommentaren trenger du ikke å publisere, ville bare gi deg et obs på at vi ser forskjell på bildene. Så vet du d 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Kristin 🙂

   Hvordan bildene redigeres kommer helt an på hva slags innlegg det er snakk om. Noen typer bilder redigeres mer/mindre enn andre, fordi det er helt naturlig. Typisk vil f.eks bilder i en antrekkspost i større grad etterbehandles mer enn i et innlegg som dette. I tillegg har også sminke og lyssetting mye å si, og her også varierer det veldig fra bilde til bilde, så det er ikke gitt at dette er pga. etterbehandling av bilder.

   Er det noen spesielle innlegg du sikter til?

 8. Lykke til på halvmaraton, det går helt sikkert strålende. Du har jo forberedt deg masse, og så er det jo noe som skjer med en på slike arrangement med masse folk og god stemning; alltid litt ekstra å gi 🙂 Klem fra bursdagsjenta

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gratulerer med dagen 🙂 Og tusen takk! 🙂

 9. Er det lys, skygge og vinkel som forstørrer og forminsker leppene dine også? De virker ganske store nå…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er restylane 🙂

 10. Kristin

  Er nettopp antrekkspostene jeg sikter til. De er ofte helt uten rynker, mens mer casualle hverdagsposter har mer rynker. Bare synes det er litt rart når bildene ikke blir like, men jeg respekterer at du vil retusjere dem for å få de finest mulig. Jeg synes du er penest med litt smilerynker 🙂 så håper du slutter å resusjere då mye. Du er vakker akkurat som su er!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo smak og behag, men som nevnt i den forrige kommentaren min så er det ikke alt dette som bare ian tilskrives redigering. På antrekksbilder har jeg en helt annen sminke og vi bruker en helt annen lyssetting enn på vanlige hverdagsbilder. På antrekksbildene fra Elle-festen er det kun to av bildene hvor det er gjort noe under øynene (og da svært lite), på resten er det ikke gjort noe som helst.

   Så det jeg vil frem til er at denne forskjellen du påpeker ikke kun kan tilskrives redigering, men helt andre ting som lyssetting og sminke 🙂

 11. Kristin

  Dette var ingen kritikk altså, bare prøver å få frem at jeg synes du er penest når bildene ikke er så mye etterbehandlet. Håper du ikke tok dette ille opp. Du ser helt fantastisk ut og jeg digger bloggen din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går helt fint, Kristin! 🙂 Håper svaret mott var oppklarende.

 12. Birgitte

  Hei, jeg lurte på om det er vondt å ta injeksjoner i leppene? Hvor lenge varer det? Vurderer det selv, men er så i tvil.

  1. susanne

   å ja det lurer jeg også på.. svaaar Caroline 😉

 13. Så utrolig nydelig det kommer til å bli! Gleder meg til å se resultatet 🙂

  Har dog et lite spørsmål. Jeg har selv en lysekrone med mange små og store krystaller. Det jeg derimot sliter med er rengjøring av dem.. det samler seg en form for «fettlag» og støv samler seg oppå dette etter bare en måned eller to. Hvordan vasker du krystallene og hvor ofte? Det kan da umulig være sånn at jeg må demontere alle for å få de skikkelig rene? :-O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det må du ikke! Jeg har ikke sett behovet for å gjøre annet enn å børste støv av dem enn så lenge, typisk med en sånn fjærsak 😉 Husker ikke hva det heter :p

   1. Støvduppeditt..

   2. Caroline Berg Eriksen

    :p støvkost med fjær er det nærmeste jeg kommer 😉

 14. Kristin

  Ha det ble det 🙂

 15. Jannicke

  Og sett hun kopierer innleggene dine. Trist st hun får lov og holde på slik
  Skjer jo gang på gang

  Men er jo dette hun tjener på

  For da ser jo folk det. Har du link til lysekronen? Du er så flink Caroline

  Beundrer deg virkelig, på alt du får til.

 16. Hei Caroline!

  Har dere fått opp smijernveggen på soverommet? Mulig du har laget et innlegg om det jeg ikke har sett? Er så spent på hvordan det ble!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vi og det er så lekkert 😀 Gleder meg masse til å dele, vi er snart ferdig med hele rommet, så da kommer bilder 😀 Soverommet er så fint! Veldig fornøyd 😀

 17. hei! Hvor er genseren du har på deg fra? Den ser så myk og deilig ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *