my dress at the ELLE party

– sponset styling: dajana tomanovic makeup + nikola grozdic hår –

På en måte er det godt å vite at flere har sterke følelser knyttet til ammestopp, det er vel ikke uten grunn at artikler kan fortelle meg om symptomer som sorg og til og med depresjon knyttet til akkurat dette. Sorgen har jeg i hvert fall kjent på og jeg har grått meg i søvn mange ganger, eller startet en morgen med gråt når Naia drikker av flasken i armkroken min. Det er ikke det samme når du er vant til å starte dagen med å amme barnet ditt hver eneste dag i over 10 måneder. Hormonene som raser i kroppen vår og gir oss følelsen av kjærlighet og velvære under ammingen er jo med på å gjøre det til noe veldig lystbetont, og når dette brått blir revet fra oss er det ikke rart at vi reagerer eller føler sterkt. For min del har denne sorgen avtatt mer og mer – heldigvis. Naia er jo ikke påvirket av dette i det hele tatt, hun er storfornøyd, drikker melk og ligger ikke i ro engang – hun klatrer og styrer rundt med flasken i hånden. Så på mange måter ser det i hvert fall ut til at dette var riktig for henne og det alene gir meg i det minste en ro. Dette innlegget skulle ikke handle om det, men jeg vil bare si at jeg er så glad for å kunne dele når tilbakemeldingene er at jeg gir mange av dere noe. Vit at dere også gir meg noe når dere er ærlige tilbake, tusen takk ♥ 


Mange av dere har spurt etter flere bilder av antrekket mitt på fredag og ELLE-festen, så det kommer her! Jeg hadde på meg en kjole fra Needle & Thread, pumps fra Christian Louboutin og veske fra Saint Laurent 🙂  


Håper dere har hatt en fin start på uken ♥ 

41 kommentarer

 1. Anne Siri

  For et antrekk! Kjempefint 😀 Du er så utrolig vakker! Hvor høye er skoene? Ser ut som de er høyere enn 10 cm, så skjønner at du var gåen i føttene :p Kjempe stilige da 🙂
  Fantastisk blogg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror de er 12 cm., men det kjennes ut som de er høyere på grunn av den tynne hælen. De er jo så fine, men de er fæle å gå med, det er mer en dinner date-sko :p Men jeg overlevde i litt over 5 timer 😉

   Tusen takk, Anne Siri! 🙂

 2. Fineste deg ! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 tusen takk, Silje!

 3. må spørre igjen. Hvilken leppestift brukte du? Og påførte du den med en pensel/børste eller direkte på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager at jeg ikke svarte deg :/ Det heter Matte honey love, påførte den rett på 🙂

 4. Huff, hvorfor kjøpte du de skoa? Ennå så fine de er…(husker du kjøpte de i københavn eller noe sånt, stemmer det).

  Men, hva tenker du om oslo marathon løypa som er endret? Iiik!! Tøffeste løype siden 1985 visstnok. Skikkelig nedtur spør du meg 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spiller ingen rolle for meg hvor løypa går, er forberedt på at det blir tøft uansett 🙂 Blir glad bare jeg gjennomfører, gleder meg til å bli ferdig med det :p Haha!

   Ja, det stemmer at jeg kjøpte dem der 🙂 Jeg bruker dem veldig ofte ved anledninger som dette, synes de gir en god holdning og jeg liker at de er så klassiske.

 5. Benedicte

  Ønskeinnlegg!

  Hei du! Det hadde vært SÅ gøy med et (eller 10, hehe!) samleinnlegg med de fineste kjolene du har hatt opp igjennom? Som sherri hill kjolene, den hvite du hadde på elle festen for mange år siden osv! Såå gøy å se!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for at du kommer med ønskeinnlegg, så gøy 😀

 6. Elisabeth

  Føler med deg! Det samme skjedde meg og min gutt på 10 mnd. Jeg hadde tenkt til å amme lengre denne gangen 🙁 Heldigvis er mme også veldig bra!

 7. Jeg må spørre fordi dette vet jeg ingenting om, er det hormoner som raser i kroppen hele ammeperioden? Eller er det noe som blusser opp ved ammestopp?

 8. Kjempe fint antrekk, sminke og hår, rett og slett nydelig er du 🙂 Hehe lo av snappen din på tur hjem etter festen, med skoene i hånda og barbeint. Du fortjente å gå flatt etter over 5 timer i vonde sko 😉 Selvom skoene er helt råe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Haha, ble usannsynlig møkkete under bena 😀

 9. kære fineste Caroline. Jeg er dansk og ved ikke om man i Norge kan købe Scholl produkter. Men de har de fineste såler som man placerer i sine stiletter og det føles næsten som var man i joggesko

 10. p.s Har ingen kommercielle interesser i firmaet

 11. How your hair is coloured

  1. Caroline Berg Eriksen

   At the hairdresser 🙂 I don’t know what kind of color :/

 12. Jeg synes det er så flott at du ammet så lenge. Det er så mange unge mammaer som slutter etter noen uker fordi de har hørt at brystene blir «lange og slappe» etter amming. Du og Lars-Kristian er på veldig mange områder et godt forbilde for mange. Jeg heier på dere.
  Farmor på 61 år som følger deg.

  1. Jeg tror det er veldig få som slutter å amme pga endring i utseende, helt sikkert noen, men det er unntakene. Jeg husker selv hvor utrolig vanskelig det var de første ukene med amming. Brystbetennelse, sår som blødde, konstant sulten baby pga ikke nok melk, slet med utdrivelsen, osv. Og jeg hadde ingen alvorlige problemer en gang. Heldigvis så hadde jeg en mor som støttet godt og lovet meg at det ville bli bedre, og det ble det heldigvis. Jeg endte opp med å amme i litt over 1 år, og veldig fornøyd med det. Jeg forstår veldig godt de nybakte mødrene som har nok med alt mulig nytt, spesielt om man er ung, som syns ammingen er håpløs. Selvfølgelig vet jeg at amming har store helsegevinster, men det er sinnsykt tøft i perioder! Og da skal de som ikke får det til ikke bli forhåndsdømt med at de ikke ville ha hengepupper, mest sannsynlig synes de det er veldig sårt.

 13. Jeg hadde store problemer med ammingen, etter tøff fødsel og generellt veldig dårlig start på mamma-livet, så å slutte med ammingen var en befrielse <3 Det er tøft å være mamma, men så mye glede da 🙂

 14. Har vært fast leser så lenge jeg kan huske. Bloggen din er et frisk pust i hverdagen min. Men hvorfor har du retusjert så mye under øynene på bildet av deg? Du er vakker akkurat som du er Caroline! Ikke skjul dine fine trekk!

  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Så hyggelig at du har vært det 🙂 Det er faktisk nesten ikke retusjert under øynene i det hele tatt på disse bildene. På to av dem er skyggene softet ut litt, men på resten er det ikke gjort noe som helst.

 15. Anniken

  For en pen kjole. Den kledde du!
  Har du lyst til å lage flere sminkevideoer? Jeg har sett de du har lagt ut tidligere, og liker dem veldig godt. Det hadde vært veldig gøy å se deg legge ulike sminkelooker 🙂

 16. Kan du forresten bare si kjapt hvilken modell vesken din er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Saint Laurent Monogram Blogger bag 😉

 17. Helt nydelig er du!! Og desse bildene var heilt fantastiske!!! Blir så imponert over bloggen din, Caroline 🙂 så gjennomført og i ein klasse for seg sjølv!
  Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 18. Wow! For noen bilder! Ser ut som de er tatt rett ut fra et motemagasin. Hands up for alltid å ha fantastiske bilder 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, og kred til Lars-Kristian 🙂

 19. Har du fillers i lepper eller område nedenfor nesa til leppene? Hvilken type og hvor mye evt? Fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kun i leppene 🙂

 20. Hei!

  Jeg ser du har slettet det forrige innlegget om ammingen, og jeg håper virkelig ikke det var fordi du følte at du fikk for mange negative kommentarer. Jeg så du ikke godkjente min, og jeg begynte å tenke på om jeg hadde formulert meg på en måte som kunne virke frekk eller kritisk. Det var i såfall aldri meningen! Jeg heier på mødre, uansett valg. Morsmelk, erstatning, samsoving eller egen seng, sukker eller ikke sukker – alt er bra så lenge det fungerer for akkurat den familien!

  Uansett, du trenger ikke godkjenne denne, jeg ville bare si at jeg synes du er tøff som snakker om amming på den måten, og jeg håper du tør å gjøre det igjen. Det gjør bloggen din unik 🙂

  Stor klem fra Mona

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke hva som skjedde, men av en eller annen grunn har jeg kommet borti en knapp sånn at det forsvant :O Nå er det oppe igjen! Din kommentar har vært godkjent hele tiden, det er ingenting galt med den 🙂 Jeg synes faktisk tilbakemeldingene var veldig gode, masse konstruktive og fint, blir glad når lesere også deler 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   Klem til deg!

 21. Kan jeg spørre deg om noe? Jeg har en datter på ca 11 måneder, og vi holder på litt med det samme mtp avvenning. Veldig tungt for mammahjertet <3 Men er usikker på om jeg skal pumpe eller gi mme. Kan jeg spørre hva du gjør?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi gir mme nå 🙂 Dette må du bare føle på selv, det er visst ikke alle babyer som vil ha pumpet morsmelk på flaske heller, har jeg hørt :p Men det merker du helt sikkert fort 🙂 Masse lykke til <3

 22. Kristine

  Hei :)) Jeg ønsker også veldig gjerne en sminkevideo. Der du sminker deg fra a-å Trenger inspo:D

 23. Såå nydelig du var 🙂 og så flott sminke og hår <3

  Et spm jeg har tenkt på å spør om lenge, ikke sikkert det er noe du vil gjøre, men spør likevel 🙂 Kan du ha et innlegg om hvilket utstyr du har til kameraet ditt? en oppdatering på innleggene dere har hatt før 🙂 Er så nyskjerrig siden bildene deres blir så innmarri klare og såå lite støy selv i lite lys 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det skal jeg se om vi kan få til! 🙂

 24. Har du retusjert/redigert leggene dine? Hvorfor er akkurat din høyre legg så uklar i forhold til resten av bena dine? På det første bildet.
  Slapp av, det er ikke noe jeg så etter, var bare noe av det første som tok oppmerksomheten min 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

   Jeg ser ikke noe forskjell, annet enn vanlige ulikheter pga. dybdeskarphet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *