regn ble til sol

– inneholder reklamelinker – 

Vi droppet hele bakeprosjektet, sola kom plutselig og da ville vi bare ut alle sammen! Hunder, barn og voksne – vi trillet en tur gjennom Kulåsparken, kjøpte is og satt i sola 🙂 Jeg er så glad for å bo så nærme, med samme tempo og avstand i Siljan, hadde vi ikke vært halvveis til bensinstasjonen engang 😉 

(reklamelinker) bukse HER / genser HER / jakke HER  


Det er jo fortsatt august, men jeg kan virkelig kjenne høsten på meg, spesielt når skolestartplakater har prydet bokhandelen siden midten av juli – hvorfor må de alltid starte hakket for tidlig med slike ting? Sånn er det egentlig uansett hva det gjelder – påske, jul, farsdag, morsdag, valentines og så videre. Akkurat farsdag og morsdag er jeg glad for da, det er altfor lett å glemme og altfor hyggelig og ikke minst viktig å huske på. Uansett – jeg bare hamrer løs på tastaturet uten å ha noen konkret plan for teksten min, jeg ville bare inn og spre litt sommer- og isglede og ønske dere en fin kveld. Jeg skal pakke ut av Oslokofferten og skrive på talen min i kveld. I dag er det under 2 uker til Elise skal gifte seg Tiden har gått så fort! 

17 kommentarer

 1. Så fint å se bilder med hundene igjen

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 2. Benedicte

  Må bare si at du er en fantastisk flink blogger! Man får litt av alt, varierte bilder, humor, også skriver du på en måte så man skjønner at du er glad! Og stoort + for jevnlige innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en hyggelig kommentar, Benedicte! Tusen takk <3

 3. Hvor er den fine capsen fra? 🙂 er det unisex?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m 🙂 Fant den på divided!

 4. Du kledde is på tunga :)) Hverdagslykke…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

 5. Først og fremst digger jeg bloggen din, dette er bare ment som konstruktiv kritikk 🙂 Headeren din faller ikke helt i smak hos meg, jeg føler ikke at den er et spesielt hyggelig «velkommen» til bloggen din, den viser ikke hvor fantastisk vakker du er. Den har ingenting med innholdet i bloggen din å gjøre – mote, familie og sunn livsstil. Du og LK tar utrolig fine bilder, jeg forstår bare ikke hvorfor et alvorlig, mørkt bilde der du presser frem bein skal vere det første en ser. Dette er ikke vont ment i det hele tatt altså! <3

 6. gensere stream blue or indigo night blue colour?:) beautiful:)

 7. men du, siljan savner deg! og da er det litt sårt at de få gangene siljan nevnes, så det i lettelse over å ikke være der lenger, og alt siljan var, som sarpsborg heldigivs ikke er!
  skjønner deg godt, altså, men håper du husker noen gode ting også:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg elsket å bo i Siljan, vi trivdes så godt der! Og i Skien, ikke minst! Det er SÅ mye ved det jeg savner, men avstandene til både familie og nærliggende ting savner jeg ikke og det går mer og mer opp for meg hvor langt unna alt sammen var og hvor mye jeg har savnet nærheten. Så det har ingenting med Siljan eller Skien å gjøre bortsett fra beliggenheten 🙂 <3

 8. Fine bilder – men is/sorbet og annet raffinert sukker har vel ikke noe å gjøre å små hundemager 🙂 Altså, hunder spiser jo gjerne det de kommer over (mine gjør ihvertfall), men særlig nå som de blir eldre kan jeg tenke meg at dere vil passe litt ekstra på dem og gjøre det dere kan for å bidra til en best mulig alderdom for dem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, han fikk bare smake 🙂

 9. Aashild

  Ein av de fineste bildene eg har sett av deg – bildet med is på tunga! Lekent, sporty, kvardags sminke og ikkje «posering». Bildet trur eg forteller masse om deg som person.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *