friday night makeup

– sponset styling: dajana tomanovic makeup + nikola grozdic hår – 

Det er fredag, ELLE-festen er 1 time unna og Dajana gjør siste finish på makeupen min! Jeg følte meg kjempefin og det var så deilig å kun ha leppestift og mobiltelefon i vesken min – ikke noe annet. Jeg pleier alltid å ha med meg litt pudder eller ekstra øyenskygge når jeg skal på fest, sånn i tilfelle jeg blir blank eller jeg føler for en touch up, men jeg trengte ingenting ekstra på fredag ettersom sminken var lagt med presisjon – den var både glødende og matt 🙂 Supert med litt ekstra hjelp før events som dette, jeg er så takknemlig!  

Kjolen jeg hadde på meg denne kvelden er fra Needle & Thread, selv om den gir litt Gucci-vibber 😉 Flere bilder av den kommer senere! Dette er min andre kjole fra dette merket og jeg tror det kommer til å bli flere i løpet av festsesongen som kommer mot slutten av året, de har så mye fint! Jeg handlet direkte fra hjemmesiden deres og kjolen var hos meg på 2 dager! Du må betale både toll + moms selvfølgelig, men det hører jo (dessverre) med. 


I dag er det skikkelig søndag her hjemme, med regn som pisker mot ruta og masse lek med barna innendørs. Vi har allerede rukket å gjøre de fleste aktiviteter som er mulig å gjøre, bortsett fra å bygge hytte med pledd og tepper, så det blir nok neste punkt på planen 😉 Senere i dag har jeg lovet bolle- eller muffinsbaking, det er alltid så koselig å holde på med noe på kjøkkenet når det regner. Så blir det sikkert en barnefilm også, men først skal jeg løpe meg en tur! Håper dere har en fin søndag ♥ 

31 kommentarer

 1. dress brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Needle & Thread 🙂

 2. Utrolig fin sminke, du er så vakker <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig av deg, Julie! Tusen takk! 🙂

 3. Så flink hun er :)Hvor mye Restylane har du tatt i leppene ?

 4. Dra til svømmehallen- dere et sporty mennesker, nå må denne interessen gis til barna.

 5. Kjempefin, men syns hun Dajana sminker alle helt likt… Hun er flink, men varierer ikke så mye (av det jeg har sett, jeg kan ta feil)

 6. Du er nydelig. Du og heile din storfamilie strålar. Dette er fordi de er så flinke med kvarandre. Du og dine grip dagen og lever. Gode førebilete. Heldige dei som har deg i familie og vennegjeng. Kos dikka med baking, trening og kos. Søndagsklem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Herlige du, så god du er! Tusen takk for så mange fine ord! Ønsker deg en deilig søndag <3

 7. Så fin <3

  Lurer forresten på om dere bloggere har en felles støtte plattform? Tenker på pilotfrue som har mistet en liten spire for 4 gang..

  Ha en fin søndag! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har vi ikke. Men jeg snakket med henne på fredag <3

 8. Same story her i dag, pøsregn og innelek med barna 😉
  Kjolen var kjempefin! 🙂 God søndag 🙂

 9. Så fin kjole! Elsker Needle&Thread, brudekjolen min er derfra <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vakkert! 🙂

 10. Wow, just..wow!!!! Nydelig

 11. C Milla

  Nyyydelig! virkelig. Hvilken leppestift brukte du? Og påfører du den med en pensel/børste eller direkte på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Matte honey love, påførte den rett på 🙂

   Tusen takk! 😀

 12. Cecilie

  Nydelig sminke

 13. Anne Siri

  Kjempe vakker!!! 😀 Gleder meg til bilder av hele antrekket 🙂

 14. Du er så fin!! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk snille <3

 15. Kjempefin:)
  visste du at gladehjem-bloggeren har kopiert innlegget ditt om barnehagestart fra i fjor? Det er helt identisk og du er absolutt ikke den første hun kopierer..

 16. Hei Caroline.
  Har du tatt bootox?
  Fint sminket 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Line! Nei, det har jeg ikke tatt. Tusen takk! 🙂

 17. Ann-Cathrin

  Et lite tips. Du som bor så nærme Strømstad trenger ikke betale moms og toll på det du handler. Du kan bestille det Poste Restante til Strømstad. De tar et lite gebyr, som regel 80-90kr. Da tar dere harryhandelen i samme slengen når du henter pakken. Om det er en pakke som i tillegg ikke kommer på døra så går det kjappere. Den skal jo ikke innom tollen.
  Hilsen en med sort belte i shopping på nett….. og ellers også forøvrig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 18. Henriette

  Du er så vakker! Alltid så fresh og blid 🙂 Men akkurat på Elle festen syntes jeg du og Camilla Pihl lignet litt på utseende. Og det er et kompliment <3 Hørt det før?

 19. Wow du er ikke til å kjenne igjen på siste bilde!

 20. Hvor er øredobber fra? Kjempe fine:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra rebirth of the princess 🙂

 21. Så vakker, virkelig helt nydelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *