gårsdagen gjennom mobilen

Hei lørdag! Håper dere har det fint 🙂 Vi har booket oss inn på Continental for en natt og fikk sove helt til klokken ni i dag – luksus! Vi reiste inn til Oslo ganske tidlig i går for å være med på ELLE sin sommerfest – jeg hadde glam squad og det hele – så gøy! Jeg pleier alltid å fikse makeup selv og som regel hår også, så i går var det litt ekstra stas 🙂 Vi var på plass rundt klokken seks og hadde det så hyggelig, ELLE kan holde fest! Jeg fikk snakket med mennesker som jeg ser maks to ganger i året og nesten bare har kontakt med på sosiale medier, så det var veldig fint. Ikke minst var det utrolig koselig å se både Vendela og Jan igjen, vi gjorde jo Kjendisrestauranten sammen i sommer og fikk så god kontakt da 🙂 Jeg lot kameraet mitt være igjen på hotellet, men forsøkte å knipse litt med mobilen i stedet, så her kommer en collage med innholdet på mobilen min! 


Vi tok kvelden rundt halv elleve, da begynte flere andre å trekke mot utgangen og føttene mine var i tillegg helt ødelagt etter å ha brukt Louboutins i over 5 timer – jeg måtte gå barbeint hjem og gikk rett i dusjen før vi bestilte room service. Dessuten er det så godt å få sove ut skikkelig når du først har barnevakt 🙂 Nå skal vi snart sjekke ut og reise hjem. Oppdaterer med flere bilder senere, ha en kjempefin lørdag så lenge! 

20 kommentarer

 1. Ha,ha,ha, Louboutin i fem timer, ja da tror jeg på at du ikke klarte gå tilbake. De skoene er så lekre, men egner seg best som sittepentpåstolensko i lengden.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 2. De skoene så utrolig ubehagelige ut altså, så at du orket i 5 timer er ganske utrolig. Selv hadde jeg nok «veltet» etter noen få minutter. :o) Men du? Du trenger ikke noe glam squad – synes du fikser sminker bedre selv. :o)

 3. Susanne

  Hei! Jeg ser virkelig opp til deg og lurte på om du kunne anbefale en ansiktsrens?

 4. Jeg har bare ett spørsmål (som ikke har noe å gjøre med dette innlegget). Når dere var i dyreparken tok dere et så sinnsykt fint bilde av tigeren der, som jeg lurte på om det var mulig at jeg kunne få lagre og bruke? Vi er på utkikk etter et bilde å forstørre opp til kjellerstua, og har veldig lyst på bilde av en av tigrene der, men de bildene vi fikk tatt i sommer er ikke i nærheten av så fine som de dere tok. Haha, mye sært man skal ha for seg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg tror ikke at det bildet kan gjøres så veldig mye større, for Lars-Kristian har allerede croppet det ganske så mye :/ Tigeren var ganske langt unna, og vi hadde kun 200mm tilgjengelig :/

   1. Okei, men takk for svar uansett

 5. Benedicte

  Jeg savner vlogs fra deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg også 😀 Men det har vært så hektisk siste månedene med Naia som blir større og barnefri, så tiden har rett og slett ikke strukket til :/

 6. Helt enig, når man først har barnefri er kombinasjonen mellom egentid, sovetid og festligheter et puslespill for seg selv xD
  Høres ut som dere hadde det supert å fikk sovet ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tror vi fikk både i pose og sekk 😉

 7. Hva synes du om bildene pressen legger ut av deg f.eks. i forbindelse med sånne saker? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen bilder er like, så det kommer jo helt an på 🙂

 8. Så fine bilder 🙂 ser ut som at du hadde en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var utrolig gøy 🙂

 9. Du var utrolig fint sminket! La merke til det på instagram-storyen din også, du kledde det veldig godt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, L! 🙂 <3

 10. Hei! Så ut som dere hadde en fin kveld 🙂 Og deilig med barnefri, kan jeg tenke meg! Det er jo ikke så ofte dere har det. Har du sluttet å amme? Trenger ikke svare på det hvis du syns det er for personlig. Jeg har jo en jente på 6 mnd som jeg delammer (pga for dårlig melkeproduksjon). Og nå har hun begynt å spise 2-3 måltider i døgnet med fast føde i tillegg. Men jeg har lyst til å amme litt til allikevel 🙂 Aner ikke hvor lenge da, det får vi se litt an. Uansett om du ammer nå eller har sluttet, så syns jeg du har vært et stort forbilde i det å fronte offentlig amming 🙂 Tusen takk!

 11. Jeg ser at du har tatt fillers i leppene en stund nå, og lurer på om du er fornøyd? Er det noe du anbefaler?

 12. Nydelig kjole på deg? Tør eg å spør kor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Needle & Thread 🙂 Tusen takk, er veldig fan av den selv 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *