det jeg gledet meg mest til

Helt siden 2013 har ELLE-festen krasjet med feriedatoene våre, så jeg hadde gledet meg til gårsdagen kjempelenge og kvelden var så fin! Likevel gledet jeg meg nesten enda mer til en morgen med bare Lars-Kristian, meg og frokost på sengen: det er luksus som virkelig verdsettes når du er vant til hektiske morninger og kjappe frokoster 🙂 Vi spiste frokost helt til vi måtte sjekke ut og den kom på døren klokken ni! 


Da vi kom hjem tok vi med oss jentene til byen, sommertoget med NRK hadde stopp på stasjonen her. Fantorangen skulle komme og det var stor stas, sukkerspinn, ballonger og masse kjente fjes 🙂 Vi rakk å se toget komme kjørende før himmelen åpnet seg og gjorde oss klissvåte. Vi løp så fort vi kunne opp til bilen for å hente paraplyer og tenkte at sikkert veldig mange ville kaste inn håndkleet når været plutselig ble så dårlig – men der tok vi feil! Køen for å hilse på Fantorangen ble faktisk dobbelt så lang da regnet slo til, så vi sa oss fornøyde med å bare å se på han, og så dro vi hjem 🙂 Det var faktisk Nelia som bestemte, jeg hadde lett stått i kø for henne! I kveld skal vi snurre film – helg på sitt beste! Og jeg tror jeg må trygle om en fotmassasje, jeg har så vondt etter i går og morgendagen byr på langtur med joggeskoene på 🙂 Ha en nydelig kveld, dere ♥ 

10 kommentarer

 1. Så deilig start på dagen, man setter ekstra pris på de de når de tilhører sjeldenheten 🙂 Ha en fin film kveld 🙂

 2. Tips til neste gang er vel å ha med regntøy istedet for å gå i bursdagskjoler (legg det i en pose!)
  Da slipper dere løpe etter paraplyer når selveste, o store, fantorangen kommer til byen!!! Han er en virkelig kjernekar og har bodd hos oss i 7 år nå. Han er blitt lyse orange med hull i snabelen, men like god 🙂

 3. Christine

  Kos dere. I kveld er det fest for meg,mens samboer er hjemme med frøkna. Ikke hverdagskost for meg,som pleier å være den som blir igjen hjemme. Men fy så godt det er også:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du hadde en superfin kveld, Christine 🙂

 4. Deilig morgen(-:
  Hvor kommer kjolen du hadde på på festen fra? Den var så fin på deg (-:

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Needle & Thread 🙂 Klem!

 5. Lange rolige frokoster er så nice <3
  Ønsker meg skikkelig interiørbilder, gjerne soverom og andre detaljer fra det nydelige huset deres! <3
  Ha en super helg videre:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer, Helene! Gleder meg til å dele 🙂

   God søndag <3

 6. Kan du være så snill å lage et innlegg om huset deres snart Er så inspirerende å se hvordan dere har det ☺️☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, Anita! Mer kommer nå etter hvert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *