trappetrinn fra barndommen

– sponset treningstøy: get inspired –

Hei torsdag! Altså, for en dag! Sola skinner, jeg våknet uthvilt, jeg har trent, jobbet, løpt i trapper og jeg kjenner at hverdagen er på vei – selv om det tar litt tid å komme skikkelig i rutiner og selv om vi fortsatt ikke har rukket å pakke ut av alle koffertene siden mandag kveld, så er alt sammen på vei. Sommeren har vært så fin, men snart er jeg hundre prosent tilbake i hverdagen og jeg gleder meg sånn til jeg kan være tilfreds med alt igjen, føle at ting flyter, ikke ha en følelse av at jeg gjør noe halvveis, henger bakpå eller stresser for mye med å få ting gjort, for nettopp det kan jo føre til at at enkelte ting blir halvveis – i hvert fall kan det føre til at jeg føler det sånn *puh* Jeg jager hele tiden etter å bli bedre og det er selvfølgelig en fin ting, men noen ganger må jeg bare akseptere å stå litt på stedet hvil. Som når det er sommer og ferie og mye reising. Jeg er klar for hverdagen igjen nå, i lille, fine Sarpsborg! Tenk at jeg er her da, hvor jeg har vokst opp! Det har faktisk ikke gått opp for meg helt enda, men det er innmari fint. 

Jeg har vært i Kulåsparken og løpt i trappene i dag, og her har jeg vært så mange ganger før! Jeg gikk i barnehagen her, 17.mai-toget hadde alltid dette som endestasjon, vi hadde russedåpen her – så mange minner. Litt nostalgi føler jeg faktisk hver eneste dag, som en dag i sommer da jeg var på vei til lysløypa tidlig en morgen. Jeg kjørte bil og passerte biblioteket, kirken og bussterminalen. Solen skinte fra klar himmel, byens blomsterbed var fulle av blomster som de alltid er på sommertid og gatene var helt tomme. Akkurat dette øyeblikket tok meg rett tilbake til barndommen, jeg fikk en sånn god følelse av at jeg hørte til og minnene strømmet på. Det er litt vanskelig å forklare, men det kjentes bare så riktig. Vi trives i hvert fall veldig godt og jeg er så glad for at vi endte opp akkurat her 🙂 

21 kommentarer

 1. Fint innlegg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk; Trude 🙂

 2. Forstår godt hva du mener når du beskriver hvordan det er å flytte hjem. Følte det sånn når jeg flyttet tilbake til barndomsbyen min også. Det var så herlig å gjenoppdage stedene der jeg var som barn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Følger du noe spesielt løpeprogram når du løper trapper, og kan du i såfall si noe om det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, egentlig ikke 🙂 Nå har jeg ikke løpt så mye i trapper at det gjør noe, løper som regel intervaller. Varmer godt opp og løper opp så fort jeg kan, går ned igjen og gjentar til jeg ikke orker mer :p 20 min. er som regel nok 😉

 4. Hei Caroline! Jeg tenkte på at det hadde vært såå gøy om du kunne skrevet et innlegg om alle kolleksjonene du har hatt og de du har vært med på! Det har jo blitt en god del opp gjennom årene:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sant! Det hadde vært gøy med et tilbakeblikk 🙂 Takk for tipset, Malin!

 5. Kjære venn i verden så episoden din fra fire stjernes middag som ble spilt inn føre du fikk barn jeg syns du har vokst såååå mye som person og jeg kjenner deg ikke engang hehe
  Husker du hadde et innlegg om det for litt siden om personlighet etter barn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at du så den! Den ble spilt inn i 2012 og du har helt rett! Jeg har vokst veldig mye på disse årene, spesielt har mammarollen gjort noe med meg <3 🙂

 6. Du ser som vanlig helt fantastisk ut! Det lyser en sånn godhet av deg, tror ikke det finnes noe vondt i deg! Kan jeg spørre deg om du bruker vekter når du trener eller om du bruker bare egen kroppsvekt? Synes du ser så veltrent ut og samtidig har du flotte former! Stå på Caroline❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linn! 🙂 Jeg bruker for det meste kroppsvekt, noen ganger bruker jeg kettlebells og hantler 🙂

   Klem til deg!

 7. Hei! Først og fremst må jeg si at du ser helt nydelig ut 🙂 Lurer på hvor treningstights din er i fra? Den var bare sååå fin <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Alt er fra Get Inspired 🙂

 8. Anna lisa

  Hvor er den tightsen fra? Den var skikkelig kul!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt er fra Get Inspired 🙂

 9. For noen flotte bilder av deg Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. har akkurat flyttet til fredrikstad og lett etter trapper å trene i! hvor i sarpsborg er dette? =)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kulåsparken i Sarpsborg 😀

 11. Du ser så sykt bra ut for tiden, Caroline! Frisk og sunn<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *