currently crushing: my inner girly girl

Ok, så har jeg blitt 30 år, men det betyr ikke at det ikke er lov til å være litt ekstra fargerik eller barnslig innimellom. Jeg har fått dilla på fine iPhone-cover og kjøpte med meg tre stykk fra h&m her om dagen. Dessverre passet bare to av dem til min telefon, så det andre gir jeg bort til en venninne med Phone 5 🙂

Statement t-skjorter har vi jo sett masse av denne sesongen og jeg elsker det, derfor har jeg like gjerne videreført statement til nøkkelknippe – enda litt mer girl power er aldri feil. De første engelske ordene Nelia lærte å si var tross alt Girl Power 😉 


Tenkte å starte med en ukentlig spalte ala denne typen, mine favoritting akkurat nå – det er alltid gøy! Håper du synes det samme? Ellers kom jeg nettopp hjem fra en treningssamling i Oslo som jeg skrev om i forrige uke – tusen takk for oppmøte! Det var helt vilt mange som kom og det var så gøy! Det var en skikkelig god økt på en time med både løpeteknikk, mobilitet og litt crossfit på slutten, veldig bra 🙂 Litt kjipt å kjøre en time i bil etterpå, med en sur t-skjorte klistrende til kroppen, så jeg skal lirke meg ut av den nå og hive meg i dusjen, så slipper jeg å sove alene i natt 😉 Sees i morgen! Håper dagen har vært fin ♥ 

27 kommentarer

 1. Føre var

  Håper ikke det bildet er av husnøkkelen din, nøkler kan kopieres ut fra bilder, høres så skummelt ut! Søte deksler da 😉

  http://www.vg.no/forbruker/teknologi/husnoekler-kan-kopieres-fra-bilder/a/523553/

  http://konatil.blogg.no/1491938826_si_hei_til_norges_dummeste_blogger.html

 2. «Konatil» la ut bilde av husnøkkelen sin. Det endte med at de måtte bytte lås fordi noen kan klare å kopiere nøkkelen ut fra bilde.

 3. Moro! Camilla Pihl har gjort det samme lenge☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mange som har gjort dette lenge 🙂

 4. Hva er det som er pyntete, barnslig og girly-girl med feministtegnet, egentlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke sagt at akkurat det er barnslig, men unicorns og regnbuer kan jo, i noens øyne, sees på som nettopp barnslig 🙂 Hadde jeg unnlatt å skrive dette, så vet jeg at noen hadde måttet påpeke at jeg er altfor «gammel» for slikt og så videre.

   1. Hei. Jeg er så gammel at jeg vet at om du liker Unicorn og regnbuer, er det bare å kjøre på. Livet er for kort til at man skal unngå det man liker for å tekkes andre. Alvor og kynisme er det nok av, så noen «bobler» må man få leve litt i fra tid til annen.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 5. Hvor er nøkkelringene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fra h&m 🙂

 6. Hei!
  Sier ikke dette for å være slem men jog synes forside bildet ditt var mye finere før. Det nye bilde viser altfor mye bein og det er svært ulikt deg.

 7. Hej Caroline, jag älskar din blogg men din nya profil bild ser verkligen inte ut som du. *dislike a little. Sorry för det men tänkte bara vara ärlig. Du är sa naturligt vacker!

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 8. KatrineSJ

  Currently crushing på denne spalten! Det er så kjekt å få tips til all slags småting, spesielt fra deg for du har så godt øye.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy 😀 Takk!

 9. Litt off topic, men jeg lurer på om du er fornøyd med det mørke gulvet deres? Skal velge nytt gulv selv nå, og syntes deres mørke er så utrolig lekkert! Men er jo et ukonvensjonelt valg, så jeg lurer på om du kan si litt om dine erfaringer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg elsker det mørke gulvet, det er så lekkert! Samtidig er jeg glad i lyse gulv og kan se for meg at vi vil ha det en eller annen gang i fremtiden, men akkurat nå angrer jeg ikke på at vi tok det mørkt 🙂 På kjøkkenet er det ei litta utfordring 😉 Men ellers er det kjempefint, spesielt mot lyse vegger og det er jo gjerne den veien vi vil gå nå 🙂 Det er utrolig deilig å ha robotstøvsuger, så slipper vi å støvsuge selv annen hver dag 😉 Vi har jo hunder også, så det kan fort bli litt hår etc., men jeg tenker ikke over det til daglig 🙂

   1. Hei Caroline. Jeg ser du skriver at dere har robotstøvsuger. Hva er deres erfaring? Hører så delte meninger. Hvor ofte må man støvsuge i tillegg? Vi har også to barn og hund 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi bruker så å si bare denne nede i stuene og på kjøkkenet, kjører den nesten hver dag :p Trappen støvsuger vi selvfølgelig med støvsugeren (om bare roboten hadde gått i trapper :p) og i etasjen med soverom etc. hender det at vi bruker roboten, men det kommer helt an på. Vi synes den er helt genial, kan sette den på når vi ikke er hjemme også 😀

   3. Tusen takk for svar! Hehe, ja, robotstøvsuger er et must! Hører mange si at støv synes bedre på mørkt gulv, men når sola skinner inn vinduene er det jaggu ikke lett å skjule støv på vårt lyse gulv heller. Men ser poenget med kjøkkenet!
    Vil du si at du heller ville gått for lyst om du skulle tatt valget på nytt?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg lurer på om vi hadde gått for noe lyst på kjøkkenet, ja 🙂

 10. Hører mitt indre barn hviner av fryd! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Herlig!! 🙂

 11. Marianne

  Du har en proff, gjennomført og fin blogg. Hvordan klarer du (uten å miste hodet totalt) å ignorere alle disse dustete menneskene som skal bry seg med alt…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marianne <3

 12. Irmelin

  Jeg bare lurte på om dialekta di kommer snikende tilbake nå som du har flyttet tilbake til Østfold? Sånn var det hos meg (ikke østfolddialekt, da). Ha en flott kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, jeg har litt fra Grenland, litt fra Oslo og litt fra Sarpsborg – enda litt mer herfra etter at jeg flyttet hjem vil jeg tro 🙂 Men den tykke l’en tror jeg ikke vil komme tilbake, den er liksom bare borte :p

 13. susanne

  Ja! Fyr lös Caroline 😀 Koselig! Og ikke ha begrensninger, alt du kommer på både av nips,klär, interiös, mat, treningsutstyr osv.. det du liker,digger og elsker akkurat NÅ, sånn hver gang <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *