mandag og bilder fra fjellstua

– reklame for egen kolleksjon – 

God morgen, mandag! Jeg starter dagen med kofferter, mann, barn og kaffe på flyplassen – i dag tar sommerferien 2017 offisielt slutt og vi reiser hjem 🙂 For en utrolig fin sommer dette har vært, vi har vært tilsammen 3 uker i Hellas, hatt vennebesøk hjemme, vært i Dyreparken, hos venner i Skien og nå i Ålesund som en fantastisk avslutning, det kunne ikke blitt bedre! For et år siden da fotballen var det som måtte taes hensyn til, kunne jeg aldri sett for meg dette, men sånn ble det altså sommeren 2017 – og det har vært så fint! Nå gleder jeg meg til en helt vanlig hverdag hjemme med rutiner når det gjelder alt, jeg gleder meg til å komme i  gang med huset og ta fatt på listen over gjøremål og ting som gjenstår i forhold til det og ikke minst: jeg gleder meg til å starte å jobbe skikkelig igjen. Strukturert og ordentlig, med en plan og mål for tiden fremover. Det blir fantastisk! 

Jeg deler noen bilder fra lørdagens bryllupsfest på Fjellstua i Ålesund – for et sted og for en utsikt! Jeg føler meg heldig som har familie her 🙂 

kjole bcbgmaxazria / sko valentino / øredobber dyrberg kern / veske egen kolleksjon adax 


Håper mandagen deres er fin 🙂 Lag en god start på uken! 

33 kommentarer

 1. Enig. Fjellstua har magisk utsikt, og jeg har gått de 418 trappetrinnene opp dit flere ganger siden jeg ofte er i Ålesund i forbindelse med jobben min i SAS. https://ingridtunheim.no/2017/07/30/dagen-min-i-alesund/?iframe=true&theme_preview=true Turen og utsikten er et must om man er i byen, synes jeg. Å feire bryllup der må være eventyrlig i all salgs vær med den unike utsikten over den flotte vestlandsbyen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig, det er så vakkert der 🙂

   Klem!

 2. Hva er det Lars Kristian skal jobbe/jobber med nå?

 3. Nelia er såå lik pappaen sin, det er nesten litt skummelt! Ser ut som om dere har koset dere på desse traktene!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje du blander, det er Naia som er lik pappa og farmor 🙂

   1. Begge likner på faren sin?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nelia ligner på meg / mamma og Naia på Lars-Kristian / svigermor 🙂 Nelia er veldig lik meg da jeg var liten og også min mor, det samme gjelder Naia sin likhet med Lars-Kristian og farmor, i hvert fall slik vi ser det så langt 🙂 Det er ikke vanskelig å se i det hele tatt, men det er klart at begge barna har likheter med begge oss, noe annet ville vært rart 🙂

 4. Dear Caroline,
  your dress is absolutely adorable and you look perfect in it! Wonderful location, too! Have a very happy week.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, sweetie 🙂

  2. Hehe. Hvordan andre oppfatter likhet og utseende er jo totalt subjektivt, Caroline 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Heidi: Joda, selvsagt er det det 🙂 Det er bare det at det ikke er så mange som sier akkurat det om Nelia, men heller om Naia, og derfor tenkte jeg at vedkommende kanskje blandet dem sammen 🙂

  3. Merkelig svar Caroline? Det er da vitterlig opp til øye som ser nettopp hva det ser og hvem man syns noen slekter mest på? Jeg syns også Nelia er utrolig lik på Lars Kristian. Uten at det trenger å utelukke at Nelia ligner på deg da du var barn.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Selvsagt er det opp til øyet som er, men for oss som ser henne hver dag så er det lett å se hvem hun ligner mest på 🙂

 5. Charlotte Nathalie Svanøe

  Så flott svigermoren din er! Og flotte bilder fra hele Ålesund 🙂
  Bor paret i USA, og hva gjør i så fall Rasmus der (og kona hans) Og, viktigst av alt, hvordan uttaler de egentlig navnet hans i USA?
  Hvem er hun i rød skinnjakke? Og har Lars Kristian flere søsken?
  Mvh Charlotte med ønsker om en super ukestart

  1. Caroline Berg Eriksen

   De bor i Oslo, Rasmus er lektor i Lillestrøm 🙂 De sier Rasmus med engelsk uttale 😉

   Hun i rød jakke er Danika og det er bestevenninnen til Brooke 🙂 Lars-Kristian har ikke flere søsken.

   Klem!

 6. Fine folk!
  Det må bli godt med hverdag og rutiner for alle sammen. Selv er jeg sjeleglad for at ferien er over, selv om det er stas når den begynner. Det er noe med borte bra, men hjemme best….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjønner godt hva du mener! I dag var det flere planter her hjemme som var tørste :O Så det er bare å ta tak her nå, deilig det også! Ikke minst er det godt å være hos hundene igjen <3 Hverdagen er alltid best 🙂

 7. Så fantastisk vakker Brooke er! DE leppene!

 8. Omg. Elsker alle bildene her for tiden. Hvilke objektiver bruker dere mest?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 24-70, f2.8 🙂

 9. Ragnhild

  Hei. Flott på fjellstua i Ålesund, en fantastisk utsikt.
  Fine bilder men er det mye airbrush? Ser mer kunstig ut nå, enn det gjorde før. Synd når det ikke trengs. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke noe airbrush her, det ser du veldig godt på for eks. bilde nr. 1 🙂

 10. SÅ lik Lars Kristian var på moren sin! Morsomt å se 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det, de er veldig like 🙂

 11. Så herlig! Du har beundringsverdig mye energi som hardtarbeidende tobarnsmor! Føler du aldri for å bare logge heelt av? Og hvile en dag eller to? Eller føler du deg stresset over å miste lesere på bloggen da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo og jo! Det føler jeg så absolutt for, men det er noe inni meg som driver meg hele tiden, jeg elsker det jeg gjør! 🙂

 12. Repriser av 4stjerners middag på tv, det må være lenge siden det ble spilt inn, for du var så annerledes!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er 5 år siden 🙂 Var i 2012 🙂

 13. Jeg ser på fire stjerners middag i kveld, reprise med deg! Så gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så vittig 🙂 Det er allerede 5 år siden :O Det var så gøy å være med 🙂

 14. I en mørk hverdag er bloggen din et lyspunkt❤️ Jeg blir inspirert til å iallfall komme meg ut i naturen, om så bare gå en tur. Tusen takk, jeg føler du faktisk bryr deg om oss lesere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig hyggelig kommentar, Lena! Sender deg masse smil og solskinn! 🙂 Stor klem!

 15. Wow – vakre svigerdøtre ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *