sjøbua

Hei lørdag! I går ble det arrangert middag på Sjøbua i Ålesund og der var det så fint! Vi var 13 totalt og 7 av oss var amerikanere, så jeg får i hvert fall snakket engelsk igjen – det er så gøy 🙂 Jeg husker den første gangen jeg møtte Brooke, det virket så vanskelig å kommunisere og jeg følte meg som den kjipe og inneslutta nordmannen som liksom aldri dro igang en samtale. Pratesyk som jeg er så hadde jeg jo lyst til å si noe hele tiden og det var så mye jeg ville spørre om, men jeg følte liksom at det var så vanskelig på grunn av språket. Tilslutt bestemte jeg meg bare for å hoppe i det, og i dag flyter det som bare det! Engelsk er jo egentlig null stress, vi lærer det tross alt fra tidlig alder og jeg leser det hver dag, men likevel føles det så skremmende når du skal prate med noen som har det som morsmål. Nå føles det så befriende å bare prate som om det er helt normalt for meg, det handler bare om å ikke være redd og å hoppe i det. 


Jeg spiste klippfisk i går og fikk skikkelig lutefiskfølelse, nesten så jeg har begynt å glede meg til jul allerede! Å pynte i det nye huset kommer til å bli magisk! Men samtidig er jeg veldig klar for noen flere sommerdager, selv om det ser veldig fjernt ut akkurat nå. Regnet øser ned her i dag. Krysser fingrene for at sola dukker opp når vi skal ha bryllupsfest på Fjellstua i kveld – da blir det ekstra fint og utsikten derfra er jo helt nydelig! Nå skal vi avgårde og trene litt, håper dere har en fin helg ♥ 

32 kommentarer

 1. Så pen du er! Kunne vi fått bedre bilder av antrekket?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, det kommer i morgen 😀

 2. Trenger du virkelig så mye sminke?? Zoomer man inn, så ser der virkelig ikke bra ut. Du ser yngre og freshere ut med mindre sminke, kjære deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Men det er ikke meningen at du skal zoome inn, du står jo aldri så nær et menneske i virkeligheten av du får studert hud og hvor mye sminke vedkommende har 🙂

   Jeg bruker en del dekkende sminke på grunn av pigmentering i bla. pannen, men skal snart starte på kremer igjen slik at dette går helt bort. Da bruker jeg automatisk mindre sminke også 🙂

   1. Men hva så om man har pigmentering tenker jeg? Ja, det er kjekt å kunne sminke seg opp til fest, være litt forfengelig av og til. Men jeg synes det blir trist hvis vi i hverdagen føler at vi må sminke bort ting som nettopp pigmentering. Det er da noe flere av oss har, og skal vi la det føles så skjemmende? Mer ment som et åpent spørsmål enn kritikk.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg liker å sminke over dem og gleder meg til de er helt borte igjen 🙂 Folk må selvsagt gjøre hva de vil, dersom noen synes det er helt ok å ikke sminke over dem, er jo det helt opp til den det gjelder 🙂

   3. Det ser ut som du har ekstra mye sminke på huden denne gang, det er nok det Maya mener. Uansett, du sa jo at den dingsen fra swiss clinic hjalp på pigmenteringen og at det nesten var borte. Jeg var av den oppfatning at du fikk pigmenteringsproblemer av graviditetene dine og at problemet dermed burde være løst. Jeg fikk brune pigmentflekker av p-pillen Diane, og jeg har også fått pigmentflekker i år selv om jeg sluttet med de for mange år siden. Jeg ønsket å kjøpe det produktet fra swiss clinic, men synes det er litt dyrt, men da virker det ikke som det er noe å satse på. Du hadde hvite pigmentflekker. Jeg synes du bør vise hvordan huden din egentlig ser ut når du reklamerer for alle mulige skjønnhetsprodukter for ansikt. Da føler man seg lurt som forbruker om man kjøper et produkt, som du selv har utprøvd, og så virker det ikke slik du hevder, som med swiss clinic-produktet. Håper du skjønner litt av dette selv. Du har jo sagt du skal være troverdig, men du har vel aldri vist deg på nærbilder helt uten sminke på denne bloggen? Hva slags hudserie bruker du, er det den samme lightversjonen til Obagi? jeg har brukt disse produktene og det er noe svindyre greier som egentlig ikke har noen funksjon. Obagi nu-derm er mye sterkere og bedre. Jeg hadde hvite pigmentflekker før og har aldri hørt at disse går vekk av seg selv (med kremer) med mindre det er en form for sopp slik jeg hadde. Håper du kan tipse om hudmasker, peelinger osv. snart igjen. Jeg ønsker meg noe nytt.

  2. MAYA, Herregud, når ble det greit å kommentere på sminken til andre hele tiden ? Ser mere og mere at det her inne, det er ufint og absolutt ikke innenfor å holde på slik . Zoomer inn ? Ville aldri falt meg inn og at noen sitter og zoomer inn er meget spesielt. Hvem gjør sånt ? Det fine er hver og en bruker den sminken en vil uten at andre skal kommentere eller kritisere, ville dere gjort dette mot andre dere kjenner? kommentert mengde på sminken eller gått rett opp i ansiktet til fok når dere snakker? Det er bare ufint . Det er «rampelys» troll oppførsel

 3. Du har så fine øyenbryn!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

  2. Står aldi så nære folk??? Det er det rareste! Står du flere meter unna folk når du snakker med dem?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Når du zoomer inn på et bilde så kan du sammenligne det med å stikke ansiktet helt opp i vedkommende som står foran deg for å studere porene i huden. Det har absolutt ingenting med å «stå flere meter unna» å gjøre 🙂 Ingen gjør det, og det er heller ikke hensikten med bildene.

 4. Fine folk! 🙂

  Hvor er dressjakken til LK fra? Kul!

  Kos dere videre på tur:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Bertoni/Boozt 🙂

 5. Du er sååå fin med det korte håret.Virkerlig smasing.

 6. Det første bildet burde vært profilbildet ditt. Så mye mer deg enn det du har valgt. Men det er nå bare min mening da. :o)

 7. Camilla

  Du er så vakker, fine deg!!
  Kos dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig, Camilla! :L)

 8. Det er, som du sier, bare å hoppe i det, det med å prate engelsk. Øvelse gjør mester, og pytt om ikke alt kommer riktig ut ved første forsøk. Uansett snakker du nok bedre engelsk enn din svigerinne norsk. Skulle hun ønske å lære norsk, må du ha godt tålmodighet slik at hun får praktisert. Det er så enkelt for oss nordmenn å bare slå over på engelsk at den andre part har problemer med å få praktisert norsken sin i læringsprosessen.
  Jeg prater engelsk på jobb hver dag og tenker aldri over det. Bytter bare språk som det passer helt automatisk.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingeidtunheim.no

 9. Camilla

  Jeg er 37 år, spart i mange år for å få oppfylt drømmen min om å bli mamma, 160.000kr har jeg brukt og ennå er ikke drømmen oppfylt etter 3 forsøk med ivf i Barcelona. Sparingen har gått utover både det sosiale og garderoben. Da jeg ikke har så mye utbetalt pga arbeidsavklaringspenger. Håper du kan dele spleisen min❤️https://www.spleis.no/project/9126

 10. Eva Lill

  Du legger ut utrolig mange flotte bilder, både av deg selv og familien. Men bildet du har valgt i headingen synes jeg er utrolig lite flatterende. Hvorfor har du valgt nettopp det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes bildet er veldig kult, det er et av mine favoritter 🙂

   1. DET er jeg helt enig med deg u. Bildet er helt rått!! :-))

 11. Kristine

  Nydelig du var på den nye headeren 😀 Elsket lyssettingen! Flinke LK 😉 Klem fra Italia

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine 🙂

 12. Brown colour? necklace brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The necklace is from bikbok 🙂

 13. Hvem passet barna når dere var ute denne helgen? 🙂 bare nysgjerrig jeg, siden hele familien sikkert var med på festen 🙂

 14. Kimberley

  I love reading your blog and have done so for the last few years translated to English. Would you consider doing some of your YouTube clips in English?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes, I have! I am considering it every day! One day I will do it, just have to get that extra time and I think that will be possible shortly 😀

   Hugs!

 15. Du er faktisk en av de som er vakrest uten sminke! – det er ikke mange forunt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var jo veldig hyggelig sagt, Bea! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *