trollstigen, norddal og geiranger

Vi var liksom ikke helt mette på å kjøre bil da vi ankom Ålesund onsdag kveld, så vi ble like gjerne med på en rundtur i minibuss hele torsdagen 😉 Haha! Vi reiste fra Kristiansand halv elleve på onsdag og var på Gardermoen halv fem! Det var sånn regnvær at det tok litt lenger tid enn antatt, og flyet vårt skulle gå ti over fem. Var en smule stresset kan du si, vi reiser jo med barn og kofferter og vogner og alt som hører med, men vi rakk det akkurat! Uansett! Nå er vi i Ålesund for å besøke familie og for å være med på bryllupsfest. Foreldrene og familien til Brooke er på besøk helt fra New Jersey og i går gikk startskuddet for en helg med bryllupsfest 🙂  

For de som ikke er helt med nå: Rasmus, som er lillebroren til Lars-Kristian, giftet seg med Brooke i fjor sommer. Bryllupet ble holdt i USA ettersom hun er derfra, og denne sommeren skal det være fest for dem her i Norge – både slik at familien hennes kan få se hva fantastiske Ålesund har å by på, men også for de som ikke fikk vært med i bryllupet som var. Jeg var supergravid på den tiden og Lars-Kristian spilte fotballkamp i Tippeligaen, så ingen av oss fikk deltatt, derfor er vi så glade for denne happeningen! Selve festen er i morgen og svigerforeldrene mine har lagt opp til et program for alle sammen, som altså hadde startskudd i går med sightseeing til både Trollstigen og til Geiranger. I kveld skal vi ut og spise middag og i morgen blir det bryllupsfest. Gleder meg 🙂 


Vi var så slitne da vi kom tilbake fra turen i går, at vi la oss rett ut på sofaen og så på skikkelig dårlig tv, men det var så deilig! Jeg sovnet etter rundt 10 minutter, gikk i svime ned til sengen og der fikk jeg sove helt til klokken 10! Altså! Det var så deilig, skikkelig luksus 🙂 Nå skal vi avgårde på en løpetur i vinden, det blir godt å få beveget kroppen litt skikkelig igjen, ikke minst sammen med Lars-Kristian! Det er lenge siden 🙂 

31 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  The pictures are a dream! I see the travel was really exhausting, so sorry for that.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så heldige dere er som får oppleve så mye fint av vakre Norge 🙂 Ålesund, Geiranger og Trollstigen er helt amazing flott 🙂 For en opplevelses og minnerike dager dine svigerforeldre har arrangert til for dere alle 🙂 Kos dere og god helg til dere alle 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, utrolig heldige 🙂 Det var veldig bra gjennomført og jeg tror alle koste seg masse 🙂

 3. Cecilie

  Blir så imponert over bildene på bloggen, dere er så dyktige! Håper dere har det kjempefint i Ålesund og gleder meg til å se bilder fra bryllupsfesten 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

 4. Kjersti

  Fantastiske bilder! 🙂
  Det er herlig å følge med dere rundt på litt eventyr i vakre Norge også.

  Vil også si at vi har testet vannmelonsalaten du la ut oppskriften på for ikke så lenge siden. Dog spiste vi den til middag, og den falt virkelig i god smak. Tusen takk! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du syns det, og så bra at du likte salaten 😀

 5. Sara Katrin

  Neste gang dere besøker Ålesund, må dere ta turen til Herdalsetra som ligger i Norddal kommune. 15 min fra Eidsdal/Ytterdalen og 30 min fra Geiranger. Fantastisk fin natur og masse fine dyr. Der er både hester, sauer og små geiter. Geitene er innpåslitne og kan finne på å stjele både mat og ting dere har med dere, men de er likevel så tam at dere kan fint klappe og kose med dem. Sikkert helt perfekt for jentene.

  Jeg var der første gang når jeg var 6 år gammel. Andre gang var jeg ryndt 8 eller 9. Nå i sommer dro vi tilbake og det var første gang på sikkert 20 år. Er såå fint der og absolutt alle barndomsminnene jeg har derfra kom tilbake igjen som lyn fra klar himmel.

  Jeg og søskenbarnet mitt ble fotografert ved brua der når vi var der første gangen i 1994. Det bildet ble så populært at jeg for ti år siden fikk lyst å ta det samme bildet på nytt. Dessverre så har anledningen aldri bydd seg, men nå i sommer fikk vi det endelig til – så nå har vi ett bildet av oss fra 1994 da vi var 6 og 8 år gamle, og ett fra 2017 som 29 og 31 år gamle.
  Utrolig gøy å kunne gjøre noe sånt. Nesten så jeg anbefaler dere å gjøre det samme. Du vil iallefall elske Herdalsetra. Det er så idyllisk at du vil ikke tro det.

  Har masse bilder derfra på instagram. Bare se selv om du vil. sarakatrin_photography er navnet du kan søke på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips! Det skal jeg sjekke ut 🙂

 6. Ingvild

  Utrolig fine bilder! Er det du eller LC som er så flink til å ta bilder? Eller begge? Her dere tatt noe kurs eller er det selvlært? Uansett, dette (i tillegg til mange flere ting selvsagt) gjør at din blogg skiller seg ut veldig positivt. Fortsatt god tur og kos dere i bryllup i morgen:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig at du synes det 🙂 Vi legger mye i bildene og ønsker å være best på akkurat det området 🙂

   Lars-Kristian er kjempeflink! Vi deler veldig på å ta bilder og jeg står for de aller fleste detaljbildene, mens han tar de andre 🙂 I dette innleggene har han tatt alle bildene med unntak av de to med blomster og vimpler. Vi er selvlærte begge to, men Lars-Kristian har i tillegg tatt en del kurs 🙂

   1. Ingvild

    Så kult at dere har et slikt mål. Og enda kulere at dere (iallefall etter min mening) har klart det;-) Tusen takk for utrolig mange inspirerende og gode innlegg og bilder gjennom mange år. Jeg har lest de fleste. Og nå leser jeg mye av det som har med graviditet og barn om igjen fordi jeg er gravid. Veldig gøy med tips og inspirasjon. Ønsker forresten LK å gå videre med foto? Når får vi høre mer om hva han skal gjøre etter fotballen?

 7. Fokuserer du mer på innlegg fra hverdagen? Det ligger jo mindre jobb bak dette og er mindre interessant å lese…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når vi er ute å reiser og barnehagen er stengt så er det naturlig at det blir mer fra hverdagen fordi tiden ikke strekker til 🙂 Hva som er interessant å lese kommer helt an på hvem du spør.

 8. Utrolig fine bilder. Den blusen du har på deg – den var nydelig hvor er den kjøpt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Spell 🙂

 9. Hvor er den fiiine blusen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Spell 🙂

   1. Finner ikke noe som heter Spell

   2. Caroline Berg Eriksen

    https://shop.spelldesigns.com/ 🙂

 10. Skjønner godt at du gleder deg, eller dere får jeg vel si. Det høres så hyggelig ut. Og helt enig med dem ovenfor her, bildene er alltid kjempefine. Jeg skjønner at du ønsker å ha gode bilder, det gjør mer enn teksten i bloggen, synes jeg, men det er supervanskelig. Jeg får det ikke til, men har heller ikke så mye utstyr, så jeg gjør så godt jeg kan på min blogg.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 11. Hei! Fantastiske bilder! Men det nye bildet øverst på bloggen, med deg i singlet, vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Det var litt uvant. Men uansett – kjempefin blogg, og kjempefin blogger 🙂 Kos dere i bryllup, gleder meg til flere bilder!

 12. Elisabeth

  Heisann. Kor er skjørtet ditt ifrå? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er i fra Gina Tricot 🙂

 13. Trollstigen är otroligt vacker. Fina foton!

 14. Hej Caroline. Du tar kjempe fine bilder. Kunner du anbefale en fotokurs som du synes er bra? Takk på forhånd 🙂

 15. Hvor er den fine toppen fra?
  Veldig fine bilder i dette innlegget:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den er fra Spell 🙂

 16. Må man kjøre opp den veien for å komme til utsiktspunktet(?) dere står ved? Har lenge drømt om å kjøre den veien, men nå blir jeg nesten bilsyk bare av å se på bildet. På en annen side har jeg lyst til å ha det i storformat på veggen! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan kjøre en annen vei enn denne 🙂 Det er helt nydelig å stå der!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *