team bride: the party, the surprise, the dinner

– sponset: leilighet frogner house apartments + ballonger festligeting – 

Hei fra Ålesund! Ja, nå er vi plutselig her – hei hvor det går! Mer om det senere, nå har jeg lyst til å vise dere de siste bildene fra lørdagens fantastiske utdrikningslag, jeg kommer ikke over hvor utrolig gøy det var! Ikke minst hvor fint det var å få møte alle venninnene til Elise også, som jeg ikke har truffet før. Hun har så mange fine mennesker i livet sitt og det fortjener hun virkelig  23 jenter i et utdrikningslag – det er søren ikke dårlig 🙂 Jeg la meg med verdens største smil om munnen denne natten fordi alt faktisk gikk etter planen, og nå er jeg bare så glad for at vi har minnene og bildene ♥ 

/ sponset / Etter sanginnspilling og musikkvideoinnspilling, tok vi turen videre med minibussen til en utrolig fin leilighet på Frogner. Denne fikk jeg låne av Frogner House og den var helt perfekt! Jeg tenkte egentlig at jeg kunne bo her med Lars-Kristian, Nelia og Naia til dagen etter, for det hadde den virkelig vært midt i blinken til med digert kjøkken og tre store soverom, men jeg endte med å booke oss inn på et hotell i stedet, slik at vi kunne ha muligheten til å pynte skikkelig opp her, ommøblere litt og eventuelt dra tilbake etter at kveldens middag var over. 

Jeg allierte meg med to andre utdrikningslagsdeltagere kvelden før og pyntet leilighetene til fest! Vi måtte flytte litt bord og stoler og diverse for å få plass til 23 rumper inni denne stuen pluss overraskelsen som skulle komme litt utover kvelden, og det gikk helt fint! Ble det ikke bra? Jeg hadde kjøpt inn banner og papptallerker, servietter, photoprops og team bride-tatoveringer som jeg la utover bordene, i tillegg til et morsomt ark som alle kunne fylle ut om de ville – type opplysninger om hvordan vi tror Elise vil bli som kone. Her skulle vi spise lunsj og jeg likte tanken på at vi kunne fikse oss sammen alle sammen, derfor var det viktig for meg å skaffe en leilighet som var stor nok og som jeg kunne lagre mat og drikke i over natten. Til lunsj hadde jeg kjøpt inn litt forskjellig småmat som nystekte rundstykker, ost, kjeks og syltetøy, crispy løkringer og mozzarellasticks, en frisk salat, forskjellig type spekemat samt sauser som aioli og chilibearnaise. Det var helt topp og akkurat passe etter en så stor frokost og før en 3-retters middag. 

Og så var det duket for overraskelsen! Elise og jeg spilte jo teater sammen i mange år, fra 1. klasse på barneskolen til 3. klasse på videregående, så vi har utrolig mange gode minner fra denne tiden sammen. Disse minnene inkludere blant annet Stian Joneid og Jonas Groth som også var med på teateret og som vi hadde megacrush på til tross for at de var 9-10 år eldre enn oss 😉 De hadde alltid hovedrollene, ekstremt mye sjarm og latterlig god vokal og vi hadde så mye gøy sammen. Begge holder fortsatt på med musikk den dagen i dag, og derfor hadde jeg så lyst til at de skulle være en del av utdriknigslaget til Elise. Jonas var dessverre på ferie, men Stian kunne spille! Han hadde tidenes fineste og vakreste minikonsert for Elise og oss i denne leiligheten, han gjorde kvelden helt magisk! Det var låt på låt med sanger som Elise elsket, stemningen var på topp! Så masse følelser, til og med tårer og latter. Det var bare utrolig fint ♥ 

Da minikonserten gikk mot slutten, ringte det på døren og der stod Dajana klar for å legge makeup på bruden. Elise elsker makeup og jeg ville at hun skulle føle seg ekstra fin denne kvelden, og ekstra fin ble hun også! Helt fantastisk vakker! Min fine venninne ♥ 

Etter dette skiftet vi på oss finstasen og tok minibussen til SüdØst Asian Crossover. Jeg vet at en av Elise sine favorittrestauranter er Hakkasan, og på SüdØst får du litt av de samme vibbene, så hit måtte vi bare. Jeg hadde booket deres chambre separee med plass til oss alle, bestilt 3-retter med vinmeny og vi startet med noen helt fantastiske drinker. Det var så bra! Jeg har jo vært her så mange ganger at jeg helt har mistet tellingen, men denne restauranten er fantastisk på alle måter – stemning, mat og drikke. 

Her ble vi sittende resten av kvelden! Det var bare så hyggelig – løs stemning og masse fine samtaler! Rett og slett en utrolig bra kveld med enda bedre folk – og selvsagt: verdens vakreste bride to be Jeg er så takknemlig for at jeg får være din forlover, Elise! 

37 kommentarer

 1. hvor ser det bare hyggeligt ud fine billeder:0)…. hvor er din røde læbestift fra Caroline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra the balm, tror den heter vixen 🙂

 2. dress brand in the last picture?:)

 3. Syntes dette med sponsing rundt dette blir veldig rart. Handler alt om business for deg? 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forstår ikke hva dette har med business å gjøre? At jeg fikk noe sponset førte til lavere utgifter fordelt på alle og en enda bedre fest for Elise 🙂 Jeg tjener jo ingenting på dette, sponsing er ikke det samme som annonse.

 4. Hei! Så flott fest! Hvor er den fine beige blondekjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂 Og tusen takk, Elise!

 5. For en fantastisk flott utdrikningslag du stelte i stand. Alt du gjør blir så gjennomført og bra. I tillegg har du gode kontakter som er en ekstra pluss. Du imponerer meg stadig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine! Ja, det er et stort pluss og det ble jo ekstra flott når jeg kunne legge litt mer i det pga. gode kontakter 🙂

 6. Hva kostet alt dette per venninne??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ettersom Elise leser bloggen min, så ser jeg ikke noe poeng i å fortelle noe om det 🙂 Jeg jobbet i hvert fall for å få prisen ned på et fornuftig nivå 🙂

 7. Helt fantastisk flott planlagt utdrikkingslag lag, sikker på at alle sitter igjen med gode og morsomme minner fra den kvelden 🙂 Bare til å ta av seg hatten for deg, du er alltid så god på å gjennomføre med stil :-)))) Ha en fiiin dag 🙂 PS. Og for å ikke glemme alle flotte bildene fra fotografen, dere ruler… alltid :-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å lese, Anita! 🙂

 8. Delte dere ikke på utgiftene? Altså du og de andre jentene? Høres ut som det er du som har betalt alt Det må jo vere svindyrt, litt av en dag du stelte i stand!

  Lurer også på om du skal vise frem klesskapet deres snart? Jeg er såå spent på det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi delte på alle utgiftene 🙂 Skapet kommer i slutten av august 🙂

 9. Hei! Utrdikningslaget ser helt perfekt ut. Jeg har vært forlover selv i sommer, så jeg vet hvor mye jobb det er å arrangere en slik dag.

  Så til noe jeg er nysgjerrig på. Når du har events som du har tenkt til å blogge om, er det sånn at du avklarer på forhånd hvem som synes det er greit å bli tatt bilde av osv? Tenker nå både på dette utdrikningslaget, barnebursdager, dåp og lignende. Gjør du sånn at folk krysser av på invitasjonen feks? Kan tenke meg det er litt å holde styr på!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg spurte alle på forkant og ba dem gi beskjed om de ikke ønsket å være med på bilder 🙂

 10. Du må jo være den perfekte forlover, som legger så mye historie inn i dagen. Love it! Hvor er den fine trekant BHn din fra Caroline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 🙂 Kanskje jeg får flere oppdrag? 😀

   Den er fra HM 🙂

 11. Ser ut som en kjempefin dag❤
  Jeg har bare et spørsmål til deg, jeg skal starte med lavkarbo, men aner ikke hvor og hvordan jeg skal begynne. Har du noen tips til bøker el.l som kan hjelpe? Har blitt anbefalt lavkarbo, og vet jo at du har erfaring. Takk på forhånd 🙂

 12. Så heldig Elise er som har en venninne som deg! Utrolig forseggjort- dette har du nok lagt mye tid i. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tror og håper at hun virkelig koste seg 😀

 13. Det så veldig gøy ut! (og neste gang får du ta henne med på Hakkasan 🙂

 14. Du er virkelig helt rå på å planlegge events! Alt virker så gjennomført og bildene er helt nydelige. Spennende og inspirerende å lese. Du er helt klart den mest profesjonelle og flinkeste bloggeren i Norge i mine øyne 🙂 Lest absolutt alle innleggene dine siden du startet 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Så hyggelig å høre! 😀

 15. Åå vakre Caroline, du er jo helt rå på å stelle i stand, heldige Elise som har deg som forlover altså ❤️
  Hvilke sanger var det Stian spilte under «konserten» som du la ut på snapchat hvor alle var med å sang?

  Husker den sangen sååå godt fra jeg var yngre så hadde vært supert med svar!<e

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så god du er, Janne! Tusen takk 🙂 Jeg husker ikke hele spillelisten dessverre! Kan du gjengi noe av teksten? Jeg hadde satt opp noen ønskelåter, og resten var opp til Stian 🙂

   Klem!

 16. Andrine

  Hei.
  Hvor har du fått tak i pynt osv? Var veldig kult!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har handlet på nett, både etsy.com og nyttig.no og excellentevent.no 🙂

 17. Barnehagelæreren

  Fanastisk flott utdrikkngingslag du har virkellig lag en knallfin dga, gjetter at bruden var strålende fornøyd. Var med og lagde utdrikkninglag for ei nær vennine i våres. Det var så gøy det beste var å overasske henne hjemme på morgenen for hun visste ingenting. Vi hadde som dere valgt ting vi visste bruden ville sette oris på hun storkoste seg. Det var nesten en like fin dag som selve bryllupet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig at du synes det 🙂

 18. Så koselig <3 Og utrolig fint gjennomført.

 19. Så nydelig fin du er ….og så flink….alltid <3Men kan jeg spørre om den bronse-farga øyenskyggen….den er et syn <3 Hvilke merket/hva heter den ? Takk Caroline for at du er en stor inspirasjon for så mange <3

 20. Dæven døtte, for et arrangement! Ser ut som den kommende bruden koste seg. Vi ser jo alle hvor god du er til å planlegge events. Kunne du lagd et litt generelt innlegg om hvordan du går fram i en slik prosess, nyttige tips og kanskje en tidsplan? Elsker innlegg der du tar oss med på planleggingsfasen av store happenings!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk!

   Ja, det kan jeg gjøre! Hadde det ikke vært for at dette skulle være hemmelig for Elise så hadde jeg delt det med dere 🙂

 21. Heisann. Det var mye inspirasjon å finne her. Husker du hvor du kjøpte de tatoveringene? Er det bilde av brudgommen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, bilde + navnet til brudgommen! De kommer fra etsy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *