bli med meg på treningssamling

– reklame – 

Folkens! Oslo Maraton nærmer seg! Det er snart bare 1 måned til startskuddet går i hovedstaden og jeg skal innrømme at nervene mine ligger utenpå kroppen for å si det sånn.. Jeg har vært så mye på reisefot denne sommeren at jeg ikke har fått løpt i nærheten av så mye som var planen min og jeg er livredd for å ikke klare å fullføre. Heldigvis har jeg lært meg å akseptere at ikke alt kan gå etter planen hele tiden, og har jeg sagt at jeg skal, så må jeg. Sånn er det bare. Dessuten får jeg ta det som en oppvarming til neste års deltagelse – jeg håper jo at jeg skal elske det og gjøre det om igjen! 😉 

I forbindelse med at løpet nærmer seg, vil jeg sammen med Camilla og Marna Invitere til TeamImsdal treningssamling! Dette blir i Oslo den 16.august og Imsdal inviterer til en tredelt treningssamling med fokus på løpsteknikk, løpsstyrke og mobilitet. Det er et begrenset antall plasser, så meld deg på HER asap! Oppmøte er Torshovdalen ved statuen klokken halv seks for registrering og selve treningssamlingen varer fra klokken seks til halv åtte. Vil du bli med? 🙂 Det håper jeg! 

Dere må huske å joine TeamImsdal også, der kan dere vinne premier som Garmin pulsklokker, Miiego øretelefoner, Imsdal trenings t-skjorter og masse annen snask! Det er superfin aktivitet på denne siden, folk som logger øktene sine, deler bilder og rett og slett er til inspirasjon for hverandre – super motivasjon for den som sliter med dørstokkmila en dag eller to 🙂 Registrer deg HER


Håper vi sees den 16. august! Bli med, da! 

15 kommentarer

 1. Camilla

  Ammer du fortsatt? Eller har du rullet inn puppen?;) Driver med nsttavvenning av min datter på 10 mnd nå, trøtt.no

 2. Kristine

  Jeg synes det er trist at du redigerer kinnet ditt «smoothere». Alle mennesker har struktur i ansiktet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Kristine!

   Kinnet mitt er bare ute av fokus, og dermed uskarpt. Det har ingenting med redigering å gjøre 🙂

   1. Ifølge Imageedited.com så er bildet redigert. Er det ikke bedre å bare si det som det er? Alle redigerer bilder, til og med profesjonelle fotografer.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nå sier vel imageedit at bildet ikke er redigert, men det er fordi det ikke er spesielt med metadata i en JPEG-fil. Men selvsagt er bildet etterbehandlet (redigert), det gjør vi med absolutt alle bilder som legges ut på bloggen 🙂 Men huden på kinnet er uskarpt fordi det er ute av fokus, ikke fordi det er «smoothet» ut.

   3. Frida. Svarer her siden det ikke gikk under. Men sier bare. herregud, er det virkelig mulig? Hva er feil med folk som må holde på sånn, Gå inn på Imageedited.com. Du må seriøst ha for mye fritid og trenger fokusere på noe annet enn å prøve ta Caroline eller henge på rampelys forumet .
    Du er jammen tåmodig Caroline som klarer svare saklig på denne type kommentarer. Slutter aldri å bli overrasket over hva andre klarer få seg til å gjøre ..

 3. Tjukkisen

  Hei Caroline! Bare lurte på; er det kun for de som er veltrente fra før? Ser i påmeldingsskjemaet at det ikke finnes t-skjorter større enn L? Er det sånn at dere ikke vil ha med oss tjukkiser?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Det jeg faktisk ikke, men selvsagt skal alle få mulighet til å kunne være med! Jeg kan sjekke 🙂

  2. Lill: alt er mulig 🙂

 4. Hei!

  Koster det noe å være med?

  K

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 5. Kan du ikke begynne å ta bilder fra andre siden? Bildene dine er så kjedelige med samme motiv/vinkel hver dag!

 6. Iseline

  Du ligner så på Nicole Kidman på det øverste bildet, måtte bare si det, hi, hi

 7. susanne

  Föst: Flott header!! <3 Selv om favoritten fortsatt er der du satt i senga med massse bamser..

  Sku gjerne blitt med! Er en dröm! Men er syk,, og trenger lang tid på å komme iform ( Får springe etter deg i lyslöypa hihi 😉 kanskje en annen gang.. bor også i Sarpsborg, så veien er jo ikke så lang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *