kaptein sabeltanns suite: her bor vi

God morgen 🙂 Vi er nesten på vei inn i Dyreparken i dette sekund, har allerede vært med på piratfrokost, møtt Kaptein Sabeltann – undertegnede var HELT i ekstase da han dukket opp ombord, han er tross alt min barndomshelt! Haha 🙂 Så har vi har vært på skattejakt og spist rottesuppe – her går det unna 🙂 Vi har sjekket inn i Kaptein Sabeltanns suite for anledningen og blir her til i morgen sammen med familien Larsen, så nå er vi fire voksne og fem barn på tur – så koselig! Og se så fint det er her! Så gjennomført 🙂 


Her er det så fint å bo, med masse som skjer hele tiden og vekking med sjørøverne klokken åtte om morgenen. Håper å få med oss det i morgen, i dag måtte vi vekke begge jentene så vi rakk frokosten halv ni! Vi bodde her i Abra Havn i fjor også og det var like stas for oss som for Nelia 😉 Tenk at det allerede er 1 år siden hun ga smokken sin til Sabeltann! Den har jeg lovet at vi skal kikke etter i dag, hun vet godt at det er  han som passer på den 🙂 Ha en super dag, dere! 

9 kommentarer

 1. Var der tidligere i sommer m barna. Kjempegøy! Abra havn er helt supert.
  Spørsmål ang snap’en fra sabeltann båten. Når du filmer så ser jeg du får med mange andre gjester, både voksne og barn. Spør du alle de om det er greit at de blir lagt ut på snap?
  Til eksempel fant jeg et bilde på instagram av min stedatter fra en skoleavslutning, noen andre hadde lagt det ut og min stedatter kom med på bildet. Vi spurte om å få fjernet bildet, som selvfølgelig ble gjort.

 2. wow

 3. For en flott opplevelse:) kos dere masse:)

 4. Guri malla så heldige dere er som har anledning til å bo slik. Sikker på at det er kjempegøy for barna.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, virkelig! Vi bodde her med en annen familie, så vi var 9 stykk tilsammen. Litt trangt, men veldig verdt det 🙂

 5. Wow så fint og gjennomført! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet! Rommet i fjor var også fint, men denne var helt drøy :p

 6. Håper barna deres lykkes like godt som dere,som også innebærer en inntekt som gjør levesettet dems likt.Hvis ikke må fallhøyden bli veldig stor for dem!Det er VELDIG ekstravagant det livet dere lever med bare luksus.Når var sist dere bodde på et normalt hotellrom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Linn 🙂

   For det første så bor vi på både vanlige og flotte hotellrom. Det er ikke sånn at vi bare bor «ekstravagant». Leiligheten vi hadde i Lefkos var vel temmelig «vanlig», i hvert fall i norsk målestokk, med unntak av plasseringen (på stranden) og utsikten. I Oslo nå under utdrikningslaget bodde vi på vanlige standardrom og her i Sabeltannsuiten er vi 4 voksne og 5 barn! Det er temmelig trangt 😉

   For det andre så tror jeg at det fint går an å oppdra barn innenfor rammer av god råd og «ekstravaganse», og samtidig lære barna at det er forskjell på folk og at det ikke er gitt at man alltid har god råd! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *