team bride: frokost og veien videre

– inneholder spons: sixbondstreet + pretty flower box + oslo eventstudio –

Jeg har så mange fine bilder fra lørdagens utdrikningslag, og selv om mesteparten kommer til å gå til privat bruk, har jeg også mange jeg har lyst til å dele med dere! Jeg sov dårlig hele natten fordi jeg var så nervøs og spent på alt sammen, men da jeg endelig sovnet, ringte vekkerklokken! Hvor typisk? Derfor slo jeg den av sånn halvveis i søvne og sovnet videre i 45 minutter mer enn jeg hadde tid til. Jeg kom meg likevel avgårde i tide og var hos Baker Hansen på Majorstuen for å hente dagens frokost til 23 jenter, før jeg dro videre og møtte resten av jentene på avtalt sted. 

For dagen hadde jeg leid en minibuss og det anbefaler jeg virkelig dersom dere er like mange som oss. Den hadde plass til 20, så vi var avhengig av en ekstra bil i tillegg, men minibuss løste likevel en hel masse. Ekstra pluss for at den var vår hele dagen også, slik at vi kunne la ting være i den. Tommel opp! Vi reiste sammen for å vekke Elise i leiligheten deres på Fornebu og dagen før fikk jeg nøkkelen, slik at vi bare kunne låse oss inn. Det var SÅ gøy! Og altfor spennende. Herlighet, jeg skalv sånn i beina i en god time etterpå, var jo så spent! Elise lå fortsatt i sengen da vi kom, men fikk beskjed om å pakke med seg en fin kjole og det hun trengte for å fikse seg, og å ta på seg noe hun følte seg vel i. Den kommende bruden tok det på strak arm til tross for både nerver og masse glede, men et glass champagne roer jo nervene ganske kjapt 😉 Så hun var klar på 1-2-3 og vi var på veien igjen kort tid etterpå. Første stopp: frokost i Frognerparken med temaet Something Blue! 

Dette hadde jeg aldri klart å få til uten hjelp fra Nina og Marte – to fantastiske jenter jeg har blitt kjent med det siste året. Nina har vært mine øyne og funnet denne magiske spotten til meg ettersom jeg ikke har hatt muligheten til å kikke selv, og Marte har bidratt med pledd og tepper som jeg fikk låne fra sixbondstreet. Hun ordnet med blått servise og smågavene, og dekket på for meg mens vi var avgårde for å vekke bruden, og jeg er bare så takknemlig for den hjelpen! Lars-Kristian sørget for at frokosten kom seg på plass etter at han hadde sluppet av meg på Fornebu og uten deres hjelp hadde jeg ikke fått det til – det går jo ikke an å være to steder på en gang. Det ble akkurat på en prikk slik jeg hadde sett for meg! Og så været, da! Det regnet faktisk noen dråper akkurat i det vi satt oss ned, men heldigvis ga det seg og vi endte opp med å bruke papptallerkene til vifte etter hvert i stedet, fordi det ble så varmt 😉 

Jeg hadde satt av i overkant av to timer til frokosten, og hadde ingen andre planer enn at vi skulle bli bedre kjent alle sammen, spise, kose oss og ha en quiz for Elise. På forhånd hadde jeg sendt Øyvind noen spørsmål som han hadde besvart på en video, så denne spilte vi av mens vi satt her. Elise skulle svare og etterpå spilte vi av Øyvind sine svar for å se hvor like eller ulike svar de hadde – veldig morsomt 😉 


/ sponset / Etter frokosten dro vi avgårde til Oslo Eventstudio, hvor Elise fikk spille inn en låt (not fair med Lilly Allen) og etterpå laget vi musikkvideo alle sammen. Det var så utrolig gøy og hele opplegget var veldig bra. Kostymer og parykker og det meste av effekter var tilgjengelig, Elise var HOT foran kamera og jeg gleder meg bare til å se resultatet! Jeg vet jo så godt at Elise + musikk + teater er en perfekt kombinasjon, men at det skulle bli SÅ bra hadde jeg faktisk ikke sett for meg. Stemmen, bevegelsene – alle var så imponert og det var så herlig å se at den fineste jenta i verden slapp seg sånn løs og koste seg sånn. Skulle så gjerne ha opplevd dette om igjen! 

På utsiden møtte vi faktisk to andre utdrikningslag som skulle inn dit. De har alt fra musikkvideo til improteater eller bare noe helt annet som bryting i digre sumodrakter – haha! Hadde utrolig lyst til å gjøre akkurat det sistnevnte, men tiden strakk ikke til dessverre. Uansett er det verdt å sjekke ut Oslo Eventstudio om du skal arrangere utdrikningslag 🙂


Forteller mer senere, nå skal vi avgårde til Kristiansand 🙂 

22 kommentarer

 1. Så moro!! Og herlig bilde av dere det siste der, ser at dere er tvers igjennom glade og lykkelige!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Bell! Det var / er vi også <3

 2. Caroline

  Dette ser ut som et _fantastisk_ utdrikningslag! Så utrolig heldig bruden er som har en venn som deg 🙂 Ser at en viss gjeng på et visst nettsted *kremt KG* ikke liker dette i det hele tatt, sikkert fordi de ikke har mulighet til å få det så flott 🙂

  Gleder meg til å høre/lese/se mer 🙂 Kos dere i dyreparken! KLEM

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var kjempegøy og jeg håper alle koste seg! Det virket i hvert fall sånn 😀

 3. Så flink du er til å ordne for venninna di. Det så veldig koslig ut og ikke minst gøy. Dessuten så er det et flott minne for alle.
  Jeg er også forlover for min venninne som skal gifte seg, og føler det er veldig vanskelig å tilfredsstille alle forventinger.
  Hvordan løste du dette med å betale for kostnadene? Det er jo alltid noen som syns det er for dyrt. Dessuten så har man alle forskjellige utgangspunkt økonomisk. Noen er kanskje studenter, alenemødre, single, nyutdanna med lav lønn, eller godt etablerte med høy inntekt. Jeg ønsket å tilfredsstille alle, men ønsker ikke å sitte igjen med hele regningen alene. Har du noen tips?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forhørte meg først litt rundt, hva som er «vanlig» å betale for å være med i et utdrikningslag. Jeg fant fort ut at det var den samme summen som gikk igjen, til og med i mitt utdrikningslag for 7 år siden 🙂 Jeg skulle i utganspunktet delta i et nå i sommer, men kunne ikke pga. amming, og der var også summen ca. samme, også i det Lars-Kristian var med på. Jeg ville derfor forsøke å holde summen til dette og jobbet ut fra det – jeg sørget for at absolutt alt var dekket slik at ingen trengte å tenke på noe selv den dagen – alt av skyss, mat, drikke, snacks, underholdning og aktiviteter skulle være inkludert 🙂 Men her kan jo det variere, Lars-Kristian måtte for eks. sørge for egen drikke til tross for at summen var rundt det jeg har hørt de fleste betaler. Så derfor ønsket jeg å få til mest mulig for x-antall kroner og dro i en del tråder for å få det til, handlet i Sverige, var tidlig ute med å bestille ting og så videre. Du ønsker jo heller ikke å ekskludere noen, så det lønner seg selvfølgelig å lande på en pris som ikke er helt drøy. Jeg satte opp hele programmet og fortalte ikke om det før alt var spikret, da ga jeg også beskjed om pris per person, og tenkte at dersom noen hadde hatt innvendinger, så hadde jeg endret på det ene eller det andre for å få det til – en vil jo ha med alle 🙂 Det kan jo lønne seg å gi beskjed om for eks. dato tidlig og at det skal skje et utdrikningslag til de som skal være med, slik at de som kanskje ikke har så god råd kan legge av penger 🙂

   Masse lykke til! Det er litt av en kabal og et prosjekt å planlegge, men så innmari gøy også 🙂

   Klem!

   1. Men klarte du å holde et «normalt» budsjett uten å regne spons? Eller er det slik at fordi du fikk en del sponset så kunne du gjøre det uten at det ble for dyrt? Bare spør fordi det virker som du har fått veldig mye for pengene hvis du ikke har regnet inn det du har fått sponset 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Litt vanskelig å gi en eksakt pris fordi en del av det var jo vennetjenester som ikke kan betales for 🙂 Sixbondstreet lånte jo f.eks bare bort puter og tepper i parken, men hjalp til med selve pyntingen og serveringen (og det var jo det aller viktigste og kan ikke prissettes). Puter og tepper kan man jo få tak i til en relativt billig penge om man forsøker, og i «verste fall» holder det med pledd 🙂

    Men hvis du ser bort i fra det så hadde det kanskje blitt 50% dyrere uten sponsing, og da tror jeg det fort hadde blitt veldig mye for noen :/

 4. Herlighet så flott dag dere hadde, så fint du hadde gjort i stand i Frognerparken til alle 🙂 Hun er heldig som har deg til forlover 🙂 Skjønner godt at du var nervøs i forkant med tanke på alt som skal klaffe! Og ikke minst været når det var så uberegnelig i helgen, men der hadde dere værgudene på deres side, puh.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille! Det var en så fin dag og det var så rørende å se gleden til Elise og gleden til alle som var med 🙂 En superfin gjeng med jenter!

 5. Nina Borg

  Utrolig flink du er Jeg bare lurer på hvor du bestiller/kjøper ballongene henn?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 De kjøpte jeg på http://www.nyttig.no 🙂

 6. Så fin ordning,flinka..Elise er heldig som har deg som veninne:)

 7. Madelen

  Det er godt å se Caroline uten kjendismasken på, og jeg er sikker på at du er en super venninne! Dette er jo drømmeutdrikningslaget!

 8. Benedicte

  Virket som et flott utdrikningslag og Elise er helt sikkert kjempefornøyd 🙂

 9. Hei Caroline!
  Så utrolig flott du hadde gjort det! Jeg er selv forlover og tenker også å lage en video der jeg stiller spørsmål til brudgommen. Hva slags spørsmål hadde du til den videoen?

 10. Hvor er den nydelige kjolen fra??:O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Spell 🙂 Det er en skjorte og et skjørt 🙂

 11. Camilla

  Hei. Caroline. Hvor er kjolen din fra? Den va nydelig!!!!

  Klem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det er en bluse og et skjørt fra Spell 🙂

   Klem!

 12. Hei Caroline

  Hvor er de fine brune skoene dine fra?

  Hilsen Mari

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bianco 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *