swiss clinic face dry mask

– reklame – 

Jeg skal innrømme at egenpleie ikke er det begrepet jeg bruker mest for tiden, etter at jeg ble tobarnsmamma og i tillegg satt i gang med prosjekt nytt hus, er det liksom her mesteparten av tiden min forsvinner når jeg ikke jobber eller setter av en time til trening. Å lakke tånegler, ta massasje, ansiktsmasker eller en peeling var noe jeg gjerne gjorde før, men nå har det nesten blitt fremmedord for meg, rett og slett fordi jeg føler at jeg ikke har tid. Nå har derimot Swiss Clinic lansert et helt nytt produkt som gjør egenpleie litt enklere: Swiss Clinic Dry Mask! Denne trenger du kun 15 minutter for å bruke! 


Swiss Clinic er først i Skandinavia med denne type ansiktsmaske og jeg synes det er helt genialt at du slipper å bruke vann. Masken kan du bruke inntil 3 ganger og når du tar den av deg, skal du verken tørke deg eller skylle bort noe. Du kan bruke masken som en behandling en gang innimellom for instant glow eller du kan teste en hel behandling som går over 9 dager. Les mer HER. En og en behandling kan du bestille HER – det er dette jeg foretrekker, ettersom jeg da kan ta den akkurat når det passer meg og når jeg har tid, men det anbefales å ta den mer aktivt (da over 9 dager) for best mulig resultat. 


Jeg tar gjerne på meg masken etter at jeg har renset huden for kvelden, da har jentene lagt seg og jeg slipper å gi dem mareritt – haha 🙂  Du kan også bruke masken før du legger makeup, da fungerer den som en primer og gir et superfint utgangspunkt til sminken med masse naturlig glød 🙂 

Swiss Clinic har forresten relansert logoen sin nå nylig, og denne masken kommer i helt ny emballasje – så fresht! 

23 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  Sounds like this is also a mask for me as I prefer non time-consuming products!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Pernille

  Hei! Jeg minnes at du hadde et par jeans med malingsflekker på. Kan det stemme? 🙂 Dersom jeg husker rett, hvilken blogpost og hvilket merke var det? 🙂

 3. Marthe:)

  Hei. Du var utrolig flott på håret her. Kan du forklare hvordan du styler det? Klem og god sommer til deg og dine:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marthe! Her er det bare fønet tørt med ingen produkter 😛

   Klem og god sommer videre 🙂

 4. Hva inneholder den? Hva er virkestoffene som gjør at den fungerer? Hva mener du med at den fungerer som primer? Beklager alle spørsmålene, jeg ble bare ikke helt klok på dette innlegget…

 5. Selvfølgelig har du tid til en ansiktsmaske nå og da, å si noe annet er jo bare for å bygge opp dramatikk i historien for å reklamere for dette produktet. Dessuten har da andre produsenter hatt sheets masks lenge, spesielt K-beauty.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg faktisk ikke tid til, Irene. Swiss Clinic er først i Skandinavia 🙂

   1. Først i Scandinavia? Tror faktisk Garnier var ute først. Har brukt de lenge. Dessuten så finnes det masker som bare tar 10 min. At du ikke har tid…. du som er blogger.. bare tull. Selv jeg med to jobber og fire småbarn har tid til ansiktsmasker… flere i uken… Det handler bare om prioriteringer..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kan godt hende, men i mine notater og skriv fra Swiss, så står det altså det jeg har skrevet 🙂 Om jeg er blogger eller ikke handler vel ikke om hvorvidt jeg har tid? Du kan ikke gå ut fra at du vet hva jeg har tid til, når jeg sier at jeg faktisk ikke har tid.

  2. Tenkte akkurat på det samme. Bare tull at du ikke har tid.

   1. Caroline Berg Eriksen

    For å omformulere meg selv, jeg prioriterer annerledes! Barn, jobb, sosialisering med venner og familie kommer først, derfor har jeg ikke tid 🙂

   2. Bloggfrua:rettelse du er gift, to barn og hjemmeværende. Står på bloggen din og du skriver på bloggen om andre bloggere som er uærlige.

   3. Hva med når du styler håret før photoshoot, bruker en halv arbeidsdag på å fikse håret i Oslo, fikser negler, lager mat? Det blir nesten latterlig å påstå at dette er mer effektiv tidsbruk enn vanlig ansiktsmaske. Hva kan du gjøre med denne på som du ikke kan gjøre med en annen ansiktsmaske på?

 6. Kristina

  Har du noe rabattkode ? 🙂 håper du får en strålende dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/ Takk det samme, Kristina 🙂

 7. Susanne

  Hvor er det bordet med marmor og gullkant fra? Utrolig fint!! Det ønsker jeg meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ellos, superfin 🙂

 8. heei 🙂
  hvor er den trillebenken fra? veldig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ellos 🙂

 9. Hei!
  Jeg lurer på hvor morgekåpen og det lekre trallebordet er fra? 🙂
  Ønsker deg en fantastisk dag videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Morgenkåpen er fra Missoni, trallebordet fra Ellos 🙂

 10. Hvorfor svarer du ikke på kommentaren min? 🙁

 11. Catherine

  Vær forsiktig med hvordan vei du holder hånden med det v-tegnet 😉 Betyr noe helt annet enn du ønsker når du holder hånden den veien der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *