future mrs. thue stenstad

– sponset ballonger: festligeting –

Endelig er dagen her! Kanskje noen av dere har merket at jeg har vært litt fjern på sosiale medier i det siste, jeg har nemlig holdt meg litt borte fordi jeg har vært så redd for å forsnakke meg og samtidig har jeg stort sett hver kveld, holdt på med de siste forberedelsene foran dagen i dag: ELISE DRIKKES UT! Vi er i hennes leilighet nå, har nettopp vekket henne og nå starter programmet for dagen!


Jeg håper at jeg har klart å sette sammen en dag helt i Elises ånd og at min jobb som forlover hittil viser seg å ha vært vellykket. Jeg startet planleggingen allerede i januar / februar, så mitt absolutt beste tips til andre forlovere er å være tidlig ute! Jeg er så spent at dere aner ikke! Følg gjerne med på snapchat eller instastory i dag 🙂 Hurra! Stor klem! 

21 kommentarer

 1. Dette m sponsede effekter til utdrikningslaget må du gjerne forklare. Hvordan har du gått frem? Dette er jo noe som sikkert har vært hemmelig i planleggingen, så «festlige ting», blomsterbutikk o.a. har jo ikke visst at du skulle arrangere denne festen? Og har da heller ikke hatt mulighet til å tilby deg effekter.
  Har du spurt «festlige ting» om samarbeid/spons siden ballongene er custom-made? Regner ikke med de tilfeldigvis trykket korrekte navn på ballongene sånn helt tilfeldig?

  1. Om hun har en avtale med festligeting som gjør at hun kan bestille de tingene hun ønsker, og blir dermed sponset dersom hun lager et innlegg på bloggen sin.
   Evt. så har hun sendt en forespørsel om effekter til nettopp denne anledningen. En bedrift vil jo ikke kontakte vedkommende som Caroline skal ha utdrinkningslag for?! De har óg noe som heter taushetplikt i så fall. PLUSS at det ikke er så veldig vanskelig å hemmeligholde noe til tross for at man bestiller effekter med navn på 😉 Hvordan hun sponses er jo ikke det viktige her, men at vi som lesere får tips og triks som vi også kan bruke, er ikke det supert da?

   1. Jeg skulle helst sett at bloggere slutter å tipse om heliumballonger, regner med det hadde blitt like gøy uten. Synes òg det er litt merkelig å få sponset ting til sin beste vennines utdrikningslag, men men, folk er forskjellig.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er helt topp å få sponset bla. ballonger, da blir prisen lavere for alle som betaler 🙂 Dette er et spleiselag og jeg synes det er kjempehyggelig at jeg som forlover kan trekke i noen tråder og bruke de mulighetene jeg har for å få ting rimeligere. Det var så mye jeg hadde lyst til å gjøre og uten hjelp og noe sponsing fra mine samarbeidspartnere, så hadde hele oppleget totalt sett blitt altfor dyrt. Jeg har gjort alt dette for Elise slik at dagen skulle bli helt perfekt, og jeg har brukt så mye tid og planlegging på alt sammen. Jeg er bare så glad for at alt ble som det ble, det var helt supert og bruden var så utrolig glad! Det var virkelig en fryd å se, så rørende!

   3. Hvordan klarte «spons» å lese mitt innlegg og få publisert et svar når begge innleggene ble publisert nesten samtidig?
    Mitt innlegg ble skrevet for mange timer siden, men publisert ca 7 timer senere.
    Dette skjønte jeg ikke….

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hun leste vel kommentaren din med en gang den ble publisert og valgte å svare deg mens jeg holdt på å godkjenne kommentarer 🙂

  2. Heldig du, som har tid til å grave og spørre etter den minste ting. Jeg blir helt sjokkert over hva enkelte legger seg oppi…

   1. Takk for svar, skjønner det faktisk. Så da trekker jeg tilbake den kommentaren, beklager 🙂 Men jeg synes fortsatt at heliumbruken kunne vært kuttet ut. Hadde vært så bra om en så stor blogger som deg kunne opplyst folk om hvor dumt det er, i stedet for å oppfordre til å kjøpe det.

  3. Stine. Spiller det noen rolle for oss da ? Det er mange som arrangerer utdrikgnings lag , og de fleste er vel «hemmelig», men det er ikke sånn at det ikke går an å planlegge og bestille diverse. Det er jo kun den det holdes utriknings lag for det skal være hemmelig for , det er jo flere som deltar på utdriknings lag som sikkert er involvert i noen av planene . Så det er ikke noe hokus pokus dette. Om Caroline har henvendte seg til dem, de har tilbudt hun spons når hun har bestilt er uvesentlig. Caroline har brukdet dem før og vet de leverer det hun trenger og ønsker , da er det en selvfølge at hun bruker dem igjen.

 2. Cristina

  Hei! Jeg lurte på en ting?
  Jeg skal hoste utdrikingslag for en vennine av meg, hvor fikk dere tak i sånne tattovering som du vise på snapchat?

  Takk! 😀

  1. Inte så svårt att ta reda på, ett sök på t.ex. bride tattoo på google så hittar du flera nätbutiker som säljer såna tatueringar 🙂

 3. Åå så flink du er! 🙂 og for en nydelig kjole, hvor er den fra? Du kledde den veldig godt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk snille! Den er fra Zara 🙂

 4. Hvorfor skriver du ikke navnene med store forbokstaver i overskriften?:)

 5. «same penis forever». Haha, dritbra! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   I know 😀

 6. Hva skjedde med Skyheels? Kan du lage ett innlegg om den perioden?

 7. What was on in Snap Chat orange dress?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It was a skirt and a blouse from Spell 🙂

 8. kule ballonger, hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Festligeting.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *