girls night

Vi hadde en superfin kveld i går og klokken ni ble vi hentet av pappa. Privat sjåfør? Ja, takk 🙂 Vi overrasket Anette med middag på Høysand og på restauranten som heter Salt. Der var det helt nydelig! Både omgivelsene, maten og de som jobbet der. Det var litt for mye vind til at vi orket å sitte ute hele kvelden, men vi var en del ute i sola likevel, i hvert fall frem til den gikk ned. Det er så hyggelig å få til ting som dette med mamma og storesøster, jeg er så takknemlig for at vi har hverandre og drømmer om å gjøre det samme med Nelia og Naia i fremtiden ♥ 

Fineste bursdagsbarnet! 


Jeg suger til meg så mye sommer jeg bare klarer for tiden og ber om at været må holde seg sånn litt til, spesielt når vi skal til dyreparken med barna og en familie til 😉  I dag blir koffertene pakket til 10 dager borte, vi skal litt forskjellig, både Oslo, Skien, Kristiansand og deretter Ålesund. Puh! Dette er vel de siste eventyrene vi skal på i sommer, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å lande litt og ikke minst planlegge 1-årsdagen til Naia når vi er tilbake. Den nærmer seg med stormskritt! 

34 kommentarer

 1. Hei Caroline! Du har så innmari hvite og fine tenner! Hvordan er det du bleker de? Vet du har snakket noe om noe strips før, men jeg har prøvd mye av hjemmebleking, men finner ikke noe som jeg føler virker 🙁 Bleker du tennene hos tannlegen?
  Hilsen Mari

 2. Jeanette

  Tenk at Naia snart blir 1 år! Tiden har jo bare flydd forbi! Går å venter på å bli tante for andre gang nå,kjempespennende! Det kan skje når som helst nå,min søster er snart i ferd med å sprekke nå tror jeg 😉

 3. Nina E.

  Hvor har moren din kjøpt tunikaen? LEKKER!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den fikk hun av oss i bursdagsgave 😀 Den er fra Spell!

 4. Kjempeflott portrettbilde av Anette!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 5. Husker du hvor du har kjøpt kjolen? Veldig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Min kjole er fra h&m 🙂 Den er noen år gammel :/

 6. Hvor køber din søster sine kjoler henne? De er så flotte og farverige og jeg bliver nødt til at have dem! 😀 Synes din søster er så smuk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun kjøper en del kjoler fra Spell 🙂

 7. Søstra di er smellvakker!!! Elsker den avslappa og naturlige looken hun har!

 8. Så identisk lik du er din mor. Ser ut som twins dere to

 9. Flott familie. Anette er så vakker og stilen hennes er sprudlende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Emilie! 🙂

 10. Nydelig jente gjeng 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀 <3

 11. Kristine

  Søsteren din er så naturlig vakker <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er hun <3

 12. Nå er vi i ditt Hellas-rike, Karpathos. Vi skal prøve å finne fram til hva vi bør oppleve. Er mye har jeg skjønt! Bruker en venn so fjernguide fra Oslo

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig! Kos dere masse! Dere må dra til katolakos Vakreste lille stranden

 13. Madelen

  Første gang jeg har sett søsteren din ligner på deg 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er absolutt søskenlike 🙂 Like, men likevel så forskjellige 🙂

 14. Fin søster, fin mamma og fin Caroline.
  Med andre ord, pappen din har tre fine jenter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Trude! <3 🙂

 15. Åh, vad mysigt med tjejkväll! Och dina bilder – du är så duktig!
  Kram <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille! Klem til deg 🙂

 16. It is so important to spend some quality time with friends 🙂
  Miki x

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 17. Synes nelia ligner litt på din mor

 18. Så koselig 🙂 Var i konfirmasjonsselskap på Salt i vår. Og milde himmel for en god mat, koselig sted og hele pakka. Seriøst første gangen jeg har godt på en smell under middagen i en konfirmasjon, haha 🙂

 19. Herlighet, søsteren din stråler! Så naturlig vakker Fortsatt god sommer!

 20. Jeg har et spørsmål som kanskje er litt for personlig- men jeg prøver like vel.

  Jeg har inntrykk av at søsteren din er ei veldig «grønn» dame. Det er min søster også, hun er for eksempel veldig bevisst på forbruket sitt, er vegetarianer, opptatt av dyrevelferd osv. Vi diskuterer rundt disse tingene ofte, og jeg har etter hvert blitt ganske påvirket av henne, og gjort endringer i mine egne vaner. Diskuterer du ofte disse tingene med din søster? Dere virker å være veldig forskjellige når det kommer til forbruk, matvaner o.l.
  Lar du deg påvirke eller inspirere av henne?

  Dette er ikke ment som å være kritisk til deg og LK, jeg er mest lik deg og LK selv. Jeg er nysgjerrig siden jeg ser paralleller mellom livsstilen til deg og din søster, og meg og min søster.

 21. Hei, hva slags suppe er det du har bestilt på det siste bildet? Det så helt nydelig ut! Vil gjerne prøve å lage selv, men aner ikke hva jeg skal søke etter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Salts berømte fiskesuppe 😉

 22. Søstera di er så vakker !:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *