office hours

Jeg startet dagen med en løpetur i dag – maraton nærmer seg og jeg er fortsatt like stresset, har altfor mye på planen de kommende ukene og kan ikke skjønne hvordan jeg skal få tid til så mye løping som jeg ønsker. Men jeg skal nok få skvist det inn, jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste. Uansett! Etter løpeturen ble jeg sittende her i noen timer, for i kveld skal jeg ut og spise med Anette og mamma 🙂 Vi har hatt lyst til å få til en jentekveld så lenge nå og Anette sin bursdag for snart en uke siden var en perfekt anledning! Vi måtte bare rydde kalenderen og få det til! 


Jeg forsøkte meg på en ny hårsveis i går og ble så fornøyd at jeg garantert kommer til å gjøre dette flere ganger. Så ryddig, enkelt og samtidig så fint! Håper dere har en fin kveld Det vet jeg at jeg har! Vi sees i morgen 🙂 

25 kommentarer

 1. Monica M. B

  Hei!

  Hvor er toppen fra? :o) Ikke skriv at den er fra i fjor. He he. ;o) ;oP

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m, fra i år 😉

   1. Charlotte

    Det svart og hvitrutede skjørtet du hadde med svart t skjorte til, hvor er det fra?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Gina Tricot 🙂

 2. Hei:)
  Hvor er globusen fra? Veldig tøff! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Slettvoll 🙂

   Klem!

 3. Kjempefint! Kan du legge ut video eller forklare hvordan du lager den? Har selv klippet meg kort og synes det er så vanskelig å style det.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan lage et steg for steg-innlegg 😀

 4. Herlig hårsveis:)
  Fransk flette/ fiskebeinsflette er også min favoritt når det handler om å få håret unna. Litt stram variant på trening og en litt løsere ellers.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempefint! 🙂

 5. Beautiful Caroline! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie! 🙂

 6. Hva er det lyse feltet på haken din? Har sett det ofte på bilder i det siste. Vitiligo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vitiligo? Du bare antar at jeg har en hudsykdom? Jeg har ikke noe hvitt felt i ansiktet, jeg har highlighter på haken og noen ganger bruker vi blitz. Mulig det er det du mener? Jeg kan i hvert fall ikke se noe hvitt felt på noen av bildene og jeg har heller ikke noe hvitt felt verken med eller uten sminke. Jeg har tidligere snakket om pigmenteringen i forbindelse med graviditet, men dette er på et felt i pannen.

   1. Jeg «bare antar» ingenting. Og sier heller ikke at du har et hvitt felt i ansiktet. Men ser tydelig et lysere felt på haken din på flere bilder den siste tiden, og tenkte på Vitiligo, derfor spurte jeg. Men nå avkrefter du dette, og forklarer hvorfor det kan se sånn ut.

   2. Hei Caroline.
    Hvis du zoomer bilde så ser man et hvitt felt på haken din.
    Har lagt merke til det på andre bilder også. Ser ikke ut som noe hudsykdom. Ser ut som sminke 🙂

   3. Men du har jo ett hvitt felt på haken din. Ser det veldig godt på det ene bildet fra bryllupet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det er nok bare highlighter og gjenskinn fra lys 🙂

 7. Inger Lise

  Leit at du stresser med maratonen. Prøv å senke skuldrene, du har god grunntrening, og sannsynligvis langt bedre utgangspunkt enn mange andre som stiller til start.

  Men, om jeg får komme med et tips vil jeg anbefale å droppe intervall, crossfit og styrkeøkter en periode nå, og heller fokusere på lange, rolige løpeøkter. Lykke til! Vi heier på deg!

 8. Sissel O.A.

  Kjempe fin med fletten<3

 9. Hei!
  Hvor er kaffekoppen med lokk fra? 🙂

 10. Syntes det er så kult at du skal løpe maraton!!! Respekt altså!
  Og utrolig søt topp forresten 🙂

 11. Herlighet…du blir bare nydeligere og nydeligere Caroline!

  Stor klem fra fast følger!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god, Laila <3 Stor klem tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *