bilder fra helgens nydelige bryllup

Så kom kvelden og endelig er bildene fra helgens fantastiske bryllup klare! Vi hadde to så fine dager og det toppet seg selvfølgelig på lørdagen med en helt nydelig brud (i en utrolig vakker kjole), masse kjærlighet og nydelige ord til disse to  Som jeg har nevnt før så har jeg blitt, om mulig, enda mer sentimental etter at jeg ble mamma, og denne gangen startet det allerede da vi gikk inn i kirken – hallo frie tårekanaler! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det, og er nesten bekymret for hvordan det skal gå ved neste bryllup. Da skal Elise gå ned kirkegulvet, det kommer til å bli altfor vakkert  Det er noe med bryllup som virkelig rører meg, jeg er vel en håpløs romantiker eller så er det bare noe med stemningen, alle følelsene, forventingene, menneskene. Ekte følelser. Lilly Marie og Fredrik hadde også valgt helt nydelige sanger i kirken, blant annet var det en som sang All of me på norsk. Altfor fint! 


Etter vielsen dro vi til den samme mottagelsen som dagen før, foreldrenes gård på Sommerfryd i Skien. Der var det kjempefint ordnet med telt i hagen, hvite duker på runde bord og lysekroner fra draperte tak. Nydelig mat og vakre ord. Fantastisk stemning! Det var laget til bar rett på utsiden og der dukket det opp en bartender etter hvert 🙂 Utover kvelden ble bordene satt litt lenger bak i lokalet og vi holdt oss stort sett på dansegulvet fra etter maten til vi dro hjem langt over middag. Jeg tok av meg skoene og fikk på meg noen lånte tøfler etter et par timer, men byttet tilbake til skoene mine før jeg igjen ombestemte meg. Haha! Fikk liksom ikke samme grooven med engangstøfler på, men noen ganger ble det så vondt at jeg bare måtte! Føttene mine dagen etter vil jeg ikke snakke om engang, nesten så mandagens løpetur var en utfordring i joggesko. Men det var så verdt det 🙂 For en kveld! 


Tusen takk for at vi fikk feire kjærligheten med dere denne spesielle og nydelige helgen ♥ 

42 kommentarer

 1. Blir rimelig emosjonell bare av å se på disse bildene, men det har vel noe å gjøre med at jeg skal gifte meg selv på lørdag!!

  1. <3 Så herlig 🙂

 2. Charlotte

  Så fin du er, Caroline <3 Og ikke minst bruden, dere stråler sammen!

 3. Så stemningsfulle og fine bilder! Like spesielt godt bildet hvor markblomster, lime og mynte står i glass, så utrolig dekorativt ! Hørtes ut som en herlig helg, det er så fantastisk flott å feire kjærligheten. Evig kjærlighet.

 4. Katrine

  Nydelige bilder, som om dere skulle vært bryllupsfotografene selv! Kan du ikke ha et fotoinnlegg nr 4 (?) som en etterfølger av det dere hadde for noen år siden. Ofte er det komposisjonen og lyset på bildene deres som blir helt magisk og det hadde vært et så bra innlegg!!
  Lurer også på hvordan jeg kan oppnå så bra dybdeskarphet/uskarphet uten å måtte kjøpe for dyr linse? Er det noe annet enn blenderåpningen jeg må se etter?

  Og et stort btw: Du ser nydelig ut!

 5. Kari-Anne

  Utrolig nydelig kjole du har på deg her. Helt perfekt til deg

  Det er noe som er forandret med deg det siste året på en positiv måte
  Klarer ikke å sette helt ord på det. Men du har fått en så vakker glød over deg❤ Du har blitt så vakker og noe mere voksent og behagelig og skjønnheten og tilfretsheten lyser av deg
  Mammarollen har virkelig gjort deg skjønn

  Skjønn har du alltid vært men nå mere en noen gang.

  Fortsatt god sommer

  God klem til deg og dine

 6. Hvor mye betalte du for kjolen ? 🙂
  Spørr for 3 gang

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager :/ Den koster 4999,-

 7. Ragnhild

  For en nydelig kjole til bruden, og med lommer. Love love love. 🙂

 8. Shiiit, så nydelig du var <3 Hvor er kjolen fra?

 9. Jeg blir helt målløs! Så vakkert! Ah, kan nesten ikke vente til den dagen det blir min tur. Ingenting er vakrere enn bryllup – heia kjærligheten xx

 10. Har ingenting med innlegget å gjøre, men altså….KAN DU IKKE SNART SKIFTE HEADER?!?!? Pliiiiiiiiiiiis…….Samme hvilket bilde du bruker….,bare du skifter….er så lei…og det MÅ jo vel du være også…??!!!?

 11. Koselige bilder 🙂

 12. Christine

  Hei! For en nydelig brud 🙂

 13. S.Helene

  Nydelig kjole Caroline! Ser brudeparet får mye fra Tilbords;) Ser det på innpakningspapiret, har nemlig kjøpt en bryllupsgave selv der helt nylig haha:) Har samme sko som deg som jeg tenkte bruke i bryllupet, skal pakke med et par ballerinasko i veska av erfaring. Flott brudepar og flotte Caroline :*

 14. C Milla

  Heii, så flotte! Nydelig kjole 😀 virkelig. men jeg lurer på hvordan du får leppestiften til å ikke stripe seg og ikke få en tydelig skillelinje på underleppen mot der den er fuktig på innsiden?? Hva gjør du for å unngå denne linjen på underleppen?

 15. For ei flott brud!
  Men omg DU er breathtaking! Nydelig dame i nydelig kjole.

 16. Så mye uendelig vakkert, og jeg er nesten imponert over å se hvor mye det gjøres utav bryllup for tiden. (Og hva det koster) I «min tid» var det bare på film man kunne se slikt, ja nesten ikke der engang. Delikat ser det i allefall ut, og kjolen din er et syn. Tommelen opp. Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 17. Nydelige bilder!
  Da bør du ta en kikk på denne på Spotify: Alt for deg – Hilde Selvikvåg <3

 18. Så fine bilder. Og du ser kjempevakker ut!

 19. Hvilken leppestift bruker du? 4.gangen jeg spør… :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kinda sexy fra MAC 🙂

 20. Nydelige bilder og vakre omgivelser for et bryllup.

 21. Hei 🙂
  Kan du vise hvordan du krøller håret og hvilken krølltang du bruker?

 22. Heilt fantastisk fin kjole. Og så fine bilder!
  Springerinneklem

 23. For en flott dag det må ha vært:) Nydelig kjoler. Elsket brudekjolen med den fine ryggen og tøffe lommene:)

 24. Tips: stryk eller damp kjolen neste gang. Sømmen ser veldig ustrøken ut og gjør en nydelig kjole nesten «billig» om du skjønner. Utrolig hva litt strykejern gjør. Eller var du utrolig lekker! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du aner ikke hvor lang tid jeg brukte på å stryke den – etter at den allerede var dampet av butikken :O chiffon blir skrukkete bare av å sitre i bilen og flekkete så fort det faller en tåre på den :O skulle gjerne hatt batteridrevet dampjern :p

 25. Brudekjole med lommer !:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kul 🙂

 26. Nydelige bilder 🙂
  Jeg skal gifte meg til høsten… Jeg lurer på en ting… hadde de dessert, og så bryllupskake? Jeg er sånn i tvil.. jeg bor i Romsdalen og her er det tradisjonelt med dessert, bryllupskake, og så ett gigantisk kakebord etterpå… Jeg er usikker på om jeg gidder dette… Det blir så mye kake.. Og man spiser jo ikke opp halvparten uansett.. Så jeg tenker kun dessert og så bryllupskake etter det… Hvordan gjorde disse det??

  1. Caroline Berg Eriksen

   De hadde dessert, og så går det gjerne noen timer før man setter frem kake 🙂 Da hadde de bryllupskake og noen andre kaker pluss litt småsjokolade etc. Snacks på bordet kom også etter hvert 🙂 Slik gjorde vi det også, men vi hadde faktisk bare bryllupskake og cupcakes og så laget jeg en godteribuffet ved kakene 🙂 Nøtter og litt salt ble også satt frem. Vi hadde masse kake og cupcakes igjen og det var også en del kake igjen i dette bryllupet så det ut som, men bryllupskaken var nesten borte da jeg dro hjem 😀

 27. Kristina

  Meget smukt bryllup og endnu smukkere dig! Hvor er fine fine øreringe fra?

 28. Miss norway Såå pen du er! Lurer på om du sminket deg selv?:) og fikset håret selv

 29. Nydelig brud – og du så fantastisk ut! Men jeg lurer på: Hvor har du kjøpt vesken din? Jeg eeeelsker den!

 30. Hei
  For noen nydelige damer! Er det lov å spørre hvilket merke brudekjolen er? Såå fin og jeg skal snart gifte meg selv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje Lilly ser kommentaren og svarer 🙂 Men jeg er ganske sikker på at den er fra Pronovias 🙂

 31. Kari Ann

  Du ser nydelig ut. Kan du ikke lage et innlegg der du viser hvordan du har stylet håret.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 32. Elisabeth

  Hvor er kjolen din fra?
  Den er helt nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sherri Hill 🙂

 33. Ann-Christin

  Ønsker ikke at kommentaren skal publiseres.
  Hei Caroline 🙂
  Jeg lurer på om du har denne kjolen enda og er interessert i å selge den?

  Mvh,
  Ann-Christin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *