great gatsby vibes

Hei mandag! Jeg svever litt på en bryllupssky fortsatt, vi hadde det så utrolig fint i helgen 🙂 Jeg tenkte å dele noen bilder fra bryllupet senere, men først vil jeg vise dere hvilken kjole jeg valgte for anledningen! Det ble denne fra Sherri Hill, med strassbesatt topp og chiffon i skjørtet. Jeg synes den er helt nydelig, og jeg følte meg akkurat passe pyntet for et bryllup. Det er jo så gøy å kunne pynte seg skikkelig når anledningen byr seg 🙂 Disse bildene knipset vi på hotellet vi bodde på i Skien, synes omgivelsene passet helt perfekt til kjolen! 


Jeg har hatt treningsfri hele helgen ettersom det var fullt program fra fredagen av og i går var jeg helt slått ut. Jeg er ikke akkurat vant til å danse hele natten gjennom lenger, så både hode mitt og føttene var rimelig mørbanket da jeg våknet i går. Reiseveien hjem fra Skien tar jo også sin tid, vi var vel hjemme i fire-tiden, pakket ut, spiste middag og snurret en film. Det er lenge siden forrige gang vi gjorde nettopp det, så vi hadde en skikkelig søndag med den beste samvittighet. I dag er det en ny uke, jeg skal løpe, jobbe og komme a jour med en del ting – en helt vanlig hverdag! Håper dere har det fint ♥ 

71 kommentarer

  1. Du var super fin❤️

  2. Like wow du ser jo utrolig vakker ut:)elska kjolen

  3. Ingvild

    Interessert i å selge kjolen ?

  4. Hvor er kjolen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *