regn i sløret

– inneholder reklame –

Denne bryllupshelgen ble sparket i gang med låvefest i går og det var så utrolig hyggelig! Alt var så nydelig gjennomført og sjarmerende, jeg tenkte å vise dere noen bilder i morgen. Jeg hadde på meg en kjole som jeg har gledet meg til å bruke, den har ventet i skapet på en passende anledning – og den kom i går! 

pumps valentino / jakke zara / clutch asos (gammel) – (reklamelink) kjole HER 


Bryllupet holdes hos brudens foreldre og i dag skal vi være i et nydelig utendørs telt som de har satt opp i hagen. Værgudene spiller dessverre ikke helt på lag, men det gjelder å heller fokusere på alt det andre enn akkurat været denne dagen, det kan vi uansett ikke gjøre noe med. Litt regn i sløret bringer tross alt lykke 😉 Vi fikk gleden av litt regn på vår bryllupsdag også, men det registrerte jeg nesten ikke engang – himmelen åpnet seg akkurat i det vi skulle til å spise middag husker jeg. Ellers tenkte jeg faktisk ikke noe særlig over det, i hvert fall ikke slik jeg tenker tilbake på dagen nå i dag. Det eneste jeg husker er en uforglemmelig festdag med menneskene jeg er så glad i og mannen jeg elsker – og akkurat sånn kommer det til å bli for Lilly Marie og Fredrik også! Vi gleder oss så masse til å feire kjærligheten deres til hverandre og vi er klare for å dra i kirken nå 🙂 Ha en deilig lørdag, dere! 

39 kommentarer

 1. For en helt fantastisk nydelig kjole!

 2. Karoline

  Wow! Du ser helt nydelig ut! Du stråler virkelig og kjolen var helt perfekt til deg 🙂

 3. Du er så vakker Caroline ❤️

 4. Katrine

  Åh for noen nydelige bilder! Hvilket objektiv er brukt?
  Håper dere får en nydelig dag!

 5. Katrine

  Åh for noen nydelige bilder Hvilket objektiv er brukt her? Håper dere får en fantastisk dag!

 6. For en fantastisk fin kjole som passet deg utrolig godt.

  Ha en fin bryllupsfeiring.

  Chris

 7. Du er vakker! Ha en fin bryllupshelg 🙂

 8. Fineste kjolen jeg har sett!!!

 9. Nydelig kjole. Needle&thread har vakre kjoler, min kjole nr 2 i mitt bryllup var derfra.
  Men, hvordan var det å bruke valentino skoene på låvefest? (Skjønner og regner med det var en fin, pusset opp og rengjort låve), men tenker på gulvet. Gikk det greit?

 10. Therese

  Nydelig! Denne kjolen og fargen kledde du

 11. Jeg dåner av den vakre kjolen på deg! Så nydelig!

 12. For en nydelig kjole. Den så kjempe fin ut på deg!

 13. Wauwww, sikke en smuk kjole

 14. Wow, så flott du er! Her stråler du virkelig, helt perfekt sminke til denne kjolen <3

 15. Elisabeth

  FANTASTISK kjole. Du er så nydelig!

 16. Nydelig både du og kjolen.

 17. Cathrine

  Kjolen, og du i den, var helt nyyydelig!!! :))

 18. Kristine

  Så utrolig fin kjole!! Og bildene<3 veldig gøy å se bildene fra steder der fordi ved den låven har jeg vært så mange ganger:) farmoren og farfaren min bodde i huset som ligger i bakgrunnen på de bildene du sitter på stolen, og jeg ELSKER omgivelsene der! Også har huset og steder der festen finner sted blitt veldig fint! Kos dere<3

 19. Så nydelig kjole! Og det samme med sminken din! Kan jeg spørre hvilket merke / navn du har på leppestiften?

 20. Del gjerne hvordan du sminket deg her, du var så fin!!

 21. Madelen

  Jeg likte overdelen på denne veldig godt, men skulle helst sett at den var lang…

 22. Du ser så søt og stilling…selve kjolen liker jeg ikke veldig… overdelen er kjempe fin men hadde likt kjolen bedre som lang. Flotte bilder 🙂

 23. Hvor har du kjøpt de fine øredobbene ?:(

 24. Fantastisk fin kjole og helt nydelig sminke på deg!

  Har du forresten extensions nå for å gjøre håret tykkere? Jeg har ca samme lengde som deg men ganske tynt hår, så har lekt litt med tanken på å ordne meg noen korte extensions for å gjøre det fyldigere 🙂 Du kler virkelig den lengden!

 25. love your outfit so much 🙂

  Miki xx

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it

 26. Åh, så nydelig <3

 27. Vakkert, både du og antrekket!Nydelig kjole:

 28. Så flott!! Hvilken leppestift og evt lip liner brukte du her?

 29. Et delikat og vakkert antrekk for et sommerbryllup, syntes jeg. Og regnet, det kan man, som du sier, ikke gjøre joe med.
  Beste hilsen Ingrid, på http://www.ingridtunheim.no

 30. Så fin kjole, den var jo bare skapt for de omgivelsene der! 😀

 31. Fine Caroline og for en vakker kjole
  Jeg er ofte veldig missunlig på alle de flotte klærne dine og alt tilbehøret. Lurer på om du kan vurdere å selge noe av det til oss blogglesere gjennom snapchat eller noe?

 32. Karoline

  Nydelig make-up!
  Vil du dele navn og merke på leppestift? 🙂

 33. Kristin

  Hei 🙂 Du har vel en del erfaringer med make-up-artister og frisører som har sminket og ordnet håret ditt til ulike events. Jeg skal gifte meg og lurer på hvem du anbefaler, eller om du har noen tips? 🙂

 34. hei Caroline! Jeg lurte på om du kunne ha et «save vs splurge» innlegg som handler om designer klær, sko, vesker osv. Litt ut i fra hva du mener har vært verdt og ikke verdt å bruke ekstra mye penger på. Tenker på valentino skoene for eksempel. De er jo utrolig pene sko, men er de like gode etter flere bruk (etter dine egne erfaringer)? 😀 Har sett noen på youtube ha slike videoer/innlegg, og syntes det er kjekt å se siden jeg selv er en liten sucker for designer-vesker, hehe.

 35. Caroline

  Dette var helt nydelige bilder 🙂

 36. Tuppemor

  Gud, så flott du er!! Deg, kjolen, sminken, håret, den fine settingen 🙂 Og Lars-Kristian er jammen en god fotograf blitt. Fryd å se bildene på bloggen din.
  Vet ikke om du har skrevet om dette tidligere, men har du forsøkt tannbleking før (enten tannlege eller hjemmeprodukt)? I så fall, kan du anbefale noen produkter? God mandag!!

 37. Benedicte

  Nydelige bilder! Du har utviklet en så utrolig fin stil, Caroline! Både klesmessig og med tanke på makeup/hår. Det synes som at du har funnet virkelig deg! Jeg synes det hadde vært SÅ morro om du kunne laget et innlegg med bryllup og inspirasjonsbilder. Hvis du kunne giftet deg på nytt i dag, ville du endret stil og tema på noe? Hva liker du i dag? Jeg synes du hadde et utrolig vakkert bryllyp, men synes det hadde vært gøy å lese om eventuelle andre stiler du liker når det kommer til bryllup den dag i dag. Håper du kan vurdere det! 🙂

 38. Sissel O.A.

  Så kjempe fin kjole!!<3 Den kledde du virkelig!

 39. Herregud for en fantastisk kjole!! Digger hele antrekket <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *