space cowboy

Nå er vi på vei til Oslo! Der skal jeg hente kjolen min og så har jeg avtale hos Nikola før turen går videre til Skien 🙂 Bryllupsfesten starter allerede i kveld, vi gleder oss så! Jeg pakket på 20 minutter denne gangen, må være ny rekord for min del! 

Kveldens kjole blir denne og så tror jeg at jeg kombinerer med Valentinoskoene mine. Er ikke helt sikker ennå, men tok med meg to par forskjellige sko, så kan jeg prøve på hotellrommet. Denne gangen har vi jo faktisk så god tid (i hvert fall enn så lenge) *bankibordet* Kjolen er fra Needle & Thread, så fin! 

skjørt gina tricot / t-skjorte ganni 


Nå er vi fremme i Oslo, men kamera er med, så vi sees senere 🙂 Ha en nydelig fredag! 

6 kommentarer

 1. Så fint antrekk! Du har jo blitt brun i sommer da! Så fin!:-)
  Skal jentene være hjemme med mormor og morfar eller?:) er du ferdig med amming?:) vi har prøvd avvenning på natt disse dager, og i natt sov snuppa helt natta! For første gang på 11 mnd:-p hihi
  Kos dere i bryllup!:-) klem<3

 2. Iseline

  Hei! Har et spørsmål helt utenom temaet her, håper du kan svare på det 🙂 Jeg har langt hår til minst halvveis ned på ryggen, mye hår, men slett og tynne hårstrå, så det ser veldig flatt og tungt ut uten noe styling. Lurte på om du har noen tips fra du hadde langt hår selv? 🙂 Jeg har ikke råd til å bruke dyre hårprodukter fra frisørsalonger, så må kjøpe fra dagligvarebutikkene. Har du noen tips til hvilket merke volum-mousse og/eller andre produkter jeg bør teste? 🙂 Du bruker kanskje ikke slike billigprodukter lenger du men, jeg bare spør i tilfelle du skulle ha noen tips 😀

 3. alexandra

  jeg lurer på en morsom ting; når du poster sånne bilder som det der hvor du smiler ut i luften – ser du virkelig ALLTID bort på noe super søtt som skjer i kroken der og du bare måå smile, eller er det bare 1 av 1 mill poses du tar for antrekk/o.l?
  haha 🙂

 4. Dear Caroline,
  You styled your Space Cowboy shirt in a perfect way!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Sluttet å amme siden Naia ikke er med ?

 6. love this shirt so much 🙂
  Miki xx

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *