sarpsborg – oslo – skien

Vi hoppet over Bastø Fosen i dag, ettersom vi likevel skulle innom Oslo for noen ærender, måtte vi kjøre rundt. Jeg var innom frisøren og fikk noen bølger i håret, plukket opp sommerfavoritten min å drikke (espresso shake fra steam) og etterpå dro vi til butikken for å hente kjolen jeg skal ha på meg i morgen.

Nå sitter jeg plutselig og kikker ned på rundkjøringen midt i Skien sentrum og på gågaten hvor jeg har vært så sinnsykt mange ganger – tenk at vi bodde her i 5 år? Jeg husker at jeg syntes det var vondt å flytte herfra og det er ikke lenge siden. Det er bare litt over 7 måneder siden vi hadde overtagelse på huset i Sarpsborg og likevel føles Skien og Siljan så innmari langt unna. Jeg trivdes så godt her, men nå som vi er tilbake, kjenner jeg at det er deilig å ikke føle noe savn. Jeg savner vennene våre her, men jeg savner ikke å bo her. Og det må bety at vi tok en riktig avgjørelse den gangen vi snakket om at det var på tide å gå videre. 


Denne helgen gleder jeg meg til å klemme gamle venner igjen og til å feire kjærligheten med Lilly Marie og Fredrik! Vi starter allerede i kveld, så jeg er bare innom for å ønske dere en superfin helg! Siste helgen i juli  Nyt den! 

14 kommentarer

 1. Hei! Hvilken leppestift har du på deg her? Likte fargen!:)

 2. Hvor er skjørtet ditt og t-skjorten fra? Var kjempefint

 3. Du kan helt sikkert ha hvit cape utenpå en farget kjole. Den tar du jo uansett av dg etter hvert. Men husk, sko md åpen tå er no no.. Tror ikke sånne regler er så viktig i dag, men j hadde likevel unngått rød kjole…

 4. Elisabeth

  Hvor er skjørtet fra? Fint! 🙂

 5. Brienneoftarth

  Hei Caroline!
  For ikke så lenge siden nevnte jeg at jeg gjerne ville sende deg et par headere til bloggen din jeg hadde laget. Jeg husker ikke hvilket innlegg du svarte meg på, så jeg lurer på om jeg kan få eposten din atter en gang? Helt greit om du ikke vil bruke noen av dem, det er bare moro å pusle litt 😀

 6. Fint hår! Det er ganske lett å flytte og reise litt i dag. Sarpsborg er en fin by.

 7. Ha en super fin bryllups helg i Skien og på gamle trakter 🙂

 8. Tok du permanent, eller bare stylet frisøren håret ditt? 🙂 lurer så fælt på om du orker å style bølgene hver dag, de er super lekre og jeg har sååå lyst å ha slikt hår selv hver dag, men jeg har ikke tid ❤️

 9. Du vet at «Space Cowboy» referer til en marihuanabruker/pothead? T-skjorten din tyder på at du ikke visste om det…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fullstendig klar over det 😉

 10. Nydelige Caroline

 11. Hva heter kjolebutikken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rebirth of The Princess 🙂

 12. Så pen du er!! Hvilket kamera og objektiv er det dere bruker? Du har så fine og klare bilder:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *