vår lille oase utendørs

– utemøbler sponset: sixbondstreet.no –

Her trives vi så godt! Vi har nydelige utemøbler bak huset også, og neste sommer skal vi lage flere soner i hagen, men i år har dette vært en stor favoritt! Plassen er lokalisert like utenfor det vi kaller kjøkkeninngangen, og her er det så enkelt å bare snike seg ut for en liten time out: med kaffekoppen om morgenen, med lunsjen utover dagen eller for et lite glass vin etter at barna har lagt seg i helgene. Det jeg liker ekstra godt med denne plassen er at vi kan sitte her uansett vær og vind, jeg tror faktisk vi kommer til å ha mange fine stunder her når høsten og vinteren kommer også. Her har vi varmelampe og mangler egentlig ingenting, jeg synes det har blitt skikkelig fint! Neste år vil vi gjerne male huset, da blir det hvitt 🙂 

Dere som har fulgt meg en stund kjenner nok igjen mye fra verandaen vår i Siljan – lykter, hengestolen, teppe, puffer, potter og så videre. Og Ronaldo, da 😉 


Hvem utsatte pakkingen tidligere i dag da? Jo. Jeg! Hadde så mye annet å gjøre, Så jeg må trå til nå. Heldigvis er det ikke mye som skal med: 1 kjole, to par fine sko og tilbehør. Hjemreiseantrekk. Toalettsaker og tøfler. Haha! Jeg er nesten redd for å skrive det siste der, men jeg elsker å ha med meg tøfler på tur – samme hvor jeg skal 😉 #alderspoeng! Ha en fin kveld ♥ 

26 kommentarer

 1. Vibecke

  Hvor er den hengestolen fra? :-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fra Åhlens 🙂 Er noen år gammel :/

 2. Det er så fint å lage seg noen koselige uterom og ekstra fint om de er under tak slik at de kan nytes selv om det kommer noen regndråper.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 3. Åh, tror jeg ville malt huset i brun-sort med hvite kanter. Er så klassisk og ærverdig, og ville kledd huset godt:)

  1. Litt feil type farge til et slikt hus.. klassisk med hvitt og lyse farger 🙂

 4. Hei Caroline,

  Så fin uteplass dere har :o)
  Kan jeg spørre hvordan dere gjør det med møblene/interiøret (lykter, lys, potter osv) når det er dårlig vær? Vi har akkurat totalrenovert fremsiden av huset vårt og steinlagt alt (for å slippe vedlikehold *fnis*) og nå har vi også kjøpt oss rotting sittegruppe og lekre solsenger. Tenkte å kjøre på med litt pynt også etterhvert… lykter og lignende. Men føler at alt vi har hatt ute før bare blir solbleket og ødelagt 🙁 Kjenner jeg ikke er motivert for å rydde inn alt «stasjet» når det er dårlig vær. Legger selvfølgelig på beskyttelsestrekk på grill og møbler. Men hva gjør dere med all pynten? Lar dere det bare stå ute eller tar dere det inn/dekker til? Setter pris på tips :o)

  mvh
  Anja

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat her så er det glasstak over møblene, så det kan stå ute hele året 🙂 Når det gjelder solbleking så er jo ikke det et problem med hvite puter, men på det gamle settet vårt med mørkeblått var det et problem :/ Det ble ikke pent for å si det sånn. Den andre sittegruppen vår er ikke under tak, men der har vi bestilt en putekasse til alle putene, og den skal stå rett ved siden av møblene. Veldig greit, for jeg forstår at du ikke ønsker å måtte rydde inn alt sammen hver gang det er dårlig vær-

   1. Nei, det er akkurat det med ryddigen hver gang det kommer en skur :-/ Det er derfor vi har kjøpt en tilhørende stort trekk til sittegruppen vår. Litt fordi det er enklere å bare bre et stort trekk over, men også fordi sittegruppen er så stor at vi foreløpig ikke har funnet en putekasse som har stort nok volum til alle putene 😉 Vi har kjøpt «washington» fra Seasons of Scandinavia 🙂
    Så fint og praktisk med tak. Fordelen er at da kan dere sitte ute å se på regnet. Sålenge temperaturen er behagelig så er det bare så deilig å lytte til regnet når det trommer. Vi får vurdere en gigantisk parasoll. Får kjøpe den i hvit da, så vi slipper solblekingen. Hadde en lekker parasoll i mørk grå. Den ble lyselilla etter én sesong #håpløst

    Takk for inspirerende og fine interiørbilder forresten. Jeg synes det er så vanskelig å innrede (uten at det ser rotete ut). Så nå er det nesten nummeret før jeg leier inn en interiørkonsulent.

   2. Du kan kjøpe et middel som beskytter mot solbleking på møbelforretninger. Det har god effekt

 5. Bare lurte på hvordan det går m hunden deres? Den som rømte.
  Har han prøvd igjen? Vet dere noe mer om helsen hans e.l (ikke det at hunden kan fortelle noe da….)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han prøver seg hele tiden, men det er nok pga. løpetiden, for det er rett bort til nærmeste tispe om han kommer seg ut 🙂

 6. Helt nydelig uteplass 🙂 Så godt at den er lett tilgjengelig for da blir den oftere brukt også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg er veldig viktig 🙂

 7. Cathrine

  Hei Caroline 🙂

  Hvordan går det med Hugo? Har han vært på noen flere utflukter? Kom til å tenke på at hunden min har løpetid nå, og det kan jo kanskje være derfor han har stukket av? Ofte at han-hunder blir helt på tuppa da :p Håper han trives i hvert fall <3 Det viktigste for han er nok uansett at han er sammen med deg og dere, også ville han vel utforske det nye nabolaget litt 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har ikke vært på flere lange turer, men det hender han smetter ut og så må vi hive oss på sykkelen for å hente han tilbake :p Han løper som en gal 😀 Men det er nok løpetiden som gjør at han holder på sånn.

   1. Anette

    Skulle nesten tro at hannhundene blir mer løpetid-ville når de blir eldre. Haha. Min hund fyller straks 10 år, og de siste årene har vi blitt oppmerksom på at han blir helt rar i perioder med løpetid i nabolaget. Mister matlysten, piper når han er inne, og er klin umulig å holde styr på ute!

 8. Hei Caroline. Jeg har nå lastet ned storytel og hørt først boken av Calendar girl. Etter jeg hadde hørt ferdig leste jeg innlegget ditt om dette fra mai og er helt enig i anmeldelsen du ga da. Fortsatte du med de andre bøkene? Ble de bedre? Usikker på om jeg skal fortsette 🙂 Har du eventuelt en annen bok du anbefaler?

 9. Koselig uteplass 🙂 Blir det utekino noe sted, sånn som dere hadde på verandaen der dere bodde før?

 10. Svigerfar på 65 år skryter sånn av hvor koselige dere er Han kjører budbil og har vært oppe hos dere et par ganger! «Det er hue på ho der, altså!»

 11. Så nydelig! Har en slik oase hjemme selv. Veldig deilig å kunne sitte under tak i allt slags vær. Tror det heter «pergoland» det var det megler fortalte oss da vi kjøpte huset. Utrolig gøy navn, Hehe!
  Kos dere i bryllup imorgen, gleder meg til å se kjolen 🙂 <3

  1. S.Helene

   Pergola 🙂

 12. Johanne

  Tror at når huset blir hvitt vil det bli fantastisk fint:)

 13. Superfin uteplass! Hilsen Cubakone.com

 14. Så fiiiin uteplass <3 Og mange fine lykter, hvilke merke er de fra? 🙂

 15. Kjersti

  Så fint dere har fått det:-)Ha en fortsatt fin sommer 🙂

 16. Hei! Ser dette er ett litt eldre innlegg, men jeg lurte på hvor du hadde kjøpt de nydelige utelyktene dine ? Både de på trappa og de nedenfor 🙂
  Ønsker deg en flott dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *