some nice words to cheer you up

Nytt tilskudd til kontoret! Denne tavlen falt jeg sånn for, du kan skrive akkurat hva du vil på den med bokstavene som følger med 🙂 En fin overraskelse til en du er glad i for eksempel! Så fin og dekorativ! På innkjøpslisten min står en diger korktavle også, så det håper jeg at jeg finner etter hvert. Rop ut om du vet om noen kule korktavler i stor størrelse, gjerne sort 🙂 

tavlen er fra House Doctor og koppene er fra sögne 


Nå teller vi timene til avreise i morgen, vi skal i bryllup denne helgen! Lilly Marie og Fredrik Semb som vi kjenner fra tiden i ODD gifter seg og det blir så fint! Gleder meg sånn til å treffe alle igjen 🙂 Avreisen er satt til i morgen tidlig og jeg skal innom Oslo på veien og hente opp kjolen min! Hvor får jeg tak i sjal, forresten? Tips til butikk? Jeg har bestemt meg for kjole til bryllupet til Elise også, så den er bestilt og underveis 🙂 Endelig er den i boks, har vært litt stresset for hva jeg kom til å ende opp med,  for det føles som jeg har lett overalt. Men nå kan altså det krysses av listen og det som gjenstår da er desto vanskeligere og MYE viktigere. Talen! Den kommer til å holde meg våken om natten, selv om jeg har startet oppi hodet mitt for lenge, lenge siden. Jeg klarer bare ikke å skrive ned ordene, jeg begynner bare å gråte. Vi har så mange fine minner ♥ 

33 kommentarer

 1. Dear Caroline, this is a very cool and beautiful board!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie! 🙂

 2. Floyd har fine sjal 🙂

 3. Marianne

  Sjekk ut her: https://www.kjellmann.no/oppslagstavle-bulletinboard-standard.
  Sort og i mange størrelser 🙂

 4. Katrine D

  Floyd pleier å ha sjal! Jeg kjøpte mitt på Floyd Grünerløkka. Lykke til! 🙂

 5. Du har sikkert sjekket det ut, men brudesalonger har sikkert sjal 🙂 Spennende med bryllup, gleder meg til å se bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har helt glemt det, om jeg skal være ærlig :O Takk for tips! 🙂

 6. Åå, vart är det svarta bordet/vagnen från? Helt perfekt störrelse!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den har jeg bestilt hos ellos.no 🙂 Superfin!

 7. Anemine

  Hei Caroline! Kan du ikke fortelle bare LITT fra utdrikningslaget som du vel har ordnet som forlover..?
  Skjønner at dere ikke legger ut så mye av dette på bloggen, men tipper du er syyykt flink til å orge sånne ting. Hadde vært fantastisk å høre litt og se noen bilder…:-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Min munn er lukket 🙂 Elise sitt utdrikningslag har ikke vært ennå 🙂

 8. Hei Caroline! Huset deres blir helt nydelig, og nysgjerrig som jeg er, lurer jeg på om det kommer en full housetour video når alt er klart? 🙂 Dere er flinke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kommer 😀 Tusen takk, Hanna!

 9. Sjal har de på Floyd (og sikkert andre steder). Den butikken finnes på Herkules hvertfall

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, takk! Kanskje jeg må innom der 🙂

 10. Evt male vanlige korktavler sort hvis du ikke finner. Går jo også an å sette flere mindre sammen for å få riktig størrelse. Bare et lite tips 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tipset, T 🙂

 11. HeiHvor får man kjøpt de fine koppene du har på kontoret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har jeg bestilt på nett – multitrend.no 🙂

   1. Så fint at du bestiller fra multitrend.no:-) Min samboer er regnskapssjef der:-)

  2. Et tips til deg Anna,
   jeg bestilte like kopper i dag på
   http://www.sognehome.no
   (25% rabatt ut juli: juli17)

 12. Det går an å kjøpe en kompakt isoporplate som du trekker med stoff og stifter fast på baksiden. Bra korketavle det;-) Da kan man velge helt hvilket stoff man vil ha. IKEA selger mange stilige stoffer. Dette f.eks:
  https://m2.ikea.com/no/no/p/-20345237/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 😀

 13. Hi Caroline!
  I wish you a nice wedding weekend with your best friends!
  I think it will be a nice wedding!
  Lilly and Marie are names from two of my four daughters…. 🙂
  Liebe Grüße, Tina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much 😀

 14. Så fint! Ønsker mer, masse mer interiørbilder! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 15. Om du er på jakt etter god kvalitet som brukes til alt og varer i mange år: Mitt Kashmir i Oslo – Bedre utvalg i butikken enn på nett og finere enn på disse bildene. Samt bedre utvalg enn på bildene. God bryllupshelg;-)
  https://www.mittkashmir.no/categories/skjerf-og-sjal/sort-by/1/?page=2

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 16. Hvor har du kjøpt den svarte tavlen? Fin! Vet jeg sett i nettbutikk men husker ikke hvor

 17. Så fint! Og så koselig kopp, haha, den var søt 🙂 Kjempemorsomt at bruden heter Lilly Marie forresten, det er et navn jeg har sagt at datteren min skal ha helt siden jeg var liten, men jeg har aldri hørt noen som heter det. Kjempefint navn 😀

 18. Kule kaktuser? Hvor er disse fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *