10 sommersko under 400 kroner

– reklame –

Sommeren er ikke over ennå! Jeg er kanskje en av få som synes denne sommeren har vært helt topp, jeg synes vi har hatt så mange deilig dager med sol og helt ok vær, sånn til norsk sommer å være 🙂 Heldigvis har vi hele august igjen og deler av september pleier jo også å bli skikkelig sommerfine før høsten kommer for alvor, så det er bare å nyte hver eneste solstråle fremover nå!

Dersom du er blant dem som tar sen sommerferie eller om du kanskje føler at skogarderoben fortsatt kan ha godt av å bli oppgrader i litt mer sommerstil, uten at det skal koste skjorta, har jeg funnet frem 10 kjempesøte og aktuelle sko under 400,- 🙂 

1. pom pom sandal HER / 2. pom pom joggesko HER / 3. maritim sandal HER / 4. pom pom flip flops HER / 5. pom pom sandal HER / 6. sorte og hvite flip flops HER / 7. sandaler HER / 8. flip flop med sløyfe HER / 9. pepitarutete sandal HER / 10. røde sandaler med hvite perler HER 

3 kommentarer

  1. Er reklamen for alle skoene? Er drt da Asos som er kunden? Vanskelig å skjønne merkingen på dette innlegget…

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det er reklame for alle skoene, ja 🙂

  2. Hentet de hvite med rosa dusker fra Asos på posten i dag! 🙂 Kjempefine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *