business, frisørbesøk og kjolejakt

– inneholder reklame: frisørbesøk + veske fra egen kolleksjon –

Hei i kvelden! I dag har jeg vært i Oslo for business and pleasure! Startet dagen med biltur halv ni og hadde første møte klokken ti. Deretter var jeg hos frisøren og ble lysere! Hurra! Og litt kortere. Men stort mer spennende enn det ble det ikke. Nikola klør jo i fingrene etter å klippe meg helt kort og helbleke lokkene mine (som da kanskje ikke lenger kunne blitt kalt for lokker, ettersom de ville være relativt korte) og i dag følte han kanskje at han kunne få overtalt meg, ettersom jeg var klar for en forandring. Men det ble ikke sånn denne gangen heller 😉 Jeg tror ikke at det noensinne kommer til å skje, jeg er redd jeg ikke hadde følt meg feminin nok. Men det er utrolig tøft på den som rocker det. Skal aldri si aldri! Tusen takk til Nikola på Gevir (Eger) som alltid gjør håret mitt så fint Min drøm er å ha ham boende i skapet mitt, så kan jeg bare ta ham med inn på badet når håret må styles om morgenen 😉 

– fant reklame for egen kolleksjon i et blad som lå der og måtte ta bilde av annonse n- er jo så stolt, da ♥ –  


Nå er det ikke lenge til Elise gifter seg, det blir et så vakkert bryllup! Jeg skjønner ikke helt hvor tiden har blitt av, nå er det allerede 1 år siden jeg fikk æren av å være forlover Jeg har fortsatt ikke funnet kjole, og denne gangen synes jeg virkelig det er vanskelig. Jeg tok turen innom Rebirth of the Princess i dag, som har vakre Sherri Hill-kjoler og prøvde noen der (ikke reklame) Jeg fant en favoritt, så det spørs om jeg ikke må tilbake og kjøpe den 🙂 


I dag synes jeg det var gøy å dele noen random bilder med dere, det er lenge siden jeg har hatt med meg kamera rundt sånn og bare knipset 🙂 Morsomt! Håper deres dag har vært fin ♥ 

62 kommentarer

 1. Oi- Den sjøgrønne var dødslekker til deg !! Nice 🙂

 2. Charlotte

  Har kjøpt meg vesken «din» og lommeboken, er såååå fornøyd!
  Så fin kjole du hadde på hos frisøren:) hvor er den fra?
  Du så nydelig ut i begge de andre kjolene som alltid:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀

   Den er fra Zara 🙂

 3. Kjolebilde nr. to, uten tvil.
  Vakker fra topp til tå! <3

 4. Martine TJ

  Den med åpen rygg var nydelig! Du har en blogg i toppklasse og den har absolutt en glossy magasin følelse. Liker så godt å trykke meg inn på en blogg med positivitet 🙂 Stå på videre, Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Martine! Så koselig med slike tilbakemeldinger 🙂 Håper du fortsetter å lese <3

 5. Wow, den grønne kjolen var utrolig flott på deg, elegant.Litt spesiell farge muligens;-)

 6. Benedicte

  Så gøy med litt «randomme» bilder! Ikke bare av samme ting men litt av alt! Kanskje du kunne hatt mer av det? Litt sånn «dagen i dag» med litt forskjellige knips? Litt frokost, litt anttekk, litt detaljer, litt av alt! Kanskje spesielt når du er på farten!

  1. Enig!!

  2. Enig jeg også!

 7. Ååå, elsker disse bildene du tar «sånn random», i speilet osv Elsker egentlig alle bildene på bloggen, hovedgrunnen til at jeg klikker meg inn hver dag (ja, liker godt skravleinnleggene også)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du liker bildene 🙂 Det passer veldig bra for meg også, mye mindre jobb med denne type bilde 😉

 8. Å du ser helt nydelig ut Caroline! jeg blir helt sjalu på det vakre håret og utseende ditt! <3 og den grønne kjolen ser helt fantastisk ut på deg! og kortere hår ser du også nydelig ut med! jeg er enig at du burde ikke ha kortere enn det, det der er helt perfekt lengde på deg! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda! Så hyggelig å høre <3

   Ha en fin dag 🙂

 9. Pernille

  Er det noen som kan ha kort hår og fortsatt være feminin så må det da være deg! Du har et så pent ansikt, og en så flott kropp, i tillegg til at klesstilen din er veldig feminin, så go for it! Stol på din kjære frisøren:-) Den første kjolen ser helt fantastisk ut, men vi ser jo ikke hele, så selvfølgelig litt vanskelig å si. Den grønne var også nydelig, og sitter som et skudd! Flotte bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pernille 😀

 10. susanne

  Håper du velger nr 1. Utrolig flott rygg og farge. Nr 2 var fin, men ser den kan se litt «posete» ut over hoftene. Men den var veldig söt og passer til sommerbryllup . Den grönne var elegant ja. Men «noe» manglet, ikke full pott selv om den satt som ett skudd på deg.. Åh har såå lyst å se hele nr 1, bare aner meg at det er den du bare MÅ tilbake for å kjöpe 😉

 11. Den med åpen rygg så lekker ut på deg 🙂 Kjole nr.2 var skikkelig sommer og passer sikkert i et sommer bryllup, men holder en knapp på den med åpen rygg, så fiiin og elegant til deg 🙂

 12. Likte kjole 2 best til en slik anledning. Coast har forresten mange fine selskapskjoler. Anbefaler en tur dit.
  Husk å ikke «outshine» bruden. Det er hennes dag.

 13. OMG den sjøgrønne kjolen var bare såå fin, filmstjernelook:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   I KNOW! 😀

 14. Den øverste
  Den grønne var rålekker, men stjeler kanskje litt mye oppmerksomhet?

 15. Bra merking av reklame, supert å se

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 16. Ja takk til flere sånne innlegg. Forresten Caroline, du stråler! 🙂 Gleder meg til å følge med på hva slags du ender opp med.

  Ha en super dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marianne 😀

   Ha en fin dag du også <3

 17. Sa fin, och va kul att du hittade reklamen!

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 18. Nummer 1, definitivt.

 19. Den grønne kjolen var fantastisk flott!! 😀 Blir gøy å se hvilken du velger nå da 🙂

 20. Helt enig med flere kommentarer her: ja til flere slike innlegg med random bilder!

  Gå for kjolen på bilde 1! Var i bryllup i fjor der bruden hadde tre forlovere. Alle hadde kjoler i dus rosa/beige/brun-toner. Det var så fint mot den hvite brudekjolen.
  Kjole 2 var fin men syns ikke den er helt Caroline…
  Kjole 3 var drit lekker til deg! Men jeg syns kanskje fargen ikke passer helt i bryllup.
  Gleder meg til å se kjolen du velger.
  Og håret ditt ble så fint. Kunne tenke meg slik lengde selv 😉

  Fortsatt god sommer til deg og dine☺️
  Klem

 21. Elisabeth h

  Har sagt det før, sier det igjen: denne bloggen er like flott som et hvilket som helst glossy magasin, og har noe for enhver smak, innholdsmessig. Elsker alt fra «småprat-innlegg» til oppskrifter,trening og interiør, og selvfølgelig hverdagsinnleggene fra familien. Lekker, gjennomført, med godt språk og bilder som er helt i særklasse bra. Og forresten, kjole nr to. Nyyyyydelig uten å ta oppmerksomheten fra bruden (som den grønne nok vil gjøre, for den er du helt stunning i!)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth! Så koselig med sånn tilbakemeldinger <3 Er så glad jeg har så flotte lesere som deg <3

 22. Viktoria

  Åh, Caroline! Sist jeg komenterte på bloggen din var for over 5 år siden. Den gang var det fordi nett-trollene fikk meg til å se rødt og jeg svarte på ekte finnmarksvis. Idag vil jeg bare si hvor stor pris jeg setter på deg, og bloggen din. Har lest regelmessig siden du startet og er innom daglig. Jeg leser flere blogger, men du er i en egen klasse. Så gjennomført! Andre bloggere unnskylder seg med ferie, sammenligner seg med oss som jobber 8 timer hver dag, og har generelt dårligere innhold juni-august. Du derimot, du holder høy klasse året rundt. Virker som du er bevist på hvor heldig du er som kan leve av dette. Andre bloggere maser om at de aldri kan ta ferie, å at de føler et konstant press. Og jeg forstår det. Men samtidig er det denne delen av jobben som gjør at bloggere kan reise til utlandet 2-3 ganger i året, selvom vi «forventer» innlegg da også. Jeg, som mange andre har fire uker fri. Og da har vi selvfølgelig helt fri fra jobb. Jeg skjønner at bloggere aldri føler de kan ta helt ferie, men når noen alltid skal nevne dette og få oss lesere til å synes synd i dem, så blir jeg provosert. Å det er akkurat derfor jeg setter så stor pris på din blogg! Selvfølgelig er det mindre innlegg på sommeren, men det er så gjennomført, og vi som leser forstår hvorfor det er færre innlegg når du fx er i syden. Du føler ikke behovet for å sammenligne deg med andre mennesker og andre jobber. Og det er gull verdt! Bloggen din er SÅ godt gjennomført. Du skriver om forskjellige ting, og man vet at man kan stole på det du skriver. Ikke er det sjokkerende overskrifter eller temaer som er ment for å skape blest. Det er deg! Og deg liker vi 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååh, så koselig å høre <3 Du er god, Viktoria! Takk for at du gjorde dagen min enda litt bedre 🙂

   1. Ann-Cathrin

    Såååååå enig med deg Viktoria. Tenker det samme som deg. Du er en av de få bloggerne som virkelig JOBBER med bloggen, og ikke har unnskyldninger jevnlig for at de ikke har blogget etc. Elsker å lese bloggen din. Det er den eneste bloggen jeg leser så godt som hver dag. Stå på, du er best!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så utrolig hyggelig å lese, Ann-Cathrin! Tusen, tusen takk!! <3

 23. Kristin

  Har du tatt Restylane nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 24. Vakker i alle kjolene, men du har jo så mange fine fra før <3 #think green

 25. Hvis du aldri har hatt kort hår, synes jeg absolutt du skal prøve det. Det kommer til å kle deg så godt! Hvis du ikke liker det, vokser det jo fort ut igjen uansett. Hadde vært utrolig gøy å se hvordan du ble med kort hår 🙂

 26. Slenger meg på de mange andre her; digger innlegg som dette jeg også 🙂 Alle kjolene var utrolig fine til deg, men så kunne jo du tredd på deg en sort søppelsekk og fremdeles sett ut som «a million dollars», da 😛

  Jeg tror ikke jeg har fulgt helt med i timen i det siste, for jeg hadde ikke fått med meg at du vurderte å klippe håret kort. Først stusset jeg litt, men nå er jeg helt overbevist om at du ville kledd det utrolig godt. Kanskje det blir desto mer kledelig om noen år, men hvis du har sett serien «house of cards» så vet du kanskje hva jeg mener når jeg sier at du ville fått et Claire Underwood-uttrykk hvis du hadde gått for kort. Hun er i likhet med deg både feminin, elegant og ambisiøs. 🙂

 27. Så mange fine kjoler!!
  Må si jeg er overrasket over at du som elsker planlegging og å ordne til fester er såå sent ute med kjolen? Når du er forlover og greier?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har fortsatt over en måned på meg 🙂 Synes du det er for dårlig tid? Jeg har funnet fredagskjolen, men har lett og lett lenge etter lørdagskjolen. Er ikke så lett :O

   1. Jeg også trodde det var kjole til helgens bryllup du lette etter 🙂 – det bryllupet du skrev om i innlegget om ripsbuskene.

   2. susanne

    Jeg var i Östfoldhallen idag, og så SÅ mange flotte nydelige festkjoler. Tenkte på deg! Ta turen <3

   3. My bad, trodde det var Elises bryllup som var til helgen :p
    Forøvrig enig med de som sier ja til mer random bilder! Jeg skal innrømme at jeg aldri ser på bildene på bloggen din lenger. Enten er det antrekksbilder – noe jeg ikke interesserer meg for i det hele tatt- eller så er det så oppstilt at det ser kunstig ut uansett. Ønsker meg mer hverdagsbilder, tatt «in-the-moment», med ekte smil og ikke så innmari glansbilder som det alltid er. Jeg får inntrykk av at det ikke er ekte. Hvem jobber i hagen med så dyre gensere og fine sko som du gjør, for eksempel? Får liksom ikke særlig inspirasjon fra det, for det ser så kunstig ut fremfor noen som har kledd seg for anledningen, og ikke har klær, sminke og hår perfekt.

    Jeg likte bloggen før, da smilet ditt var ekte, leppene var smale og naturlige, og bildene ikke var så innmari perfekte som de er nå. Da mener jeg ikke perfekt som i at LK er dritgod til å ta bilder, men perfekt i forhold til at de er så oppstilt, så mye posering osv.

 28. Vakre Sherri Hill-kjoler 🙂 Gjør du noen gang noe for andre i familien din, som å hjelpe de i hus, hjem osv.? jeg tror aldri jeg har lest at du har gjort noe for andre. Jeg kan bare huske at du har planlagt bursdager. Håper ikke du tar spørsmålet ikke opp, men jeg lurer litt på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, de er kjempefine 🙂

   Jeg gjør vel ting som de fleste andre gjør. Har blant annet hjulpet mamma og pappa med flyttingen siste ukene, til tross for full jobb og to barn hjemme fra barnehage. Jeg har samlet inn flere hundre tusen for ulike veldedige formål, og blogget om mange andre formål. Men det meste jeg gjør er jo som regel helt hverdagslige ting som de fleste gjør, og som ikke er noe interessant å skrive om på bloggen. Så at du ikke har lest om det betyr ikke at jeg ikke gjør det.

  2. susanne

   Det begrenser seg nok endel siden Caroline er småbarnsmor, flytta, nytt stort hus og i full jobb.. I mine öyne er hun i en epoke i livet der hun kanskje har större behov for å FÅ hjelp fra familie enn å klare å bidra med å gi så mye..akkurat nå <3

 29. Enig med det enkelte andre her skriver, at du er så feminin, elegant og flott uansett at du hadde uten tvil «rocket» kort hår. Spesielt platinablondt. 🙂
  Men så har jeg også lest at kort hår kan få folk til å se eldre ut ..? Selv har jeg alltid hatt langt hår og klippet meg superkort da jeg var 30 (før det var «for sent») fordi jeg hadde lyst til å prøve rockehår. Dessverre hadde jeg såpass fall i håret at jeg bare fikk krøller inntil hodebunnen og ikke den piggsveisen jeg ville ha. 😀 Men det tok bare 6 måneder før jeg hadde god lengde på håret igjen, og etter et år var det blitt ganske langt.

 30. Christine

  Åh, den sjøgrønne! 🙂 Nydelig i den!! Og hvis du får lyst på kort hår, go for it, du ville vært vakker og feminin med det også 🙂

 31. Ja, men jeg bare lurte 🙂 Nå bor de jo nærmere og da lurte jeg litt på om dette kanskje var lettere. Jeg lurer også på hvor vanlig det er å hjelpe til hjemme når man er voksen med egne barn. Jeg tenkte ikke akkurat på disse årene Susanne, men sånn generelt i livet hvis du skjønner (ikke når barna er bittesmå). Jeg tenkte ikke på veldedighet – det er noe annet 🙂

 32. Hvilken krølltang er det frisøren din har brukt på deg? Sååå fint!

 33. Jeanette

  ville ikke gått for den grønne! den viser jo litt mage og det synes jeg ikke passer seg i et bryllup. den rosa med blomstene derimot,var kjempefin! Du kler veldig godt rosa!

 34. Digger den grønne sikkelig ! Men den passer ikke veldig bra i et bryllup synes jeg…

 35. Hei!
  Elsk på smykket ditt…. kan jeg spør hvor det er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Hasla 🙂

 36. Så mange ganger jeg har tenk at du burde prøve en kort frisyre! Jeg VET du hadde sett smashing ut;)

 37. Så koselig med ett sånt innlegg med det du kaller random bilder. LK og du er blitt så flink å ta bilder, og jeg synes mange av de rett og slett er «mindblowing», men jeg savner også litt de vanlige bildene som gjør bloggen din kanskje enda litt mer personlig. Er ikke ment som kritikk, bare ett lite innspill til variasjon? Det har blitt en del «magasinbilder» den siste tiden, og jeg savner litt disse ikke planlagte bildene som jeg gjerne ser litt av på snap. Hvis du skjønner hva jeg mener? Uansett, stor fan! Kose dere masse i helgen i bryllup 🙂 Klem fra meg!

 38. Så flott du ble på håret! Må skryte litt av din hårkolleksjon – den er jeg virkelig fornøyd med altså!

 39. Utrolig flotte bilder! hva slags Kamera linser er det du bruker? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D M4 med Canon 24 – 70mm f2,8 og Canon 70-200mm f2,8 for det meste 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *