årets første båttur

Endelig fikk vi dratt ut med båten! Jeg har ventet på the perfect moment i HELE sommer og det er jeg ikke alene om, vet jeg. Mamma og pappa har også hatt et stort ønske om å dra ut med den siden den ble sjøsatt tidlig i mai, men det har liksom aldri passet – enten har de holdt på med flyttingen, været har vært dårlig eller de har hatt andre planer som har gjort at det ikke har passet og akkurat sånn har det vært med oss også – bortsett fra i dag! Da gjestene våre hadde dratt, røsket vi litt sammen her hjemme, kastet oss i bilen og dro på hytta. Det har vært en så deilig! De spontane dagene er ofte de beste og det gjør meg ingenting at jeg må bruke kvelden på å jobbe, rydde og fikse opp huset. Heller det enn å sitte inne i det fine været på en søndag 🙂 


I morgen er en ny uke og det gleder jeg meg til! Å lande litt før det smeller igjen – det skjer så mye fremover nå, først ut er bryllup hele neste helg, det blir så fint ♥ 

5 kommentarer

 1. Where you bought those shorts for swimsuits and boating vest?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   The shorts is from bikbok and the vest I don’t know 😉

   1. Alltid noen spm fra ho der, hehe…

 2. Hei fine deg 🙂
  Lenge leve spontanitet. Såååå gøy 🙂

  Dro dere til foreldrene sin hytte? Det så sååå fint ut på snap storyen din

  Også lurte jeg på En Annen ting. Kan du anbefale noe Aps for en 2 åring som er lærerike? Tusen takk.

  Også tenkte jeg å høre med deg, hvordan det er å ha fødselsdag 11.sep? Det er ikke negativt ment, har selv en sønn som ble født 11.sep 🙂 men blir så lei meg og irritet når andre Kombinerer det med 9/11 Har du vært bort i det? Eller hva pleier du å svare? Tusen hjertelig takk hvis du kan svare på det. Fordi det iriterer meg hver gang

 3. Camilla

  Hvor er badedrakten fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *