a walk in the park

– inneholder reklame – 

Hei i kvelden! Vi sitter samlet rundt den fine uteplassen vår rett utenfor kjøkkenet i kveld, under varmelampen, Bob Marley på høytalerne – velstand! I kveld har vi bestilt take away også, så helgefølelsen er på plass! God helg, dere! Deler noen bilder fra dagen i dag 🙂

skjørt gina tricot / sandaler bianco by caroline berg eriksen (reklame) sekk adax by caroline berg eriksen HER / topp HER 


Håper kvelden deres er fin! 

22 kommentarer

 1. Hei!
  Kan jeg spørre hvor evighetsringen din er fra? Min ble nylig ødelagt og er ikke å få kjøpt i butikk. Ser at din ligner veldig, og jeg kunne så gjerne tenkt meg ny 🙂

 2. Supre bilder ::) jeg lurer på om du kan skrive et kostholdsinnlegg når du får tid. Mannen din er ernæringsfysiolog? skal han ikke jobbe som det? jeg skjønner ikke at dere tar utdannelse dere ikke bruker. Jeg lurer på om det var en spesiell grunn til at dere sluttet å spise lavkarbo ettersom dere sa dere følte dere bedre da dere spiste det og det hadde så mange fordeler.

 3. Så fin du var i dag og heldig du som har fått så lekre brune legger :)))

 4. Hei!
  Nå er det år og dag siden jeg har kommentert her, men titter innom stort sett hver dag:-)

  Så fantastisk flott dere får det i nyhuset, så utrolig moro å følge med!
  Men jeg lurte på en ting, siden LK sluttet med fotballen, og jobber sammen med deg om dagene, hvordan funker det? Blir det ikke litt mye å både jobbe sammen og leve sammen?
  Jeg har selv en mann som reiser mye på jobb, og gjerne er borte i en uke. Generelt er han lite hjemme, men det fungerer bra for oss, og får oss til å sette mer pris på den tiden vi har sammen:-)

  Hadde du kunnet drive bloggen på samme måte om du ikke hadde hatt LK?

  Ha en fortsatt strålende sommer <3

  Klem!

 5. Så fin du er! Hvor er solbrillene fra?

  1. Det lurer jeg også på 🙂

 6. Kjære Caroline!
  Jeg ville bare fortelle deg hvor mye du inspirerer meg i hverdagen, og hvor fin forbilde du er for meg i livet.
  Jeg har fulgt bloggen din lenge og det er gode grunner til det.
  Jeg har i år fylt 18 år og har flyttet hjemmefra. Jeg leser bloggen din og følger deg på sosiale medier. Bloggen din er den beste når jeg ønsker tips eller inspirasjon til min leilighet, til mat, til klær, trening osv.
  Håper du alltid er like blid, lykkelig og fin som du har vært til nå.
  Takk for alt Caroline! Jeg ønsker deg alltid det beste.
  Ha en god sommer!

 7. Har du extentions i håret nå? Synes du er veldig fin på håret, frisyren kler deg.

 8. Hei!

  Jeg er så nysgjerrig på hvordan du ser på deg selv for 5 år siden? Jeg som bloggleser ser hvertfall en veldig sunn, fin, rørende og fornuftig forandring! Kanskje det kunne vært et fint blogginnlegg? 🙂

  Fortsatt god sommer til deg og dine! Du er et flott menneske!

 9. Ser ut som dere koser dere mye i sommer været. Lurte på om du kunne skrive litt om styrketrening. Hvilken muskler du fokuserer på! Og eventuelle øvelser man kan gjøre uten utstyr.

 10. Hei fine deg 🙂 Går det an å få tak i sandalene dine eller er de utsolgt?

 11. Hva jobber Lars Kristian som etter at han sluttet med fotballen? Om dere jobber sammen, er det da du/ditt AS som betaler han lønn, at han er ansatt hos deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi eier AS’et sammen, 50/50 🙂 Så vi er begge ansatt i vårt AS.

 12. Kjempefine klær du har, men er det noe å ha i parken? Tenkte bare hvis du skal leke med jentene og sånn? Mye reklame i det siste.

 13. Anne Kristine

  For et vakkert bilde av mamma og yngstedatter!!

 14. Herlige bilder! 🙂
  Så (ekstra) fine neglene dine ble denne gangen. Fin fasong! 🙂

 15. Har ikke sandalene kommet ut enda? De var sååå fine 🙂

 16. Katrine

  Hei Caroline!

  Kunne du skrevet et innlegg om hvordan du jobber for å få alt til å gå opp, men samtidig beholde roen og tar deg tid til kos?

  Jeg har jo fått inntrykk av at «to-do» listen din aldri tar slutt, at det er spesielt masse nå med nytt hus, to små barn og mange nye prosjekter. At du er en liten kontrollfreak som vil bli ferdig og at du gjør ting ordentlig. Selv om mitt liv ikke er helt likt ditt kjenner jeg meg veldig igjen i det. Problemet mitt er bare at jeg absolutt ikke klarer å finne tid til å gjøre ting jeg liker – som å høre på lydbok eller invitere en hel gjeng med voksne og barn til helgen. Jeg tenker jeg «bare» må få inn alt i skapet eller «bare» rydde i mailboksen. Og jeg tenker at når jeg får gjort alt som står på lista, DA kan jeg endelig slappe av, og jeg kommer til å bare føle på lykke, kontroll og ro… men så kommer det jo nye ting på lista hele tiden…

  Dette må du kjenne på, men det virker som om du har klart å skape en balanse mellom jobb og kos. Du blir kanskje ikke så overveldet… hvordan gjør du det?

 17. Så nydelige bilder fra parken 🙂

 18. Kristine

  Er det mulig å få kjøpt sandalene?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *