kontoret begynner å ta form

– inneholder reklame – 

Vi er nesten der! I går kom lampen jeg har bestilt til kontoret vårt og nå mangler bare noen ting til, som hyller, dekor og bilder på veggene og så er vi i mål! Da blir det før- og etterbilder fra dette rommet, men akkurat i dag er jeg så glad for å ha taklampen på plass etter å ha jobbet flere måneder i kun lyset fra dataskjermen når mørket har falt på, så da må jeg bare vise dere hvordan det ble 🙂 

(reklame) Typisk nok ser jeg nå at de har fått den i sort også! OMG! Burde jeg bytte den eller hva tenker du? Lampen finner du HER

Denne prisen fra 2015 lever jeg lenge på, ble så glad for den! Den må selvsagt ha sin plass på kontorpulten min 🙂 

Litt smånips! Vet ikke helt om dette skal stå her eller et annet sted etter hvert, vi får se når hyller og så videre kommer på plass 🙂 

 globus slettvoll / husker ikke hvor eiffeltårnet er fra / klokke bak fra classic living / (reklame) kaktuser HER 


Jeg har vært og løpt i lysløypa i dag, det ble to runder 🙂 Egentlig ville jeg løpe tre, men tiden strakk ikke til! Uhu! Jeg er imponert over at jeg rakk å komme meg dit i det hele tatt, det er hektiske dager for tiden 🙂 Håper jeg får til 3 runder og etter hvert 4 i nærmeste fremtid, jeg må virkelig step up the game om jeg ikke skal løpe inn som sistemann under halvmaraton om et par måneder. Å være med i løp har alltid vært noe som skremmer meg, så jeg må si at jeg beveger meg skikkelig ut av komfortsonen hva gjelder akkurat det løpet. Men det går nok fint.. Håper dere har en deilig sommerdag 🙂 Her skinner nemlig sola! 

68 kommentarer

 1. Jeg dør etter å se klesskapet ditt 😀 haha! Kjempefint kontor!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uæ, gleder meg til å dele 😀

 2. Personlig syns jeg ikke du skal bytte til svart. Det hadde blitt altfor matche-matche. Mer harmonisk nå.

 3. Synes du skal beholde den du har. Den er mye finere, synes hvertfall jeg.
  Gleder meg til å se endelig resultat.
  Kan du lage en video av hele huset når det er ferdig ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg gjøre 🙂 Tror vi beholder denne, jeg liker den!

 4. Hei Caroline!:) dette har ingenting med innlegget å gjøre, men ville bare si at jeg synes dere har blitt så utrolig dyktige på å ta bilder! Blir så imponert! Alt med bildene deres ser så gjennomført ut, og det ser ut som dere bare blir mer og mer kreative på foto! Er vel kanskje Lars Kristian som tar flest bilder så hils han å si at han er utrolig flink!!:) har han vurdert å gjøre det profesjonelt eller noe slikt? Jeg hadde definitivt booket han! Håper dere får en flott sommer videre:) klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han tar alle bildene av meg i hvert fall, så det er absolutt han som tar flest bilder vil jeg tro 😉 Mat, av jentene + av han, detaljer, rom, etc. tar jeg som regel selv, men han etterbehandler alle bildene og det er jo halve jobben 😉 Vi er et bra team 😀 Tusen takk, jeg / vi legger veldig mye planlegging og tid ned i bildene 🙂 Men det er veldig gøy! Han har planer for fremtiden 🙂 Håper du har en deilig sommer! Klem 🙂

 5. Synes faktisk du bør ha kampen i sort!

 6. Det var fint, liker så godt den stolen<3 Men jeg hadde aaaaldri klart å sitte med ryggen mot et vindu sånn som det der Hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går helt fint, jeg flytter meg bare til Lars-Kristian sin plass om det blir for mye sollys til det jeg skal jobbe med 🙂

 7. Ville hatt sort! Ble litt blass mot resten!

 8. Kombinasjonen av svart og hvit fra kontorhjørnet gjør det rent, enkelt og klassisk. Jeg skulle ønske jeg ville ha et kontor som din, elsk det!

  https://mihabalan.com/2017/07/18/active-social-media-vacation-much-much/

 9. Bytt :/ Hadde vært bedre med en «romantisk» lampe, og at det er gjenngående i hele huset, slik som lysekronene nede.

 10. Halvmaraton går nok kjempe fint skal du se! 😀 jeg har vert med flere ganger og første gang hadde jeg ikke trent mye langdistanse løping før, men det gikk fint og jeg kom meg i mål på en god tid 🙂 mitt beste tips er å bare fokusere på deg selv og ditt eget løpe tempo, ikke stress for mye, og prøv å tenk at det skal være en hyggelig tur, i tillegg synes jeg det er lettere å løpe halvmaraton når det er et løp istedenfor når man gjør det på egenhånd, under et løp blir man neste «dratt med» de andre som løper fordi man løper så tett.
  Lykke til med treningen frem mot halvmaraton og på selve løpe-dagen 🙂
  Stor klem fra varmere strøk <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for motivasjonen, J! Håper du har en deilig sommer <3

   Klemmer!

 11. Du kommer til å klare det helt fint, kjenner folk som trente bare noen uker før maraton og gjennomførte uten problem. Det er ikke lurt å overdrive løpingen i forkant.

 12. Eklebenrk

  Hei,
  Kjempefin lampe, men syntes du likevel skal bytte til svart…

 13. susanne

  Desverre krasjet lampa med det andre :/ Veldig synd.. tror det kan bli bedre ja om du kan bytte den i sort 🙂
  Ellers, alt det andre er så herkapelig og flott! alt <3 Tror faktisk jeg ville hatt en lampe i lysekronestil, det hadde blitt gjennomfört og fint alltså! 🙂

 14. Den i sølv er utrolig flot, du har rigtig god god smag, men den i sort havde passet perfekt ind med møblerne.

 15. Hallo frue,2mil klarer du med glans om du ikke har mål om å vinne…. skulle ønske det var meg men har ikke ben til detTrener mye men å løpe går ikke,lykke til:)

 16. Kristine

  Ja, du burde bytte.

 17. Stili! Ville nok gått for sort lampe, så blir stilen helt komplett…

 18. Christina

  Bytt til svart lampe Det vil passe til resten av det svarte interiør.
  Klem

 19. Så deilig med eget kontor, ble veldig fint!
  Angående løpingen: jeg løp mitt første halvmaraton i fjor å kjenner følelsen av å grue seg. Jeg er nok lik deg når det kommer til å ville gjøre det en driver med helhjertet og følge en plan. Som et lite råd vil jeg derfor anbefale deg å prioritere langturer nå fremfor intervaller og styrke. Jeg merket hvertfall hvor mer avslappet jeg ble i kroppen av å ha løpt både 13 km, 15 km og 18 km distanser i forkant av selve løpet. Det var også kjekt å erfare at kroppen min stadig tålte mer og mer belastning etter hvert som jeg gradvis økte kilometerene.
  På selve løpsdagen i sep: det kommer til å gå veldig bra, du er mer en nok trent til det. Nå må du bare sette hodet ditt hundre prosent på at det skal gå bra, senke skuldrene og nyte det som blir en løpefest!
  Heier på deg og ønsker deg all lykke i oppkjøringen frem mot løpet 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Beate!! <3

 20. Så flott kontor, med masse fin dekor
  Jeg lurer på noe angående Storytel. Jeg så i et gammelt innlegg at du tipset om en bokliste, og jeg fant den da jeg sjekket storytel på macen, men hvordan finner man boklistene inne i appen? Det hadde vært veldig greit å vite, for det var mye lettere å orientere seg gjennom denne listen du tipset om. Sliter med å finne titler jeg liker/har hørt om i appen, men i den lista var det flere bøker jeg var interessert i. Finnes det mange slike lister, og hvor er de å finne i så fall?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trykk på de tre strekene oppe til venstre og gå på boktips 😀 Eller kategorier! Jeg finner ikke noe som heter sommerlesing i år, om det er den listen du sikter til?

   Klem!

 21. CelinaMy

  Synes ikke dere bør bytte ut lampa, den passet veldig godt! Men kanskje bytte/slipe ned gulvet? For det var ikke spesielt flatterende.

 22. Pia Svensson

  Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
  Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
  Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
  Kram och lycka till!

 23. Wow,så fint! Men jeg ville definitivt byttet til sort lampe,ja. DA blir det harmoni og helhet☺Klem på deg

 24. Ikke bytt lampa! Blir altfor monotont hvis fargepaletten blir for snever! Syntes lampa gled veldig fint inn! 🙂

 25. Ja, bytt til svart! Mye stiligere med den kontrasten!

 26. Lekkert!
  Hvor er kaktusene fra? Skikkelig fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra bloomingville, link i innlegget 🙂

 27. Oj for et delikat hjemmekontor!!! Ser ut som en plass man har LYST å sette seg ned for å jobbe. Blir morsomt å se bildene før og etter opp mot hverandre Synes den lampa var fin i den utgaven Tommel opp!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Elin! 🙂

 28. Johanne

  Svart

 29. Hei! Kan du skrive et innlegg der du snakker litt om hvordan man kan komme i form uten å være på treningssenter? Og kanskje litt tips om hva man kan spise osv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sjekk gjerne ut kategorien min «trening» og bla litt der 🙂 Der har jeg foreslått masse hjemmeøkter som er veldig enkle å gjennomføre 🙂

 30. Hei! Hvor er pultene fra? Veldig fine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra TM Design 🙂

 31. Synes ikke lampa passet inn til resten av huset. Burde ha en form for lysekrone. Denne lampa er for minimalistisk hos dere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi ønsker en litt annen stil på kontoret og vil modernisere / bryte litt her 🙂

   1. susanne

    Men det er bare lampa som bryter.. resten er som huset forövrig i stil..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi ønsket at lampen skulle bryte sammen med bilder etc. som kommer opp på veggen etter hvert 🙂

 32. Bytte til svart .. 😉 Selv om lampa var råfin i grå så er den svarte litt mere lik resten av husets interiør… 🙂

 33. Lampen er fin som den er. Den glir harmonisk inn og jeg synes det er fint at den bryter litt med stilen. Sort lampe vil bli for dominerende. Den er et fint, moderne innslag i den ellers tunge stilen, som kler huset deres og som jeg personlig liker. Jeg synes det er fint og friskt med innslag av moderne møbler og lamper innimellom.

  Jeg synes det er flott at du klarer å ha en så allsidig blogg med så mange tema. Du mestrer det – og det så bra! Bloggen er ryddig og veldig delikat. Jeg ser du og LK er et bra team. Så fint at vi får følge deg og den fine familien din <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk Lisa, for en så fin tilbakemelding! Det setter jeg så stor pris på! <3

 34. Fine møbler, men som et fungerende kontor? Har du ingen kontorrekvisita? Blokker, post-it, permer og penner?

  Skjønner jo at det er ryddig når det skal vises i bloggen, men det var lite her som minnet om en arbeidsplass.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Slik ting hører ikke med på bilder synes jeg, jeg har masse plass i pulten min og i skapet til høyre i bildet 🙂 Der er printer, permer og andre ting som du etterspør 🙂

   1. Kristin

    Hva med en skikkelig kontorstol som sikrer korrekt sittestilling? Eller har du gjemt den i skapet og? 😛

   2. Caroline Berg Eriksen

    Sitter helt fint på den stolen 🙂

   3. Caroline Berg Eriksen

    Denne stolen er helt magisk å sitte i! 🙂

 35. Hei, jeg synes det er fint som du har det. Enig i kommentarer lengre opp, at det kanskje kan bli litt for mye «svart på svart» om du bytter. Men, det er smak og behag 😉
  Fint med et avbrekk og du kan jo hente inn fargen på lampa i andre detaljer og pyntegjenstander 😉
  Lykke til med valget!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er derfor vi synes det kunne fungere med sølv, pga. gjenstandene ellers i rommet 🙂 Trooor vi beholder denne! 🙂

 36. Behold denne. Utrolig lekkert med litt kontraster 😉

 37. Så fint det ble Jeg synes du skal gå for svarte lampen,det hadde jeg gjort,men det er fint nå også..

 38. Benedicte

  Fy for et trist og fargeløst kontor! Ikke pent. Lampen var stygg uansett

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 39. Synes du har fått et kjempe kult kontor. Jeg tror det blir litt mye matche-matche hvis lampa også blir svart. Det er fint å ha noe som bryter litt

 40. Ofte synes jeg det blir mye sort, men her tror jeg det hadde vært fantastisk! Kul lampe da. Krever litt rom, men det funker!

 41. Elisabeth

  Ja, ja Benedicte – enda godt at smaken er som baken ;-)))
  Jeg tenker det er et rålekkert kontor og jeg ville gått for sort lampe.
  Ønsker alle engasjerte innskrivere og Caroline m/familie en fortsatt god sommer <3

 42. Det minnet ikke mye om et kontor, men du trenger kanskje ikke ha så mye på pulten, men det er rart hvor lett man brått føler det er for lite plass. Har selv en stor kontorpult med hyller i og bare man setter fra seg mat, mobil, kalender, og evt. noen blokker blir det så fullt. Men jeg synes du har et utrolig kult skrivebord, er det tm design? Det kan kanskje bli litt fargeløst med sort. Rommet ser veldig lite ut, er det bare du som skal jobbe der? Man må ha godt arbeidslys når man sitter foran dataen altså, ellers får man vondt i øya. Jeg stusser over at du har en laptop og ikke stor skjerm som arbeids-PC. Det er mye bedre å jobbe på (har begge deler selv, men storskjermen er mye bedre). Jeg skjønner ikke hva den globusen og pynten gjør på arbeidsbordet? Stolen er vel ingen arbeidsstol for den som sitter i mange timer?

 43. Synes lampen var superfin! Leser følgende på siden: «OBS! Noen tak/vinduslamper leveres med EU-støpsel som ikke kan benyttes i Norge. Dette må klippes av – for utbytting til støpsel av norsk standard (må utføres av autorisert elektriker).» Er dette tilfellet med denne lampen? Og gir den skikkelig lys? Vurderer den over spisestuebordet. Ha en super kveld videre! 🙂

 44. Sort lysekrone i romantisk stil hadde passet veldig godt synes jeg 🙂
  Lekkert uansett da 😉

 45. Hei, kan jeg spørre hvor kontorpulten er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   TM Design, men det er dessverre nedlagt nå :/

 46. Flott kontor. Hvor er den kule kontorstolen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *