på jakt etter fortiden

– inneholder reklame – 

Vi skal 15 år tilbake i tid, til året 2002. Elise og jeg var Britney Spears-fans og løp til videobutikken da filmen Crossroads endelig ble tilgjengelig leiefilm. Vi satt storøyde og fulgte med da filmen åpnet med at 3 barndomsvenninner gravde ned en wish box med ønsker for fremtiden, mens de sverget å være venner for alltid og grave opp boksen igjen ved midnatt når var de ferdig på videregående. 

Om vi bare ble litt inspirert av dette? Det kan du trygt si! Vi gjorde selvfølgelig akkurat det samme! Vi ble til og med blodssøstre den dagen vi gravde ned ønskene våre, for det hadde vi sett i en annen film – haha! Ønskene ble, om vi husker riktig, trygt forseglet i en isboks og gravd ned i et blomsterbed som mamma ikke brukte, i hagen til barndomshjemmet mitt. Nå som mamma og pappa har solgt huset, fant vi ut at vi måtte ta tak! Jeg hadde faktisk helt glemt denne boksen helt til Elise ringte meg for et par uker siden og minnet meg på den. Så i går møttes vi for å finne skatten, med hakke og spade og ikke så fornuftige klær på undertegnede 🙂 Haha! 

(reklame) kjolen min finner du HER 


Det er så klassisk meg, jeg fortet meg bare alt jeg kunne etter middagen og tenkte ikke over at det KANSKJE kunne være lurt å skifte først. Jeg fikk uansett låne joggebukse av Elise, så jeg ble reddet! Nelia hjalp til, Øyvind (Elises kommende mann – ih!) hjalp til og Lars-Kristian hjelp til. Jeg vet at mange var veldig nysgjerrige da jeg snappet fra hele gravesituasjonen i går (Lars-Kristian hadde det bare LITT gøy på mine vegne) og jeg må dessverre skuffe dere med å si at vi ikke fant boksen vår.

Vi holdt på i et par timer, men det har vokst skikkelig til i det som en gang var et ubrukt blomsterbed. Det har kommet røtter fra buskene rundt og masse hard leire der med årene og det ser heller mørkt ut. Vi er skikkelig skuffet og har så lyst til å finne den! Overtagelsen på huset er 1. august, så vi har fortsatt litt tid. Er det noen som har tips til hvordan vi bør gå frem? Eller kanskje noen vil ha en sommerjobb og hjelpe oss med å finne den? 😉 Vi har selvfølgelig ikke peiling på hvor i blomsterbedet den befinner seg, haha! Vi tenkte jo den gang da at vi garantert kom til å huske hvor vi gravde den ned og dessuten skulle den jo bare ligge  i 4 år! Ehe.. 


Vel, jeg krysser fingrene for at den dukker opp, vi gir ikke opp helt ennå 🙂

18 kommentarer

 1. Har dere noe metall i boksen kan dere bruke en metall detektor! 😀

 2. Så gøy! Det får meg til vagt å huske min egen boks et sted…!

 3. Hadde vært artig å prøve.

  Jeg gravde ned en blomsterpin da jeg var 6 år gammel langt nede i sandkassa på Stovner hvor gamle tanten min bodde. Da jeg var 12 år og var på besøk hos henne kom jeg på det. Dro tilbake til den sandkassa og gravde og gravde og guess what: Jeg fant den!!

  Helt utrolig altså etter 6 år:-) Gjett om jeg ble glad for at den fortsatt var der og for at jeg faktisk hadde så god hukommelse at jeg husket nøyaktig hvor jeg hadde gravd den ned

  Jeg synes det er utrolig morro og lete etter ting og er utrolig flink har jeg fått høre så d hadde vært artig og fått prøvd seg på det om det er i orden??

  Mvh Linn

 4. La dere noe metall oppi? Metalldetektor kan jo hjelpe isåfall….

 5. Så morsomt! Jeg håper dere finner den

 6. Kristine

  Dere MÅ finne den! Riv opp hele hekken!!

 7. La dere noe av metall i boksen kan dere bruke en metalldetektor 🙂

 8. Kanskje en metall detektor kunne vært noe? ☺️ Om boksen eller noe av innholdet er av metall da.. lykke til iallefall, spennende

 9. Bruk søkevinkler (eller klehenger som du holder løst i på begge sider slik at opphengskroken vender fra deg og utover). Så ser du isboksen for deg mentalt, og går rundt på området der du tror den er. Når vinklene krysses eller klehengeren vrir seg i hendene dine og peker nedover, så er du ved boksen.
  Lykke til 🙂

  1. Kristin

   Og om du spinner rundt 8 ganger mens du holder kleshengeren og ser for deg ditt forrige liv så kanskje du jaggu finner Jesus også (facepalm)

 10. Så søtt 🙂 Likte «energien» i bildene, hvis det går an å si. Digger outfiten med joggebukse. Du er så pen når du ikke ser striglet ut, men at ting er mer tilfeldig.
  Håper dere finner den!

 11. Vibeke W

  Metalldetektor 😉

 12. Metalldetektor, om dere puttet noe i boksen som kan reagere med denne

 13. Camilla N

  Håper dere finner den! Hva med en metalldetektor?:-D
  Når kommer innlegget om ferie med små barn? Og de spørsmålene vi kunne stille deg?
  Vi reiser på vår første ferie med lillegull (5 mnd) i starten av August. Håper det kommer før da 0:) jeg trenger masse tips!

 14. Madeleine

  kanskje en metalldetektor kunne funket.. hvis det er noe av metall oppi boksen Lykke til

 15. Viss det er noko i metall i boksen så kan de jo prøve med metalldetektor? 🙂

 16. Metalldetektor om det er metall i boksen? Verdt et forsøk kanskje 🙂 Hadde gravd som en gal for det hadde vært så spennende å finne den 😀

 17. Så koselig og så flotte bilder! Dette gjorde jeg og min bestevenninne på ungdomsskolen også! Vi gravde boksen ned på en lekeplass, men fant den heller ikke igjen etter videregående. Synd, for det hadde vært så gøy å lese alt vi skrev! Håper dere finner den! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *