ta med favorittbladene dine overalt i sommer

– reklame – 

Har du lyst til å ta med deg alle favorittbladene dine på ferie, men har ikke plass i håndbagasjen? Da bør du sjekke ut Flipp! Dette er en app det er lett å bli glad i, den gir nemlig fri tilgang til over 50 av Norges største blader og tegneserier! Mine nedlastninger ser slik ut akkurat nå:

I tillegg finner du de mest populære bladene fra Sverige og Danmark her, blant annet synes jeg alt for damerne, boligliv, fit living, og.. er veldig gode magasiner.

Jeg har lenge vært fan av Flipp og det har ikke endret seg! På begge flyturene vi har hatt i sommer har jeg vært så glad for denne appen, for da Lars-Kristian fikk Naia til å sovne i armene sine og Nelia satt med iPaden sin, kunne jeg lene meg tilbake og kikke i blader. Det var så deilig og jeg fikk masse inspirasjon! Spesielt inspirert ble jeg av en artikkel som jeg fant i bladet Maison, hvor de kom med tips til hvordan du kan få sommergjestene dine til å føle seg enda mer velkommen.

Det var små tips som en frisk blomst på nattbordet, rene håndklær rett på sengen, vannglass og karaffel med vann tilgjengelig på rommet, badekåper til deres disposisjon og så videre. Vi skal ha gjester selv i sommer, så dette er i hvert fall noe jeg tar med meg! Du kan lese hele artikkelen i den nyeste utgaven av Maison som ligger på Flipp 🙂 


Du kan prøve Flipp gratis i 30 dager! Klikk deg inn HER for å laste den appen. Etter at 30 dager har gått får dere som følger bloggen min en spesialpris på 99,- i måneden (ordinært kr 129,-) og dersom du allerede abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader, blir prisen bare kr. 49,- i mnd 🙂

13 kommentarer

 1. Ranveig

  Høres ut som noe jeg må prøve Får du tilgang til tidligere utgivelser av bladene også? Eller er det bare siste utgivelse av hvert blad man får lese?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tidligere også 🙂

 2. Vet du om ukebladet Familien er å finne der? 🙂

 3. Det har jeg prøvd tidligere, og det er en genial måte å lese magasiner på, men enn så lenge er den deilige papirvarianten best fortsatt. De er jo så fine og delikate som dekorasjon også.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 4. Hei 🙂

  Hvilket kamera bruker du?

  Den beige kjolen du hadde for noen dager siden, på ferie, hvor er den fra? Enkel beige med tynne stropper 🙂

 5. Har lastet ned. Men får ikke lest bladene. . Trykker på dem men Det skjer ingenting 🙁

 6. Kristine

  Kan man lese offline? 🙂

 7. Kan man lese offline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er bare å laste ned så kan du lese offline 🙂

 8. Margrethe

  Kan man avslutte etter prøvemåneden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt! 🙂

 9. Hvor er kofferten og vesken fra? Var så fint synes jeg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Begge deler er fra By Malene Birger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *