det viktigste på hele kontoret

Kaffehjørnet! Som den selvutnevnte kaffeelskeren jeg er (rart at jeg ikke fikk abstinenser under mine to svangerskap) er selvfølgelig dagens første kaffekopp blant det viktigste for meg før dagen kan starte. Altså, jeg blir så sur hvis jeg ikke kan starte dagen med en kopp sort kaffe. Den beste gesten Lars-Kristian kan gjøre for meg, er å pile ned på kjøkkenet for å sette på kaffetrakteren. Da er jeg verdens beste kone resten av dagen 😉 Haha! Espresso står også høyt på listen og det er klart at en nespressomaskin da må befinne seg på kontoret! Når dagen virker litt for lang og to do-listen aldri blir kortere, er en espresso redningen! Så her har vi ferdigstilt kaffehjørnet vårt og jeg synes det ble kjempefint! Sort, hvitt, litt grønt, masse kaffe – midt i blinken! 

Jeg falt pladask for disse koppene! De er fra Sögne. 


Nå gleder jeg meg til å vise dere resten av kontoret! Her er det mye som mangler, men i løpet av sommeren kommer alt til å bli klart her inne også. Taklampen jeg bestilte er på vei og bilder og annet smånips er også on it’s way as we speak 🙂 Det blir så fint å få et skikkelig miljø her, rommet har bestått av to kontorpulter og kontorstoler altfor lenge nå, men det er bare fint å bruke litt tid på å finne ut hva du virkelig vil ha. Det har jeg erfart nå! 

25 kommentarer

 1. Hei!

  Fra en kaffeelsker til en annen: hvordan gjør du det med kaffe og amming? Jeg trodde anbefalingen er at man skulle drikke like lite kaffe ved amming som ved under svangerskapet og jeg savner de ekstra koppene såå inderlig nå som jeg får enda mindre søvn enn før pga bebisen:)
  Klem

 2. De koppene var superfine De står herved på ønskelisten!
  Hvor oppbevarer du kaffi-dingsene? Gleder meg til mer interiør innlegg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har et sort stativ fra Kremmerhuset, det var på tilbud i vår til 29,- eller noe :p På snap ser du – carobergeriksen 🙂

 3. Cool … i can not wait for the final effect 🙂 from where picture?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from desenio.no 🙂

 4. Så lekkert! Hvor oppvevarer du kapslene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sjekk snap, så ser du! Det ble finere bilder da jeg tok den bort 😉 Snap: carobergeriksen 🙂

 5. Hvor er bildet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Desenio (ikke sponset) 🙂

 6. Hei! Anbefaler presskanne kaffe. Da får du med alle oljer og antioksidanter. Ingen kapsler eller papir heller så du sparer itillegg miljøet! Fortsatt god sommer!

 7. I august kommer disse koppene med Trygve Skaug sine ord på.
  Venter i spenning! 🙂
  De er sååå fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig fine <3 Gjør kaffekoppen enda bedre 😀

 8. Kaffe ❤ Søgnekoppene er så fine!

 9. Blir sikkert fint. Men svart kaffemaskin hadde gjort seg på det hvite og de andre sorte detaljene. Denne ble for gul.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jeg enig i, men vi kjøpte denne da vi bodde i Siljan og da var det den som passet best på kjøkkenet 🙂 Evnt. får vi selge denne og kjøpe en ny i hvit, men det var ikke noe som hastet før jeg tok bildene synes jeg 🙂

   1. Syns nettopp det at den er i creme var fint jeg! 🙂

   2. Det blir mye enklere å bytte det coffee-bildet 😉 Nespressomaskinen er fin i seg selv og passer fint hvis den bare får noe «å lene seg til» fargemessig. Den er f.eks veldig fin mot de grønne plantene.

 10. Jeg er glad i å trene selv og har blitt inspirert av deg! MEN hvor mange tredemølle snap’er skal det bli fremover? Det er jo ikke akkurat interessant å se en tredemølle… Noe mer spennende må du vel kunne vise? Kostholdstips, ulike treningsformer etc, ja til det:-) Vurderer også å slette deg fra snap hvis jeg må se en tredemølle på snap hver morgen jeg står opp…

 11. Er det ikke enklere å stikke ut på kjøkkenet og lage seg en kopp kaffe liksom, enklere å holde rent også?

 12. Ah, kaffe! ♥︎

 13. Har et konsollbord med nesespressomaskin, kaffekopper og ei søt krukke med kaffekapsler i på soverommet jeg 🙂 Perfekt til late søndager 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde vi før også! På soverommet altså 🙂 Tenker nok det blir det denne gangen også 😉

 14. Heisann! Anbefaler å sette kaffekoppene opp-ned, så du unngår at det samler seg støvkorn i dem. Av erfaring skal det ikke mange dager til før det er nødvendig å skylle koppen før bruk 🙂

 15. Hej Caroline
  fine billeder og kopper
  Og tak for inspiration det er en fornøjelse at læse din blog.
  Hvor er den ternet kjole fra ? Du havde på i dag på snappen.

 16. Hei Caroline 🙂 så bra! Vi har samme Nespresso maskin.

  Har dere sett noen spøkelser enda?

  https://www.youtube.com/channel/UCPxVBywcRomYqbbAfz-2tmQ?spfreload=10

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *