Katrine og Bård svarer: del 1

Er Caroline like blid alltid? Bård: Ja – men hun kan bli irritert på hundene, noe som varer i rundt 10 sekunder 😉 Katrine: Jeg har tilgode å se Caroline sint eller sur. Hun kan si høyt at hun er irritert eller stresset for eksempel, men det synes sjeldent for de rundt henne. 

Kan dere nevne minst fem positive egenskaper med Caroline og Lars-Kristian hver for seg og fem litt utfordrende, slitsomme sider eller forbedringsområder ved Caroline og Lars-Kristian hver for seg? Caroline: morsom, familieorientert, omtenksom, målbevisst. Lars-Kristian: livsnyter, familieorientert, pålitelig, grundig. Forbedringsområder: komme til tiden, ta pauser fra mobilen (dette går til oss også), lære seg å ta flere fridager – ikke at det har gått utover denne ferien. 

Generell kommentar til spørsmålet: når det gjelder de positive tingene, så føler vi at de vi har nevnt gjelder for begge to, det går litt på kryss mellom begge. Når det kommer til resten av spørsmålet, så er ikke dette noe vi har tenkt over. Vi tenker at med mindre noen har utpregede destruktive sider, så går du ikke å leter å feil hos venner. Vi er glad i vennene våre som de er, det er jo nettopp derfor vi er venner 🙂 

Kan den ene eller begge to plutselig finne på å begynne å synge? Oh yes! Haha! Caroline synger så å si konstant! Under kortspillet her om dagen for eksempel, brøt hun plutselig ut i «deck the halls with boughs of holly..» altså en JULESANG! Haha! I tillegg til alt fra Lady Gaga’s Pokerface, til ymse barnesanger. Haha! Alle synger i dusjen kom også på bane, sånn helt ut av det blå 🙂 

En morsom situasjon dere husker under en middag eller et selskap? Her er det mye å ta av, men det meste får vi holde oss i mellom – hehe 🙂 Men da vi hadde de på Italiensk aften tidligere i mai, så tok plutselig servietten til Lars-Kristian fyr. Caroline og Bård André satt like avslappet og kikket på, mens Lars-Kristian og jeg (Katrine) hoppet rundt på gulvet for å slukke dette. Dette var selvsagt morsomt fordi det gikk bra, spesielt ettersom Lars-Kristian og Katrine ble helt paniske mens Caroline og Bård André var helt apatiske. Men dette er også en påminnelse om at man ikke kan være forsiktig nok. Etter dette er vi veldig nøye med lys på bordet alle sammen.

Katrine, hva tenkte du om Caroline første gang du traff henne? Jeg tenkte at hun oppførte seg som, og var, ei helt vanlig, jordnær jente med gjennomført stil. En blanding av utadvendt og litt sjenert – hvis det går an. Vi fant tonen umiddelbart, hun er veldig lett å både prate med og bli glad i ♥ 

De fleste viser kun glansbildet av hverdagen på sosiale medier. Men jeg syns det virker så ekte slik Caroline fremviser livet deres på bloggen. Er det slik harmonisk og flott, eller er det litt rot bak kameraet? Caroline og Lars-Kristian er som alle normale mennesker, alt er ikke perfekt til enhver tid – selv om det sjeldent er veldig rotete hjemme hos dem 🙂 De er en harmonisk familie med godt humør hvor latteren sitter løst. Både hos store og små! 

Hvordan er Caroline som mamma? Caroline er ei veldig kjærlig og omsorgsfull mamma. Men hun er også konsekvent og har evnen til å sette grenser. Som et eksempel, her om dagen hadde vi spist middag på restauranten i nærheten. På hjemveien var vi innom en kiosk hvor Nelia, som 3 åringer flest, fant noen leker hun ville ha. Mamma Caroline forklarte da at man kan ikke få alle ting man har lyst på, og at vi ikke kunne kjøpe det nå. Dette endte selvsagt med misnøye fra Nelia, men Caroline sto i det og ga ikke etter. Som Caroline sa så fint – du må lære deg å ønske deg ting og kan ikke kan få alt du peker på. 

Er Caroline som en hvem som helst venninne? Merker dere forskjell på henne forhold til andre siden hun er så kjent? Begge i kor: Nei! Det er ingen forskjell på Caroline på grunn av hennes jobb og andre venner eller venninner vi har. 

Har dere kjent hverandre i mange år og hvordan ble dere kjent? Dere fire som vennepar, altså? Lars-Kristian og jeg (Bård André) møttes i 2006 gjennom en felles kamerat som han spilte fotball med. Da de etter flere år flyttet til Siljan, ble Katrine kjent med Caroline via salongen, og siden har vi hengt sammen 🙂 

Har dere godt forhold til barna deres? Ja! De er så skjønne begge to – de er bare to store smil 🙂 Vi har kjent og fulgt begges utvikling siden de var født. Vi er også faddere til Naia 🙂 

Vet dere har mange spillkvelder sammen. Hvilket av spillene er favoritten deres å spille med Caroline og Lars-Kristian? Åja, spill er jo så gøy! Vi har vel vært innom de fleste, men Ryktet Går og Speak Out har vært en vinner. Nå på ferie gikk det mest i kort, Lars-Kristan har forsøkt å lære oss bonde-bridge og Bård er en soleklar ener 😉 

Er Caroline rask til å svare på meldinger eller til å ta telefonen? Haha, NEI! Hun er heldigvis like dårlig som meg (Katrine) til å svare på meldinger! Vi vet jo å svare på viktige ting, men trivielle ting  kan plutselig gå over til dagen etter. Så må vi begynne med «sorry sent svar altså, men…» Ettersom vi er like dårlige til å svare raskt, så er det ingen sure miner! 

Er Caroline like forfengelig hele tiden? Bård André: Caroline er flink til å ta vare på seg selv, både fysisk og stilmessig, men jeg ser ikke på henne som forfengelig som ofte er et negativt ladet ord. Noen ganger avtaler vi også å ha «joggis-kvelder» hvor alle møter opp i helst slapt tøy og vi bare bestiller inn sushi, lager taco eller noe annet enkelt. 

Hva er den største forskjellen mellom Fotballfrue-Caroline og faktiske Caroline? Bård André: Jeg kjenner ikke Fotballfrue-Caroline ettersom jeg leser ikke bloggen. Jeg er vel heller ikke i målgruppen? 😉 Jeg kjenner bare den private Caroline. Katrine: Jeg antar at du mener forskjell mellom bloggen og privatperson? Da er det ikke så stor forskjell, jeg synes hun ser ut som og skriver som den hun er. Hvis jeg skulle si noe, så er det at det ikke kommer frem på bloggen hvor morsom og avslappet hun er. 

Bruker Caroline sminke hver eneste dag? Til og med når hun trener? Haha, Nei! Nå har vi snart vært på ferie i en uke, og vi (Katrine + Caroline) har vel ikke sminket oss i det hele tatt før vi eventuelt har vært ute på kvelden. 

Jeg og samboeren har en datter på 1 år, vi skal reise med et vennepar til Spania om et par uker. Dette venneparet har ikke barn. Det jeg lurer på er dere om dere, som reiser med Caroline, Lars-Kristian og barna, har noen tips til hva dere tenker er viktig for oss å tenke på som gjør at ferien blir like morsom for de som har mer frihet? Det viktigste er kanskje at dere som par kjenner hverandre godt og vet hva dere går til. Det er for eksempel ikke noe problem for oss om vi vil ha litt tid for oss selv. Vi kan også ta en lunsj eller lignende alene. Vi var klar over før vi dro at dette selvsagt ville være annerledes enn om vi dro kun voksne, og var derfor innstilt på dette. Vi vet at de må ta hensyn til amming, soving og så videre, og har dermed ikke forventninger om  at vi skal ha lange middager på restauranter og lignende. En annen ting som gjør at vi syntes det er ok å ta en slik ferie, er at vi kjenner barna godt og vet hvordan Caroline og Lars-Kristian er som foreldre og hvordan de setter grenser. 

12 kommentarer

 1. Det går i ett – spørsmål og svar….. lite inspirerende å lese..

  Så mye bedre det hadde vært å lese dette om spørsmålene var litt mørkere enn svaret, og at svaret kom etter et linjeskift

 2. Benedicte

  Neste gang du har svar på spm-runde hadde det vært fint om du kunne fargemarkert svarene mer tydelig fra spm så det er enklere så lese 🙂 Det var sånn med svarene dine ang barn på ferie også

 3. Hei. Jeg har et ønske for bloggen. Og det er at en mer avslappet Caroline kommer frem. Det hadde vært kjempe flott med bilder uten sminke for eksempel. Og gjerne litt mer humor.
  Jeg synes bloggen har gått litt i feil retning. Det er for stivt og kjedelig. Tror dere har mye å vinne på å bli litt mer naturlige.

  Ellers er det kjempe bra at dere skjermer barna mer.

 4. Veldig dårlig og uoversiktlig oppsett når det gjelder spørsmål og svar!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager det. Skal gjøre det bedre neste gang 🙂

   1. Tommel opp. 🙂

 5. Dersom du ikke har noe positivt å skrive, la være!

  1. Kari, dette er konstruktiv kritikk! Ofte ser det annerledes ut når man skriver enn hva folk får opp på ulike mobiler og nettlesere. Jeg ser dette helt fint på pad men på mobil er det vanskelig… er det ikke bra at Caroline får vite om dette slik at det blir bedre beste gang?

 6. Katrine

  Syns dette var skikkelig artig!

 7. velig gøy å lese syns jeg!

 8. You are blessed to have such wonderful friends. Enjoy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I know I am <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *