life is cool by the pool

I dag nyter vi den siste dagen i sola! Vi har holdt på å flytte i morgentimene og byttet ut den daglige treningsøkten med å pakke sammen alt som var vårt og bære det videre til neste sted – ut døren og ned en bratt steintrapp. Her skal vi være i mindre enn 24 timer, men likevel var det greit å få pakket en dag før vi egentlig må, så er alt klart til avreise i morgen tidlig og vi slipper å bruke tid på det i kveld. Det er noen andre som har leid villaen vi hadde fra i dag, så det måtte bare bli sånn 🙂 


Vi kommer bare til å flate helt ut ved bassenget til kvelden kommer. Akkurat sånn som dette! Vi var på stranden en gang, men dessverre var den ikke så barnevennlig som jeg skulle ønske – Lefkos er paradis for barn i forhold til dette! Det var skikkelig vrient å komme frem med vognen, den måtte løftes langt avgårde, bølgene har vært store og solsengene langt fra vannkanten slik at det nesten er umulig for barna å leke i sanden  – den sanden som kunne lekes med var nesten hele tiden dekket av vann, resten av sanden var glovarm. Det har nesten vært for varmt her denne uken til at Naia kunne sove i vognen på dagtid også, så hun har det mye bedre med aircondition og en sval seng her ved villaen 🙂 


Å leie villa ved sjøen med eget svømmebasseng anbefales virkelig, til både vennepar eller til deg som har barn – det er så lettvint og deilig (vi har leid via blue dream luxury villas). Her hadde vi også muligheten til å leie privat kokk, så det har vi benyttet oss av. To dager på rad! Mer om det senere 😉 Nå venter sola og bassengkanten litt til, før det er kvelden. Ha en deilig lørdag ♥ 

46 kommentarer

 1. Bildene ser veldig redigerte ut. Unaturlig redigerte.Skal de være slik?

 2. Sara Katrin

  Superfine og delikate bilder. Men dem er retusjert?? Huden deres så veldig flawless ut.

 3. Christina

  Hei! Lurte på om du og Lars Kristian kan lage et innlegg om hvordan dere tar alle de fine bildene du har på bloggen? Hvilke instillinger, type kamera/objektiver og hvordan dere redigerer de 🙂 Litt tips og triks:) Syns bildene deres alltid er så veldig fine!

 4. Wow! For noen vanvittig flotte bilder! Elsker det bildet av deg og Lars Kristian sammen <3

 5. Åå for noen nydelige bilder! Kos dere masse!:)

 6. Asså… bildene. Herregud! Dere er bare nydelige, og det er venneparet deres også – for ett vakkert bilde av de!

  Kos dere siste dagen, og ta med sola tilbake 🙂

 7. Deamn, så utrolig kule bilder!! <3
  Nyt solen og god tur hjem i morgen:-)

 8. Hvilke kamera og redigeringsprogram bruker du?

 9. Fantastisk vakker venninne du har!

 10. Swim suit brand?

 11. Hei!
  Her må Lars Kristian eller den som er ansvarlig komme på banen! Fordi.. dette må jo være noe av de flotteste bildene jeg har sett på lenge! 😀 Tror du ansvarlig kunne kommet med et gjesteinnlegg hvor det beskrives litt detaljert hvordan man oppnår disse bildene? Både innstilling på kamera og etterbehandling. Wow! bare WOW!

 12. Wow! Det bildet av venneparet deres er kjempefint! Venninna di er super vakker:)!

 13. Fy flate så flotte bilder !!!!!!

 14. Hvem har tatt det bilde av deg og din mann i bassenget? Det er så utrolig bra

 15. herregud så flotte bilder?! Har du brukt et spesielt redigeringsprogram/filter her? 🙂

 16. Hei,
  Har dere med reiseseng til Naia? Kanskje dere har noen tips og anbefaling om god reiseseng? 🙂

 17. Dere tar helt fantastisk fine bilder!

 18. Dette så jo bare helt nydelig ut Kan jeg spørre om hvor badeshortsene til din mann er fra? Også legger jeg igjen et lite ønske om en shoppeguide/tips/inspirasjon for herreklær, i alle prisklasser, men gjerne budsjett.

 19. Dere er virkelig i en klasse for dere selv når det kommer til bloggbilder. Fy søren så fete!! Er ikke den ivrigste bloggleseren men hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din blir jeg imponert over kvaliteten. Og deg blir bare bedre og bedre. Godt jobba!

 20. Nydelig bilde av venneparet i bassenget 🙂

 21. For noen nyyydelige bilder <3 Er helt målløs :p

 22. Cathrine

  Vakre mennesker:-)

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt drikkeflasken din som har navnet ditt på:-)

  1. Cathrine

   Never mind, fant det 🙂

 23. For noen fine bilder! Begge parbildene er bare helt utrolig vakre!! <3 Nyt siste tiden i paradis!

 24. Camilla

  Shiiiit! Fantastisk bildeserie Caroline!

 25. Katinka

  To vakre par! Fantastisk flotte kunstneriske bilder!!

 26. Ser ut som malerier 🙂

 27. Bildene i seg selv er ikke så mye å si på, bortsett fra at noen er litt harry. Men det møkka brune/grå filteret, og den høye kontrasten er ikke veldig bra. Ser det er blitt det nye favoritt redigeringen, da mange av bildene fra denne turen er like. Et lite tips er å kutte det ut, og heller gå for det naturlige. På enkelte bilder ser dere nesten møkkete ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Marie 🙂

   Det er ikke brukt noe filter på bildene. Om et bilde har for mye kontrast eller for lite kontrast kommer helt an på øyet som ser og er sjeldent avgjørende for om bildet er bra eller dårlig. Et lite tips til deg ville vært å akseptere at ulike fotografer har ulike stiler og måter å uttrykke seg på, og at det er det som er med på å skille dem ut fra mengden. Om alle skulle etterstrebe det du beskriver som «naturlig», ville det ikke vært mye variasjon og særpreg hos de ulike fotografene.

   1. Godt svart Caroline, er helt enig med deg 🙂

 28. Great photos, second one is my fav! 🙂

 29. Jeanette

  må bare henge meg på det resten sier her,for noen fantastiske bilder!!

 30. Ann-Cathrin

  Bildene er helt fantastiske. Gleder meg til hvert nye blogginnlegg. Alt er så gjennomført. Dere legger virkelig både sjela og MASSE arbeid i bloggen. Dobbel tommel opp 🙂

 31. er det mulig å leie Lars Kristian som fotograf i bryllup? 😀

 32. Vanvittig flotte bilderHar nesten ikke ord. Sånne bilder vil jeg og ta!!

 33. Vennina de er veldig pen:)

 34. Dwightinha

  Helt fantastiske bilder!

 35. Ååå som dåke koser dåke! Så kjekt, ser og høres heilt nydelig ut 🙂 så må eg berre sei at eg blir like imponert kvar gang eg klikker innom bloggen din! Du er virkelig i ein klasse for deg sjølv. Bildene spesielt er heilt fantastisk!!! :O
  Masse gode tanker sendes til dåke for flyturen heimatt 🙂
  Klem <3

 36. Sjukt fine bilder!!!! 🙂 Vet ingen andre bloggere som kan måle seg med deg når det kommer til det.

 37. Helt nydelige bilder!
  Er det en is eller et pizzastykke Lars Kristian «surfer» på? Eller noe helt annet? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Iskrem 😀

 38. Fy søren, venninnen din er vakker!! Og det bildet av dem som par burde dere fremkalle og gitt dem i gave.. et stort eksemplar som de kan henge opp hjemme, for maken til gnist som i det bildet skal man lete lenge etter! Som man sier; et bilde kan si mer enn tusen ord. Kjempeflink fotograf som har fanget et utrolig vakkert øyeblikk mellom to flotte mennesker. Lars-Kristian burde virkelig gå videre med sine fotoferdigheter, han har et stort talent der. Ønsker dere alle en fin sommer:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er hun <3 Tusen takk for så fine ord, M!

 39. Så utrolig fine bilder 🙂

 40. Hvilket kamera og objektiv har dere brukt? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D MIV og Canon 24 – 70mm f2,8 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *