vacation workout

Haha, se på denne spreke gjengen da 😉 Vi har trent hver dag siden vi kom hit og hver dag har det blitt en ny WOD – workout of the day. Vi kjører crossfitøkter hvor du ikke trenger noe utstyr og dagens var beinhard! 

Jeg la gårsdagens økt ut på snapchat med ikke mindre enn 4000 print screens, så lagre denne også, for denne var bedre! Vi gjorde dette 5 ganger og la også inn 10 jumping jacks helt i starten. Jeg tok meg også en løpetur før vi kjørte i gang, tror faktisk at jeg ALDRI har svettet så mye som jeg gjorde i dag! Haha! Gradestokken viste 30 grader da vi startet, så det var mildt sagt hett! 

Frokosten etterpå ble melonsalat pluss fruktsalat med gresk yoghurt laget av Katrine og Bård. Vann i munnen, så godt!

Dette er oppskriften på en god start på dagen for meg! Jeg elsker å starte dagene på feire akkurat som dette: trening, en god og sunn frokost og deretter et bad 😉 Det er selvfølgelig ekstra fint å reise på ferie med venner som synes akkurat det samme! 


Nå skal vi spise lunsj på stranden! Jeg orker nesten ikke å ligge i solen her, det blir for det meste en kombinasjon av badetid med barna og å sitte i skyggen og bare nyte 🙂 FERIE! 

34 kommentarer

 1. Takk for inspirasjon!! Jeg gjorde den du la ut på snapchat i går i dag morrest, da var det 20 grader hos meg og varmt nok!! Skal gjøre denne i solsteika i morgen tidlig! 🙂

 2. Hei Caroline. Finner du øktene på en app eller noe? 🙂

 3. Enig med deg, ferien blir ekstra fin med en morgenøkt, etter kaffe i sengen vel og merke <3 Og når man er flere som liker det samme er det ekstra stas! Kos dere videre i varmen, vi gjør det samme i nydelige Hellas <3 Skal bli enda varmere igjen om noen dager 🙂

 4. Så flinke dere er 🙂 Jeg har hatt tre uker treningsfri pga en revmatisk betennelse som typisk sitter i foten denne gangen. Da blir så mye trening avstumpet pga at man nettopp bruker foten endel. Men nå gir det seg og jeg gleder meg til å ha en skikkelig økt igjen istedenfor sånne små halvhjerta økter 🙂

 5. Kan du legge ut oppskrift på salaten?

 6. Hvem passer barna mens dere trener? Sitter de å se på ?

  1. Har du barn? Jeg lærer barna å kjede seg, altså å skape sin egen moro. Da jeg var liten slappet alltid mamma og pappa av etter middag, da måtte det være stille i stua og vi barna måtte ordne oss selv.

   Med en liten en som sover og en treåring som fint kan leke sjøl, see jeg ikke noe problem med å trene på ferie?

 7. Flinke folk:) Ser nå at dere har kjøpt søskenbrett på Yoyo:) hvordan er det i bruk? Fungerer det godt eller blir det vondere å trille?

 8. Hva gjør unga når dere trener sånn alle 4? Eller kjører dere på skift?

  Min 3 åring hadde vært uti på dypet av bassenget med engang hadde vi prøvd oss på slikt samtidig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi legger økten til sovetiden til Naia og Nelia er enten med oss (hun synes det er gøy), sitter og fargelegger, leker eller spiller på iPaden 🙂

  2. Hvilken app bruker du for crossfit treningsprogram?

 9. Fantastisk å løpe i varmen i Hellas, kanskje du kan løpe barbeint langs stranda- superdigg.

 10. Hi Caroline!
  You are so tough that you do sport in this heat!
  I have been in Saint Tropez in july and it was to hot for me there to do any sports (except swimming).
  I like that you are so strong!
  Liebe Grüße, Tina

 11. Kult bilde det øverste der! 😀

  1. Synnøve

   Helt enig

 12. Hei 🙂 hvor bor dere hen i Hellas nå? Hva heter hotellet? Har så lyst å reise ned dit. Og hvor har dere bestilt fra? Sett at flere har spurt:) kanskje du rekker å svare i morgen ? 🙂

 13. Hvor finner du de CrossFit øktene? Kan du legge de ut igjen?

 14. Christine

  Ble så inspirert,så tok meg en gåtur med mamma i ettermiddag. Første dagen i Spania,men jeg må teste formen min litt i forhold til nyresteinen jeg har hatt. Men deilig å gå i dag,over 10 000 skritt registrert i dag. Kunne vært mer da vi dro på butikken,men med så mye vi trengte så ble det bilkjøring i dag. Men skal ut og gå igjen i morgen,kanskje om jeg får det til på morgenen?!

 15. Hei!! Jeg skal til Rhodos i august, og har aldri vært der før, så jeg lurte på om du kunne laget en type Rhodos-guide? Hadde vært gøy 🙂

 16. Tidligere har du skrevet masse om hotell/sted der dere bor og området rundt osv.
  På denne turen er det bare trening, trening…..
  Kan du ikke skrive litt om bostedet, huset, byen og området. Kan være greit å plukke opp litt tips!
  Har dere f.eks bil? Reiser dere litt rundt? For det er vel ikke så langt til Lindos?
  Misforstå meg rett, men det virker som dere bruker veldig mye tid på trening i akkurat denne ferieuka.
  Er det flere barn med på denne turen?
  Må inneømme jeg synes det hørtes stusselig ut at din datter spilte på ipad så dere fikk trent. Ferie er jo perfekt til nettopp ipad-fri sone! Men dere om det – jeg sier bare min mening siden du selv tar det opp!
  Uansett- skriv gjerne mer om selve ferien og mye mindre om trening!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå leser du bare det du vil lese, Stine. Nelia kan fint aktivisere seg selv mens vi f.eks trener eller gjør andre ting. Det kan være tegne, leke ELLER spille på iPad. Det er ingenting i veien med å spille på iPad på ferie, for hva er egentlig forskjellen på det og å tegne? Hun spiller spill som er lærerike og lærer seg både å lese, skrive og telle ved å bruke den. At vi bruker mye tid på å trene stemmer ikke. Crossfit-øktene er designet for å være korte og effektive. Selvsagt kan de være lange, men vi gjøre det raskt og intensivt og det lengste vi har trent er 30 minutter.

   Vi reiser ikke så mye rundt. Det er ekstremt varmt her akkurat nå, og det er ikke veldig lett med to barn hvor den ene er avhengig av både vogn og barnesete. Det er mye bedre å være ved huset vi har leid hvor vi har både basseng, skygge, aircondition, mat og drikke.

   Jeg er enig i at jeg tidligere har skrevet mye om området rundt og hotellet, men nå er det litt annerledes fordi vi har leid et hus og det ligger litt utenfor sentrum, pluss den ekstreme varmen som er nå.

   1. Oi, jeg håper virkelig du ser forskjellen på å tegne kontra IPad.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tegne var et dårlig eksempel, men iPad i seg selv er fantastisk om det brukes riktig 🙂

   3. Det forstår jeg!
    Men kan du anbefale hus og sted videre eller blir det for langt unna?
    Og om du måtte velge, hvor ville du dratt igjen (med barn):
    Kreta, der dere var i fjor
    Karpathos (hotellet med basseng), der dere var for noen uker siden
    Rhodos, huset dere leier nå

    Med større barn enn deg så er ipad bruken (og spillene) anderledes. Her går det mye i svært lite lærerike Barbie spill og mye streaming på Nrk super.
    Vi setter derfor strenge begrensninger og i ferier er det bading og frilek som gjelder.
    He, he- gled deg, du er der om få år du også 😉

 17. Guttemamma

  Lurer på noe om babyzen yoyo som du kanskje kan svare på 🙂 Vi har babyzen yoyo med sittedel fra 6 mndr til vår sønn. Tenker at det kan være kjekt å supplere med liggedel hvis det kommer et søsken en gang. Når man bestiller liggedel, kommer det kalesje og det innlegget med liggedelen? Eller tar man av kalesjen og innlegget fra den vi allerede har og bruker? Kjekt å vite mtp farger og sånn 🙂

  Er takknemlig for svar 😉

 18. Hvorfor må dere trene hver eneste dag? 🙂 Du kan sikkert kose deg med god mat og drikke om du ikke skulle trene hver dag. Du legger neppe på deg? Bare lurer. Ferie skal være litt avslapping og 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi trening gir meg/oss overskudd, selv på ferie 🙂 Om jeg bare skulle ligge rett ut og spise god mat hadde jeg blitt slapp og energiløs. Trening er med på å gjøre ferien bedre 🙂

  2. Elisabeth h

   For mange er trening en velvære-greie, og ikke et ork, så det å ha tid i ferien til å trene er bare digg, og ikke noe man MÅ gjøre, men VIL gjøre.

 19. Så inspirerende dere er!! Dette skal jeg teste ut, takk for motivasjon og inspo <3 <3

 20. Jeg har glemt helt av hvor stor treningsmotivasjon du er. Selv om jeg ikke driver med samme type trening så gir det meg motivasjon til å danse (som jeg har drevet med siden jeg var barn). Da får jeg lyst til å gå til studio, sette på musikken og danse til svetten spruter og alle musklene verker. Takk for motivasjon!

 21. Jeg glemte helt det jeg faktisk skulle si! Jeg må bare få rose Lars-Kristian opp i skyene og forbi for hans evner innen foto! Instagrammen hans har jo blitt rene fotoprofilen. De fleste får liksom til dette med lys redigering og fokus som gjør at bilder blir sånn helt okay, men det de mangler er øyet. Den viktigste delen bak et riktig flott foto skjer før bilde i det hele tatt er knipset. Planlegging, oppstilling, vinkling.. det kan han virkelig, og det vises! Bravo!

 22. Om du vil få en god treningsøkt når du er på farten hjemme i Norge, ta en løpetur opp Vikersundbakken, 1078 trinn opp verdens største hoppbakke. Det er min faste trimtur, og kjennes på rumpe og lår 😀 😀

 23. Charlotte

  Noen folk skal bare henge seg opp i alt og vri og vende på ting… Slitsomt for deg! MEN, det jeg egentlig lurte på var: Jeg skal på jentetur om en uke og vil gjerne laste ned den appen du bruker til å finne øktene, hva heter den? 😀

 24. Hei!:)
  Kan du ikke legge ut treningsprogrammet her også? (For oss som ikke har screenshottet snappen!;))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *