classic combination: black + white

– inneholder reklame for egen kolleksjon – 

Tirsdag allerede! Jeg merker at denne uken kommer til å gå altfor fort, det er jo faktisk noe i det at tiden flyr i godt lag 😉 Dette er vel første gang vi ferierer med et vennepar, og det er så hyggelig! I går gikk vi ut for å spise og endte opp på en av de nærmeste resturantene her. Vi er på et sted som heter Pefkos, men villaen vi leier ligger rundt 15 minutter gange fra selve sentrum og i nærheten av oss er det bare et lite supermarked, en kiosk og et par -tre restauranter, så vi valgte den som så hyggeligst ut og som etter egen påstand skal være famous in Pefkos – en av flere der altså 😉 Men det var utrolig hyggelig der og maten var nydelig gresk og ekstremt mektig. 

Gårsdagens antrekk ble både sko, topp og shorts fra Zara kombinert med veske fra egen kolleksjon som du finner (reklame) HER


I dag startet jeg dagen med en løpetur, det er ikke de beste løpeforholdene her, men jeg gikk banket inn 4 kilometer likevel! Da jeg kom tilbake ble det crossfitøkt på alle sammen, den ligger ute på snap og i morgen blir det en ny 🙂 Det er fantastisk trening, ikke minst ferietrening! Du trenger jo ikke noe utstyr og kan enkelt varme opp i en bakke eller lignende. Nå skal vi ut og jakte lunsj i sola 🙂 Ha en fin tirsdag! 

21 kommentarer

 1. Så deilig! Både sted, mat, trening og sol 🙂 hat dere med fotolys/lamper og skjermer for å lyssette bildene når dere er på ferie?

 2. Dear Caroline, you look perfect and beautiful in your evening look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Nydelig sko! Finner dem ikke på Zara nettside vet du hva de heter ?

 4. Hva er crossfitøkt? Hvordan funker det med barn? Har de andre med seg barn?

 5. Heisann ser dere er i Pefkos – er dere i beit for plass å spise en kveld må dere dra til Lardos by- et lite steinkast unna dere… og spise på Roulas restaurant – beste maten på Rhodos og utrolig hyggelige mennesker som driver den 🙂 kanskje greit å bestille bord- det er ofte fult der utpå kvelden . Vi tar alltid turen dit når vi er på Rhodos <3

 6. dra til mojito beach bar i lachania. must.( ok selv med kids!) mourella resturant i kiotari er stunning og et sted m sjel. det er . ca 10 min kjoring fra pefkos. noe helt spesiellt er » to listi » i profilia – en fjell landsby ca 20 minutter drive. bare be om dagens meze . fantastisk utsikt – saa for solen gaar ned.

 7. Det skjørtet var i korteste laget!

  1. Kaja: For hvem, for deg? Caroline har jo så flotte bein, at de kan da trygt vises frem. Og hun plager sikkert ingen med det skjørtet, så da er det jo ingen problem. Jeg har ikke så flotte bein, så jeg er ikke komfortabel med å vise mine. Er du misunnelig på beina hennes så er det bare å sette i gang å trene dine egne. Lenge leve janteloven! Dagens lættis.

 8. Which hair dye that hair is made when they look so good that color. Are there tracks? 🙂

 9. Nydelige deg! Du stråler Caroline nyt ferien! Klem

 10. De skoa var jo bare utrolig lekre da 😉 . . . og det er du også!
  Alltid fin. Kos deg masse på tur. Vi reiser i morgen, men det er retning Italia 😉

 11. Anne Siri

  Du ser altså så smashing ut!! Så nydelig og flott!! 😀

 12. Hei! Superfin Suunto klokke du trener med!! Hvor er den kjøpt/evt sponset fra? Nettside eller butikk 🙂 Tusen takk for svar <3

 13. Camilla

  Så herlige dere har det! Kos dokker masse og nyt dagene! Lurer bare på en ting. Hvordan kamera har du og hvordan linse blir mest brukt? Så sykt fint bilder!

 14. Åh, vilken snygg outfit! Den vill jag ha! 🙂
  Tack för en underbar blogg! Nu sätter vi livet på paus lite och åker till Italien. Hoppas du får en alldeles underbar semester Caroline!
  Stor kram <3

 15. Hei,
  Har du noen reflekterte tanker om denne typen artikler ? Siden du er i målgruppa med bloggere som gir et glanset bildet av det å ha barn? Eller hverdagen generelt? http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/a-vaere-perfekt-mor-3630150

 16. Stilig antrekk!
  Ser ut som dere koser dere max på Rhodos, det er vel fortjent
  Et lite spørsmål: hvilket firma leier dere huset igjennom? Er litt gira på å leie hus, helst i grekenland, neste vår/sommer…

 17. Camilla

  Så nydelig antrekk caroline:). Vet du om zara har det antrekket enda?. Jeg finner det ikke på nettsiden. Ha en fortsatt nydelig ferie:)

 18. Nydelig dame i et utrolig kult antrekk! 😀
  Det er så inspirerende å klikke inn på bloggen din. Er selv tobarnsmor og finner ofte motivasjon til trening og selvpleie gjennom snappen din og bloggen. I tillegg har du alltid fine bilder og interessant innhold 🙂 vil bare si tusen takk for den gode jobben du gjør! Det betyr så mye for meg (og garantert mange flere). Stor klem 🙂

 19. Ingen bh?

 20. Kristine Marie

  Hvilket kamera bruker dere?? Helt fantastisk nydelige bilder og så skarpe!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *